παει η βραζιλια λοιπον καπουτ ε?ειδικα τωρα που κανει ολυμπιαδα και μουντιαλ που να πας να κανεις φορτωτικες εκει?μονο τα εισητιρια να βαλεις...κριμα γιατι την ειχα απωθημε αυτην την χωρα αλλα με τις τιμες που ακουω...παρεπιπτοντως αυτη δεν γαμιεται?για εμας τους ενεργητικους δεν δεχεται σολο παθητικο ρολο?το ρωταω γιατι διαβαζω πολλα τωρα τελευταια σε κριτικες οι οποιες δεν αναφερουν οταν λενε στοματικο η πρωκτικο αν ειναι απο την τρανσ η αυτον που την πληρωνει και υπαρχει συγχυση...παντως τρελα τα λεφτα ρε φιλε.για μιση και μια ωρα 200αρια και 300αρια...οκ αναγωνριζω οτι εδω εχουμε να κανουμε συγκεκριμενα παθη αλλα εγω δεν θα τα εδινα τοσα.με τιποτα.χιλιες φορες να πηδηξω τα ladyboys της ταιλανδης με 1000 μπατ που ειναι σαν να γαμας κουκλι θυληκο...
Ναι αλλα διαφορα μερα με νυχτα μεταξυ Βραζιλιανων και Ταυλανδεζων και γυναικων και τραβελιων φυσικα!!!!
κατα τη γνωμη μου ( το εχω αναφερει και αλλου)πρωτες κουβανες και κοντα Βραζιλιανες και με πολυ μεγαλη διαφορα Ταυλανδες!!!!στην προστυχια και στην ποιοτητα του sex...η Κουβα ξεχαστετην και η Βραζιλια γαμηθηκε!!!ειδικα Rio πας μονο για βολτα...Νatal Fortaleza Sao Luis ,κατι λιγο παιζει ακομα,αλλα εκει θελει γλωσσα και οχι μονο!τα δε τραβελια εχουν μετακομισει σχεδον ολα Ευρωπη..Ισπανια Ιταλια Γαλια κλπ!!!αναβαθμισμενα και πολυ πιο ακριβα!!