Νέα

Σας έχει τύχει να περάσετε σπίτι για μπουρδέλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ανοιγω αυτο το θεμα μιας και καμποσες φορες εχει τυχει να περασω απο σπιτια και να τα περασω για μπουρδελα επειδη κρεμοτανε το φως στην εισοδο. Εχτες μετα απο σκαουτινγκ ετυχε να περασουμε απο ενα στενο οπου ητανε κατι σπιτια που ειχανε φως απ'εξω και τα περασαμε στην αρχη οτι ειναι μπουρδελα.Κατεβαινουμε λοιπον απο τα μηχανακια πλησιαζουν πρωτα ο πιτσιλιστης με τον χριστο1971 και ξαφνικα πεταγεται ενα σκυλι και τους κυνηγουσε :headbang:Τελικα γλυτωσαμε απο αυτην την περιπετεια.

Επισκέπτης
Καλα σας εκανε ο Ροκυ, θελετε να μου γαμισετε τη σπιτονοικοκυρα. Ουστ βρωμοπουτσαραδεδς :)))))

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Ανοιγω αυτο το θεμα μιας και καμποσες φορες εχει τυχει να περασω απο σπιτια και να τα περασω για μπουρδελα επειδη κρεμοτανε το φως στην εισοδο. Εχτες μετα απο σκαουτινγκ ετυχε να περασουμε απο ενα στενο οπου ητανε κατι σπιτια που ειχανε φως απ'εξω και τα περασαμε στην αρχη οτι ειναι μπουρδελα.Κατεβαινουμε λοιπον απο τα μηχανακια πλησιαζουν πρωτα ο πιτσιλιστης με τον χριστο1971 και ξαφνικα πεταγεται ενα σκυλι και τους κυνηγουσε :headbang:Τελικα γλυτωσαμε απο αυτην την περιπετεια.

εσυ γλιτωσες,για ρωτα εμενα και τον πιτσι που παρολιγο να γινουμε μπριζολες :2funny:ε,ρε παρολιγο θα πεθαιναμε στο βωμο του καθηκοντος συναγωνιστες μου :rockon: :rockon: :uzi: :uzi: :uzi:

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ναι αλλα και μετα που ανεβηκα στο μηχανακι με το skidoo παλι μας κηνυγουσε και ο skidoo επιταχυνε. Λιγο ελειψε εγω που καθομουνα πισω να μου ξεσκισει τα κωλομερια με τα δοντια του.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Ναι αλλα και μετα που ανεβηκα στο μηχανακι με το skidoo παλι μας κηνυγουσε και ο skidoo επιταχυνε. Λιγο ελειψε εγω που καθομουνα πισω να μου ξεσκισει τα κωλομερια με τα δοντια του.
αλλη φορα οταν θα μπαινουμε στενα θα κουβαλαμε το ουζι μαζι μας και ο πισω θαν φοραει τσιγκινο σωβρακακι

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Respect...you could have fallen in the line of duty... :dancing:

Ασε που θα κονομαγατε και κανα παρασημο...απο τα κανονικα!!!Μedal of Valor και ετσι!!!!! :2funny: :2funny:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
dεν ηταν ρδελο αλλα ειναι κοντινο: 1986 στην Ιο νεος και οργισμενος Χεβυμεταλάς μετα απ τρελλο μεθυσι στο Far Out νομιζα οτι η πορτα που μπηκα τρεκλιζοντας ηταν αλλο μπαρ και δυστυχώς επεσα πανω σε κατι γριες που ξενυχτουσαν το μακαριτη... απο την ταραχηκαι τις μπυρες μου δεν θυμαμαι καν τη συνεχεια!

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
εγώ πήρα τηλέφωνο σε μπουρδέλο και ρώτησα πόσο παίρνει την ώρα η καλύτερη σας και είχα πάρει σε σχολείο !!πριν δύο χρόνια έγινε αυτό

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
εγώ πήρα τηλέφωνο σε μπουρδέλο και ρώτησα πόσο παίρνει την ώρα η καλύτερη σας και είχα πάρει σε σχολείο !!πριν δύο χρόνια έγινε αυτό

καλό συναγωνιστή χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαα τελικά τη τιμή σου είπαν;xaaxaxaxaxxxa

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ποιός είστε??τι θέλετε??
το έκλεισα
βέβαια πιστέυω θα υπάρχει κάνενα καλό μουνάκι στο γυμνάσιο,αλλά δεν καταλάβανε τι εννοώ

Επισκέπτης
πολλες φορες............πολλοι μαλακες εχουν φωτα εξω απο τα σπιτια τους που μοιζουν με μπουρδελα

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ναι μου εχει τυχει και μένα και μολις μπηκα μου φωναξε μια γρια
ΓΡΙΑ:Εεεεεεπ, ποιος ειναι
ΕΓΩ:Εφερα τα χαλιά
ΓΡΙΑ:Μα δεν εχουμε χαλιά
ΕΓΩ:Τιιιιιι??τωρα θα σε γαμησω

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Στα Χανια στην περιοχη που ειναι τα σπιτια παλιοτερα και ισως να υπαρχουν ακομη τα απλα σπιτια εβαζαν εξω ταμπελακια "μην ενοχλειτε. Οικογενεια"

ερωτήλος!

