You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sassa
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tamias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.oranjuice.net/files/image_events/sasha_poster_14x19_op2_sq_crv.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
lolo :D μιλάνε για trans, όχι trance. ;D
Σάσα Καστούρα με μπαστούνι δηλαδή. :2funny:
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
που την θυμηθηκες ρε μεγαλεlolo μιλάνε για trans, όχι trance.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Σάσα Καστούρα[/size][/size][/size] με μπαστούνι δηλαδή.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
ρε φίλε σοβαρολογείς ??? σου αρέσει αυτό το τέρας? περί ορέξεως κολοκυθόπιττα βέβαια, αλλά όσοι έχουν την απορία ας γραφτουν στο fatsa κι ας κάνουν μια αναζήτηση στις τρανς να δουν φωτό της Σάσσας... όπως βλέπω και το αβαταρ του pyrgkavlos δεν διαφέρει και πολύ
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε φίλε σοβαρολογείς ??? σου αρέσει αυτό το τέρας? περί ορέξεως κολοκυθόπιττα βέβαια, αλλά όσοι έχουν την απορία ας γραφτουν στο fatsa κι ας κάνουν μια αναζήτηση στις τρανς να δουν φωτό της Σάσσας... όπως βλέπω και το αβαταρ του pyrgkavlos δεν διαφέρει και πολύ
Glykomoutsoune ποιά είναι η πιο όμορφη τράνς για σένα που τίμησες και αξίζει τα λεφτά της;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
και να σου πω δεν νομίζω να την ξέρεις, δεν κυκλοφορούσε και πολύ στις πιάτσες, αγγελία είχε μόνο στο altsex όταν αυτό ήταν ανοιχτό πριν 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά, χρησιμοποιούσε το όνομα Μιρέλλα και έμενε προς τη Νίκαια στις αρχές της Γρ. ΛαμπράκηGlykomoutsoune ποιά είναι η πιο όμορφη τράνς για σένα που τίμησες και αξίζει τα λεφτά της;
(έχοντας πλέον μάθει το διεστραμμένο και συνομωτικό μυαλό σου ξέρω πως δεν με ρωτάς από απλή περιέργεια... ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα)
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και να σου πω δεν νομίζω να την ξέρεις, δεν κυκλοφορούσε και πολύ στις πιάτσες, αγγελία είχε μόνο στο altsex όταν αυτό ήταν ανοιχτό πριν 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά, χρησιμοποιούσε το όνομα Μιρέλλα και έμενε προς τη Νίκαια στις αρχές της Γρ. Λαμπράκη
(έχοντας πλέον μάθει το διεστραμμένο και συνομωτικό μυαλό σου ξέρω πως δεν με ρωτάς από απλή περιέργεια... ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα)
transexuala
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και να σου πω δεν νομίζω να την ξέρεις, δεν κυκλοφορούσε και πολύ στις πιάτσες, αγγελία είχε μόνο στο altsex όταν αυτό ήταν ανοιχτό πριν 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά, χρησιμοποιούσε το όνομα Μιρέλλα και έμενε προς τη Νίκαια στις αρχές της Γρ. Λαμπράκη
Axxxx και νόμιζα ότι εγώ είμαι η ποιο όμορφη Mουτσουνος :'( Παρεπιπτόντως η Mιρέλα μετακόμισε πρόσφατα και μένει κουκάκι σχεδόν διπλα μου αν θέλεις SheetMουτσουνε μου σε φέρνω σε επαφή αν σε εδιαφέρει και δεν έχεις το τηλ τις ;)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
μαλλον ηθελες να γράψεις shitmoutsoune (σκατομουτσουνε) γιατι αυτό που έγραψες σημαίνει... σεντονομούτσουνος... φυσικά και θελω να με φερεις σε έπαφη... άμεση μάλιστα... κι αμα γουσταρεις καμμια παρτουζιτσα οι 3 μας... μέσα χεχεχεχε (ελπίχω μονάχα νάναι η ίδια που λέω...) ναι μωρό μου, εσύ είσαι από τις πιο όμορφες και γουστάρω τρελλά το χιούμορ σου... αφου δεν έρχομαι τακτικά για να μην σε ερωτευτώ...Axxxx και νόμιζα ότι εγώ είμαι η ποιο όμορφη Mουτσουνος :'( Παρεπιπτόντως η Mιρέλα μετακόμισε πρόσφατα και μένει κουκάκι σχεδόν διπλα μου αν θέλεις SheetMουτσουνε μου σε φέρνω σε επαφή αν σε εδιαφέρει και δεν έχεις το τηλ τις ;)
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
οριστε κοριτσι!!! η πιο ακομπλεξαριστη πασα...να ταν αλλη θα λεγε δεν την ξερωωωωωω....χαχαχαχχαχαχαχAxxxx και νόμιζα ότι εγώ είμαι η ποιο όμορφη Mουτσουνος :'( Παρεπιπτόντως η Mιρέλα μετακόμισε πρόσφατα και μένει κουκάκι σχεδόν διπλα μου αν θέλεις SheetMουτσουνε μου σε φέρνω σε επαφή αν σε εδιαφέρει και δεν έχεις το τηλ τις ;)
transexuala
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδάκια sorry μη μου στέλνετε μηνύματα μονο στον Mουτσoυνo θα δώσω στοιχεια τις Μιρέλας επειδή τον ξέρω και προσωπικά μεσημεράκια συνήθως μπαίνει στο zoo.gr οποιος θέλει μπορεί να την βρει από κει !!!!!Eve σε άτομα που ξέρω προσωπικά και ξέρω ότι είναι ok δεν έχω κωλύματα εγώ να μοιραστώ..άλλωστε δεν έχω κάνει συνβολεω με κανέναν
Παιδάκια sorry μη μου στέλνετε μηνύματα μονο στον Mουτσoυνo θα δώσω στοιχεια τις Μιρέλας επειδή τον ξέρω και προσωπικά μεσημεράκια συνήθως μπαίνει στο zoo.gr οποιος θέλει μπορεί να την βρει από κει !!!!!Eve σε άτομα που ξέρω προσωπικά και ξέρω ότι είναι ok δεν έχω κωλύματα εγώ να μοιραστώ..άλλωστε δεν έχω κάνει συνβολεω με κανέναν
Ο έχων δύο δίδει το ένα!!!
οριστε κοριτσι!!! η πιο ακομπλεξαριστη πασα...να ταν αλλη θα λεγε δεν την ξερωωωωωω....χαχαχαχχαχαχαχ
Ετσι είναι!!!
Αλλυλεγγύη και η ισχύς εν τη ενώσει !!!
Eve στείλε μου και εσύ με πιέμ το τηλέφωνο της Ρίας!!
Και μην το σκέφτεσαι, είμαι ίδιος με το αβατάρ μου!!!
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μαρη καμηλοπαρδαλη αστειευομουνα...Παιδάκια sorry μη μου στέλνετε μηνύματα μονο στον Mουτσoυνo θα δώσω στοιχεια τις Μιρέλας επειδή τον ξέρω και προσωπικά μεσημεράκια συνήθως μπαίνει στο zoo.gr οποιος θέλει μπορεί να την βρει από κει !!!!!Eve σε άτομα που ξέρω προσωπικά και ξέρω ότι είναι ok δεν έχω κωλύματα εγώ να μοιραστώ..άλλωστε δεν έχω κάνει συνβολεω με κανέναν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις