Νέα

Σας έχει βοηθήσει πολιτικός ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziggolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας εχει βοηθησει πολιτικος ποτε???(χωρις να ειναι γνωστος σας η διαμε

• NAI

Ψήφοι: 0 0,0%
  • OXI

• ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Σας εχει βοηθησει πολιτικος ποτε???(χωρις να ειναι γνωστος σας η διαμεσου αλλου) για να γινω πιο σαφης.. οσοι εχουν κλησει ραντεβου σε πολιτικο προσωπο που δεν τον γνωριζαν καν.. (παρα μονο απ τα ΜΜΕ) και του ζητησαν βοηθεια για το οτιδιποτε και ειχαν εστω και το παραμικρο αποτελεσμα..

δεν ρωταω πρσοσωπα και λεπτομεριες. μια απλη ψηφοφορια κανω  :) εντελως απροσωπη και αφορα αυτους που ....

ΔΕΝ εχουν βισμα.  :rolleyes:

αν παραβαινω κανονα του site οι mod ασ σβησουν το θεμα  :)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
...σου έβαλα και τίτλο....

OP
OP
Z

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
λεω και γω τι εκανα λαθος :rolleyes:?? :idiot: :uglystupid:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
υπουργος του ΠΑΣΟΚ μας εσωσε οικογενειακως ,χωρις να ζητησει τιποτα και χωρις να τους ψηφισω ποτε  .
Η ανθρωπινη πλευρα ,που λεμε καμια φορα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
...πάντως επειδή γνωρίζω πολιτικούς από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αν δεν τους γνωρίζεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και δεν είστε στο ΑΜΕΣΟ περιβάλλον τους, μην περιμένετε καμία απολύτως βοήθεια, απλά θα σας κοροϊδεύουν, χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

...και κάτι ακόμα, ΠΟΤΕ δεν θα απαντήσουν ευθέως και ειλικρινά ότι δεν μπορούν να σας βοηθήσουν....

...εγώ προσωπικά ποτέ δεν ζήτησα και πήρα βοήθεια από πολιτικό... καλύτερα να τα καταφέρεις μόνος σου ...  

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι εχει τυχει! και οχι μια φορα! (για ψιλοπραγματα) αλλα πιστευω οτι για να σου κανει μια εξυπηρετυση-<χαρη> θα πρεπει να υπαρχει καλη γνωριμια και οχι μεσω 3ων ατομων!
ετσι πιστευω!

Επισκέπτης
Δεν χρειάστηκε ..μα και να χρειαστεί δεν γνωρίζω και κανέναν οπότε..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
1 φορά στο στρατό!!

από κει και πέρα, 1-2 φορές που ζήτησα κάτι άλλο, πήρα τ' αρχίδια μου...

δε γαμιέται...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επι της ουσιας οχι...αν και προσπαθουν παντα ακομη και αυτα που προφανως θα καταφερνα με ιδιες δυναμεις ή εστω με την βοηθεια της συγκυριας και της λογικης φορας των πραγματων ναπερασουν το μηνυμα οτι εβαλαν κι αυτοι το χερακι τους για να τους εχουμε υποχρεωση....

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Εμένα με έχουν βοηθήσει όλοι οι πολιτικοί.
Οι άνθρωποι με βοήθησαν να καταλάβω πόσο μαλάκας είμαι που πάω και τους ψηφίζω, για να παίρνουν βίλες και κότερα με το μισθό μου.
Ρε δεν πάνε να γαμηθούν όλοι τους.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δεν απαντάω στην ψηφοφορία, γιατί η περίπτωσή μου δεν είναι απλή:

Κάποτε ζήτησα κάτι, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΔΙΚΑΙΟΥΜΗΝ, και θα έπρεπε η Πολιτεία να μου το χορηγεί ούτως ή άλλως.

Είναι (δυστυχώς) "κοινώς αποδεκτό" να μην το χορηγεί (στο βαθμό που πρέπει), οπότε υπό κανονικές συνθήκες δε θα το έπαιρνα και εγώ.

Έβαλα "μέσον".

Το "μέσον" είπε στον αρμόδιο υπουργό (είχε τη δυνατότητα) "Κάνε αυτό!"

Και βέβαια το έκανε (και αμέσως).

Δεν θεωρώ ότι "ευνοήθηκα".  Μου έδωσαν κάτι που δικαιούμαι.
Δυστυχώς, αυτή είναι η κατάσταση.
Και νομίζω ότι αυτό είναι που αποκαλείται "πελατειακές σχέσεις".

Τώρα βέβαια αυτός ο υπουργός θα περιμένει να τον ψηφίσω. Αμ δε... 
Θα τον ψήφιζα, αν είχε φροντίσει ώστε ΟΛΟΙ οι δικαιούχοι να μπορούν να πάρουν αυτό που δικαιούνται.  Επειδή σε μένα το δωσε, το κανε για ψηφοθηρία.  Όχι για να φτιάξει τον τόπο.  Και δεν είναι αυτό (το ρουσφέτι) λόγος να τον ψηφίσει κανείς.

Υ.Γ:
Δεν πρόκειται ούτε για λεφτά, ούτε για αντικείμενο.  Πρόκειται για παροχή υπηρεσιών.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
δεν εχω ζητηση βοηθεια απο κανεναν πολιτικο καμια φορα.και ετσι δεν ξερω αν με βοηθουσε η οχι καποιος απο αυτους.

αλλα στις προηγουμενες εκλογες μου ζητησε ενας πολιτικος βοηθεια,ηθελε ψηφους.
του ειπα ενταξει και το εγραψα στα αρχιδια μου εντελος.δεν βγηκε κιολας ο μαλακας.

αρα μου ζητησε βοηθεια πολιτικος και τον εγραψα στα αρχιδια μου  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν εχω ζητηση βοηθεια απο κανεναν πολιτικο καμια φορα.και ετσι δεν ξερω αν με βοηθουσε η οχι καποιος απο αυτους.

αλλα στις προηγουμενες εκλογες μου ζητησε ενας πολιτικος βοηθεια,ηθελε ψηφους.
του ειπα ενταξει και το εγραψα στα αρχιδια μου εντελος.δεν βγηκε κιολας ο μαλακας.

αρα μου ζητησε βοηθεια πολιτικος και τον εγραψα στα αρχιδια μου  :2funny: :2funny: :2funny:
ζητα απτον αχιλλεα τυπε
θα σε βοηθησει σιγουρα :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ζητα απτον αχιλλεα τυπε
θα σε βοηθησει σιγουρα :2funny:
τυπε πηγε ενα φιλος μου σε αυτον(και του ειπα να μην παει κιολας το μαλακα),οταν ητανε φανταρος,και του ειπε οτι θελει μεταθεση για σερρες.
τελικα του ηρθε μεταθεση για φερρες(εβρος).
μαλλον μπερδεψε ο αχιλλεας το σ με το φ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε πηγε ενα φιλος μου σε αυτον(και του ειπα να μην παει κιολας το μαλακα),οταν ητανε φανταρος,και του ειπε οτι θελει μεταθεση για σερρες.
τελικα του ηρθε μεταθεση για φερρες(εβρος).
μαλλον μπερδεψε ο αχιλλεας το σ με το φ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτος ειναι τετοια κωλογρια που μπερδευει την πουτσα με την βουρτσα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom