Πριν καμποσα χρονια εμενα κοντα στο Γκαζι, και ειχα βαλει στο ματι μια ξεκωλη 35αρα γειτονισσα, η οποια φορουσε παντοτε διαφανη ρουχα , σουτιεν ποτε , μεγαλες πεπονε βυζουμπες με ρωγαρες
, και καυτη κωλαρα...
Ημουν πιτσιρικας και κολωνα να της την πεσω ,αλλα εκεινη γουσταριζε και ολο μου γελουσε πονηρα....
Ετσι ενα απογευμα που μου`χε φτασει η ψωλη στον σβερκο απ`τις καβλες
, τ`αποφασιζω και οπως περναγε κατω απ`το μπαλκονι μου , κατεβηκα γρηγορα να της πω το ποσο την γουσταρα...
Μεχρι να κατεβω τις σκαλες , εκεινη ειχε προχωρησει αρκετα , γυρω στα 300 μετρα , και την ειδα να μπαινει σε μια εισοδο σπιτιου δεξια οπως περπατουσαμε και οι δυο .
Ηξερε οτι την ακολουθουσα εως εκει ,και μου`γνεψε ν`ανεβω επανω!
Εγω μετα απο δευτερολεπτα αλλα και πολλη αγωνια , εμπαινα στην εισοδο της διορωφης οικιας και κατευθυνθηκα γρηγορα προς τον πρωτο οροφο , ενω ταυτοχρονα ειχα βγαλει εξω τον πουτσο μου , ο οποιος δεν αντεχε πλεον εγκλειστος στο σλιπ....
Περασα την μισανοιχτη πορτα , και εκει που περιμενα να δω την μουναρα , βγαινει μια αδερφαρα, και αρχισε να λεει τα γνωστα...."πισωκολλητο , τσιμπουκακι , κοντρα παξιμαδι , κλπ.-κλπ." , οταν ξαφνου καταλαβαινει οτι τον εχω πεταξει εξω , ορμαει και μου τον αρπαζει...... Εγινε της πουτανας ! Εγω να του φωναζω : " ασε τον πουτσο μου κατω ρε παλιοπουστα ! Εκεινος να προσπαθει να τον παρει στο στομα ,οποτε ευτυχως και βγαινει μεσα σε δευτερολεπτα ο γυναικαρος και με σωζει απ`της σκυλας τα δοντια !
Πανω στην αγωνια μου να προφτασω την μουναρα , ειχα μπει στο.......ρδελλο που εργαζοταν !
Διπλο το σοκ για μενα , αλλα παντοτε κρατουσα την ψυχραιμια μου , και αρχισα να ψαχνω τις τσεπες μου για λεφτα !Ματαιος κοπος , δεν ειχα παρα κατι δραχμες....
Εκεινη την στιγμη , με παιρνει η δικια σου απ`το χερακι , και με μπαζει στο δωματιο λεγοντας ,μου οτι επειδη με γουσταρε καιρο κι εκεινη , κερναγε το πηδημα !
Μου`κανε την καλιτερη πιπα...ever !Δεν συζηταμε για γαμισι....
ολα ! μουνι ,κωλο ,ισπανικες ,.........
με πηρε τρεις φορες !Ηταν εκτος ωραριου ,και ειχε παει στο ρδελλο για ν`αφησει καθαρα εσωρρουχα και σεντονια !
μιλαμε για ΤΗΝ κωλοφαρδια !
Το ασχημο ηταν οτι εγω ημουν ανηλικο ακομη (17 περιπου ), και σα να μην εφτανε αυτο , καποιος γειτονας σφυριξε στη μανα μου , οτι ημουνα μια ωρα μεσα στο ρδελλο !
Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να μην ξαναπλησιασω στα σπιτια της περιοχης....
....και να διευρυνω τους οριζοντες μου , περα....κατα Φυλης μερια ! ;)