Νέα

Σαβίνα Λόις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kilotakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Κι εγώ υποστηρίζω ότι θα παντρευτεί Έλληνα, πάει το στοίχημα; ;) :boobies:
το θεμα ειναι να βρουμε κανεναν που να λεει οτι θα παντρευτει αλβανο αφου και δυο λεμε οτι θα παντρευτει ελληνα πως θα γινει η δουλεια;ρε μηπως να γινω μπουκμεικερ. 1.αλβανος(3,70) Χ.αλλος(3,00) 2.ελληνας(1,65)

Επισκέπτης
μπουκμεικερ???αχχαχαχαχα!!!!γαματο σιναγονιστι!!!!πολι γελιο!!!να σαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα!!!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Είναι τραγουδίστρια, έχει εμφανιστεί παλαιότερα στο fame story και μετά ψιλοχάθηκε και είπε να βγάλει κανένα ρουχαλάκι να την θυμηθούμε
Α γι αυτο δεν την ξερω.
Thanks παντως

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Ξερετε γιατι ειπα οτι θα παντρευτει ελληνα επειδη λεει στη συνεντευξη στο maxim οτι ειχε μακροχρονιες σχεσης με αλβανους και καλα οτι μονο με αυτους ηταν ερωτευμενη; εγω λεω οτι τα λεει για να μην πλυγωσει τους αλβανους ενω ξερει οτι οι ελληνες που την εχουν γαμησει σκληροτερα και καλυτερα και  απο τι θυμαμαι σε μια μεσημεριανη εκπομπη της τατιανας ειχε και το αγορι της που ηταν ελληνας.και επειδη σιγουρα τωρα θα γαμιεται με ελληνες λεφταδες και μαλλον εχει αλλαξει κυκλο και δεν κανει παρεα με ομοεθνεις της πλεον.τρωει πουτσα ελληνικια μπας και κανας πηδακας απο χυσι την σπρωξει σε καμια δισκογραφικη και βγαλει κανα δισκο. :dancing:

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
'Ασχετο: vasmav από που είναι αυτό το άβαταρ?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
H κοπελιά στην φωτογραφία του Imperial, είναι η Πολωνέζα Ewa Sonnet, η οποία είναι και τραγουδιάρα-άντε να την δούμε και στην Euroβύζιων.
Περίσσότερα για τους σύντροφους βυζολάτρες

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Εχει ωραια ποδαρακια

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Για κανενα πηδημα καλη ειναι, αλλα οχι και για γαμο με ελληνα...Δεν θα χαλασουμε και τη ρατσα για το καθε αλλοδαπο πουτανακι που κυκλοφορει...οποιος εχει αντιρρησεις τον παραπεμπω στο σχετικο διαλογο στο "σπιρτοκουτο" :uglystupid:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Για Αλαβανίδα πάντως θα την χαρακτήριζα εξαιρετικής ομορφιάς....
Δεν είναι και απο τους ομορφότερους λαούς !

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Για κανενα πηδημα καλη ειναι, αλλα οχι και για γαμο με ελληνα...Δεν θα χαλασουμε και τη ρατσα για το καθε αλλοδαπο πουτανακι που κυκλοφορει...οποιος εχει αντιρρησεις τον παραπεμπω στο σχετικο διαλογο στο "σπιρτοκουτο" :uglystupid:

Η ρατσα μας ειναι χαλασμενη. ΤΩρα σε φερανε?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ξερετε γιατι ειπα οτι θα παντρευτει ελληνα επειδη λεει στη συνεντευξη στο maxim οτι ειχε μακροχρονιες σχεσης με αλβανους και καλα οτι μονο με αυτους ηταν ερωτευμενη; εγω λεω οτι τα λεει για να μην πλυγωσει τους αλβανους ενω ξερει οτι οι ελληνες που την εχουν γαμησει σκληροτερα και καλυτερα και  απο τι θυμαμαι σε μια μεσημεριανη εκπομπη της τατιανας ειχε και το αγορι της που ηταν ελληνας.και επειδη σιγουρα τωρα θα γαμιεται με ελληνες λεφταδες και μαλλον εχει αλλαξει κυκλο και δεν κανει παρεα με ομοεθνεις της πλεον.τρωει πουτσα ελληνικια μπας και κανας πηδακας απο χυσι την σπρωξει σε καμια δισκογραφικη και βγαλει κανα δισκο. :dancing:

Ελληνική παιδεία δεν θα αποκτήσει ποτε...
Μόνο Ελληνικά φλόκια στην μάπα.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ελληνική παιδεία δεν θα αποκτήσει ποτε...

Δε γνώριζα οτι υπάρχει ο όρος "Ελληνική παιδεία" στο σύγχρονο ελληνικό κράτος

Μιας και φαίνεται να έχεις αυτή την "παιδεία", θα μπορούσες σε παρακαλώ να με διαφωτίσεις δίνοντάς μου ένα ορισμό, καθώς και τα πλεονεκτήματα της "παιδείας" αυτής;

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
'Ασχετο: vasmav από που είναι αυτό το άβαταρ?
Δεν θυμαμαι, κανε ενα search στο google και νομιζω ειναι στο πρωτο ή στο δευτερο site που θα σου βγαλει

Μιας και φαίνεται να έχεις αυτή την "παιδεία", θα μπορούσες σε παρακαλώ να με διαφωτίσεις δίνοντάς μου ένα ορισμό, καθώς και τα πλεονεκτήματα της "παιδείας" αυτής;
Πολύ σωστος αν και το βάρυνες πολύ το θρεντακι. Για ενα πουτανάκι μιλάμε βρε αδερφέ

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

για το φορουμ μας αρκει και περισσευει ο ορισμος: "ανδρικο μοριο προτεταμενο μετα βαλανου αποκεκαλυμμενης"

ΠΗΓΗ: Ορθογραφικο και ετυμολογικο λεξικο Π.Πιτσιλιστη

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Αρχοντα η ελληνική παιδεία φαίνεται απο τον τρόπο που πίνεις τον φραπέ. Όσοι ξέρουν, ξέρουν...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αρχοντα η ελληνική παιδεία φαίνεται απο τον τρόπο που πίνεις τον φραπέ. Όσοι ξέρουν, ξέρουν...

Μεγάλε συναγωνιστή έγραψες. Τέτοιον ορισμό δεν έχω ξανακούσει. Αμφίθυμος και αμφίσημος κατά τα ελληνικά πρότυπα!!!! Μισγάγκεια απερινόητη που λέει και ο Ζουράρις!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μεγάλε συναγωνιστή έγραψες. Τέτοιον ορισμό δεν έχω ξανακούσει. Αμφίθυμος και αμφίσημος κατά τα ελληνικά πρότυπα!!!! Μισγάγκεια απερινόητη που λέει και ο Ζουράρις!!!

Σε δοξαζω stud, μοναδικε και γλυκυθυμε αρχηγετη της ελληνικης παιδειας!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom