enterpreneur
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 30
- Like
- 345
- Πόντοι
- 2.272
είναι πολύ δυνατό κομμάτι μάγκες...δε θα την έβαζα νο1, αλλα σίγουρα μέσα στην 1η 5άδα.
και επισης βγηκε και το φωτοβιβλιο της
sasha grey -neu sex mε αρτ φωτογραφησεις...
velvy το περιμενω για δωρακι...
ε τι κριμα....γαμηθηκε οσο γαμηθηκε..νεα ωραια ειναι στο απογειο της καριερας της και εξυπνη....και παει για αλλα....ευκολα θα γινει ηθοποιος σε κανονικες ταινιες...αχαχαχαχαχα i haven't found jesus
κριμα παντως :-
ε τι κριμα....γαμηθηκε οσο γαμηθηκε..νεα ωραια ειναι στο απογειο της καριερας της και εξυπνη....και παει για αλλα....ευκολα θα γινει ηθοποιος σε κανονικες ταινιες...
εχει υλικο για πολλη οσα χρονια και να περασουν..μ'αρεσε ρε βλημα γι αυτο ειπα κριμα
Tο αναγράφω εδώ αυτο το δημοσίευμα από το "τρωκτικό" για σχολιασμό και επιβεβαίωση:
"Ονομάζεται Μαρίνα Χατζή και κάνει πολύ μεγάλη καριέρα με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Sasha Grey. Εγραψαν γι' αυτήν τα "Νέα" της περασμένης Δευτέρας () ένα εκπληκτικό άρθρο που...
αξίζει να μελετήσετε εσείς και οι αναγνώστες σας. Η Μαρίνα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπε! ς πορνοστάρ για πολλά πράγματα: Κάνει τα πάντα όλα στο σεξ, είναι αντιρατσίστρια και ειδικεύεται σε όργια με μαύρους. Είναι εξόχως καλλιεργημένη (έχει θαυμάσια ελληνική παιδεία αν και παιδί χωρισμένων Ελληνοαμερικανών που ζουν στην Καλιφόρνια), έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα τηλεσόου των ΗΠΑ (Τάιρα Μπάνκς), έχει πρωταγωνιστήσει σε β' διαλογής χολλυγουντιανές ταινίες που σπάνε τα ταμεία, διαθέτει το μεγαλύτερο λήμμα στην Wikipedia κλπ. Πατήστε Sasha Grey στο Google, να δήτε τι χαμός γίνεται με αυτό το 21 χρονο κορίτσι, που μας κάνει υπερήφανους ως Έλληνες: Ακόμη και στην πορνεία, η Ελληνική Παιδεία σε κάνει να ξεχωρίζεις!..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
από "τρωκτικό"
Αυτη ειναι η σωστη καταλληξη κατα την αποψη μου παντα σε ολα αυτα ......
νομίζω πως με μια κουβέντα μου θα καλύψω την ομήγυρη για αυτό το θέμα:
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ τι κάνει η κάθε φλόμπα!
εγω παντως ψήθηκα να παω να αγορασω το βιβλιο της...
εχουμε περισσότερα κοινα με τη sasha απο οτι νομιζα!!!
oχι κ φλομπιτσα η σασα. ουστττ.
Ολκής!