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Ένα περιστατικό πριν 4-5 χρόνια, γύρω στις 16:00. Πλατεία Αμερικής κοντά στην οδό Ιεροσολύμων(παράλληλος της Φυλής) που έχει εκεί ένα ρδέλο που φέρνει χοντρές. Είπα μια μέρα να πάρω τον δρόμο προς την αντίθετη κατεύθυνση, μήπως ανακαλύψω κάποιο άλλο σπίτι... Βλέπω λοιπόν ανάμεσα στις πολυκατοικίες ένα δίπατο σαν ερείπιο μου φάνηκε και αναμένη λάμπα απ' έξω, πόρτα ανοιχτή.... Μπαίνω, ανεβαίνω τα σκαλιά και βρίσκομαι να με κοιτάνε τρεις κουστουμάτοι έγχρωμοι!! Τους είπα ότι είχα χαθεί και έψαχνα άλλο νούμερο και την έκανα με ελαφρά...

ερωτήλος!

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης έχει πάρει το μάτι μου στη Διδύμου, απέναντι από το Νο18, στο μάρμαρο των σπιτιών να έχουν γράψει με σπρέυ "HOUSE"... Το έχει παρατηρήσει κανείς;;;;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Όχι αλλά μου έχει τύχει να περάσω μπουρδέλο για σπίτι. Πολύ γέλιο αλλά επειδή θα γελάτε όλοι μαζί μου δε σας λέω τίποτα! Πάντως δεν ήταν στην Ελλάδα.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πριν καμποσα χρονια εμενα κοντα στο Γκαζι, και ειχα βαλει στο ματι μια ξεκωλη 35αρα γειτονισσα, η οποια φορουσε παντοτε διαφανη ρουχα , σουτιεν ποτε , μεγαλες πεπονε βυζουμπες με ρωγαρες  :boobies:, και καυτη κωλαρα... :booty:
Ημουν πιτσιρικας και κολωνα να της την πεσω ,αλλα εκεινη γουσταριζε και ολο μου γελουσε πονηρα....

Ετσι ενα απογευμα που μου`χε φτασει η ψωλη στον σβερκο απ`τις καβλες :cum: , τ`αποφασιζω και οπως περναγε κατω απ`το μπαλκονι μου , κατεβηκα γρηγορα να της πω  το  ποσο την γουσταρα...

Μεχρι να κατεβω τις σκαλες , εκεινη ειχε προχωρησει αρκετα , γυρω στα 300 μετρα , και την ειδα να μπαινει σε μια εισοδο σπιτιου δεξια οπως περπατουσαμε και οι δυο .
Ηξερε οτι την ακολουθουσα εως εκει ,και μου`γνεψε ν`ανεβω επανω!

Εγω μετα απο δευτερολεπτα αλλα και πολλη αγωνια , εμπαινα στην εισοδο της διορωφης οικιας και κατευθυνθηκα γρηγορα προς τον πρωτο οροφο , ενω ταυτοχρονα ειχα βγαλει εξω τον πουτσο μου , ο οποιος δεν αντεχε πλεον εγκλειστος στο σλιπ....

Περασα την μισανοιχτη πορτα , και εκει που περιμενα να δω την μουναρα , βγαινει μια αδερφαρα, και αρχισε να λεει τα γνωστα...."πισωκολλητο , τσιμπουκακι , κοντρα παξιμαδι , κλπ.-κλπ." , οταν ξαφνου καταλαβαινει οτι τον εχω πεταξει εξω , ορμαει και μου τον αρπαζει...... Εγινε της πουτανας ! Εγω να του φωναζω : " ασε τον πουτσο μου κατω ρε παλιοπουστα ! Εκεινος να προσπαθει να τον παρει στο στομα ,οποτε ευτυχως και βγαινει μεσα σε δευτερολεπτα ο γυναικαρος και με σωζει απ`της σκυλας τα δοντια ! :crazy:

Πανω στην αγωνια μου να προφτασω την μουναρα , ειχα μπει στο.......ρδελλο που εργαζοταν ! :knockinb:

Διπλο το σοκ για μενα , αλλα παντοτε κρατουσα την ψυχραιμια μου , και αρχισα να ψαχνω τις τσεπες μου για λεφτα !Ματαιος κοπος , δεν ειχα παρα κατι δραχμες....

Εκεινη την στιγμη , με παιρνει η δικια σου απ`το χερακι , και με μπαζει στο δωματιο λεγοντας ,μου οτι επειδη με γουσταρε καιρο κι εκεινη , κερναγε το πηδημα ! :thumbsup:

Μου`κανε την καλιτερη πιπα...ever !Δεν συζηταμε για γαμισι....
ολα ! μουνι ,κωλο ,ισπανικες ,.........
με πηρε τρεις φορες !Ηταν εκτος ωραριου ,και ειχε παει στο ρδελλο για ν`αφησει καθαρα εσωρρουχα και σεντονια !
μιλαμε για ΤΗΝ κωλοφαρδια !
Το ασχημο ηταν οτι εγω ημουν ανηλικο ακομη (17 περιπου ), και σα να μην εφτανε αυτο , καποιος γειτονας σφυριξε στη μανα μου , οτι ημουνα  μια ωρα μεσα στο ρδελλο !
Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να μην ξαναπλησιασω στα σπιτια της περιοχης....
....και να διευρυνω τους οριζοντες μου , περα....κατα Φυλης μερια ! ;)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Τα συληπητηρια μου στο συναδελφο

loli

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Και που να δείς όταν χτίπησα και το κοθδούνι και εμφανιστικε τρελή γιαγια !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom