kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
θα εχει και καλη αποδοση λογικα !
μη ξεχάσεις να μας δώσεις χιλιόμετρα
μη ξεχάσεις να μας δώσεις χιλιόμετρα
κάποιος πρέπει να σε πληροφορήσει ότι η κολποπλαστική είναι αρκετά φθηνή και δίνει κόλπο έφηβης σε 40χρονες που έχουν γαμηθεί με τη μισή Αθήνα.
άψογα, μέχρι και τα μουνιά τους για εμάς τα φτιάχουνε
Μου την έπεσε μια παντρεμένη με ηλικία ανω των 40 (κι εγω περίπου ίδια ηλικία). Στην αρχή νόμιζα οτι ηταν χωρισμένη αλλά οταν κανονίσαμε να συναντηθούμε μου αποκάλυψε οτι ειναι παντρεμένη.
Προφανώς ισχυρίζεται οτι δεν περνάει καλά, την κακομεταχειρίζεται ο σύζυγος και θέλει να τον χωρίσει αλλα δεν μπορεί γιατί θα υποφέρει το παιδί κτλ κτλ.
Δεν ειμαι σίγουρος αν θέλει μονο σεξ ή αν πιστευει οτι θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα συζυγο με εμενα.
Μου αρέσει, έχει καλό σωμα για την ηλικία της ΑΛΛΑ δεν ειμαι σίγουρος οτι για το αν μπορεί να αποφευγει τον συζυγο αποτελεσματικά. Μέχρι τωρα δεν εχω ξανακάνει κρυφή σχέση ή τελος πάντων δεν ανησυχούσα για συζύγους, αδιάκριτα μάτια κτλ...
Τι πρέπει να προσέξω για να μην βρεθώ εκτεθειμένος;
(Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ξεκινήσω νεο θέμα αλλα μπορώ να ξεκινήσω ψηφοφορία...)
Όχι μηνύματα στο κινητό, όχι facebook και αν δεις ότι αρχίζει η εξάρτηση ξέκοψε....
Σωστός 100%Όχι μηνύματα στο κινητό, όχι facebook και αν δεις ότι αρχίζει η εξάρτηση ξέκοψε....
Τόσες ελεύθερες έχει εκεί έξω που κάνουν κρα για πούτσο, την παντρεμένη πρέπει να γαμησεις; Γιατί μειώνετε τον εαυτό σας ρε τύποι δεν μπορώ να καταλάβω.