Κάτσε ρε φίλε αν οι Ελληνίδες δε σηκώνουν το να πηγαίνουμε με πουτανες και εγώ δε σηκώνω να πηγαίνουν με φλώρους μοντέρνους,οι 25 αρες όλο με τέτοιους κλαρινογαμπρους πάνε στη πένα μουσατους φλώρους και εγώ άμα μάθω ότι η κοπέλα μου έχει πάει πριν από μένα με άντρες όπως καγκουρες στιλ τρανός ή κλαρινογαμπρους μουσατους στη πένα όπως Αργυρός,Λιβάνης ή Καλαγατσης από ινστα και τικ τοκ θα τη χωρίσω εννοείται.
Είδες που είσαι γατάκι και ότι νομίζεις εσυ στον κόσμο του Matrix σου… ισχύει στην ζωή.
Στα 25 χωρίς μούσια και το στυλακι που λες… (παντρεμένος με ένα Θεομουνο 1.80 από την Γερμανία με Ελληνικές ρίζες)
Και τα κωλάδικα μου πήγαινα…
Και την κουμπαρά γαμουσα μαζί με εκείνη σε τρίο
Και τις βόλτες μου πήγαινα άνευ συζύγου (μπουζούκια μέχρι το πρωί)
Και με την κουνιάδα έβγαινα (την αδερφούλα της)
Αλλά…
Όταν πήγαινα στον Hondo της Πατησίων… εκτός του ότι πεταγόταν η κυρία με τα μπλε από το stand της La Prairie και έλεγε τι κάνετε…
Της έλεγα πάω στο ρετιρέ να πιω καφέ, πάρε με τηλέφωνο να κατέβω για την πληρωμή.
Οι γυναίκες - γκόμενες δεν τις νοιάζει αν φοράς ρούχα ή μοιάζεις με κάποιον μαλακα…
Τους ενδιαφέρει ποιος τους δίνει το μουνι στο χέρι , ποιος τις πληρώνει και ποιος τις έχει να μην βάζουν τα χέρια τους στο ζεστό νερό.
Οπότε με βαθιά δεξιά τσέπη… κανείς ότι γουστάρεις.
Αααα και που σε…
Εγώ θα την χώριζα αν μάθαινα ότι γουστάρει κάγκουρες κτλ κτλ κτλ
Μάλλον για σούζα θα σε είχε και θα έκανες τον Λαλάκη της…