Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Όλοι μαλάκες & όλες καργιόλες.
Δεν λέω, βολεύει. Ξεμπερδεύεις.
Μα, αν θέλεις να μιλήσουμε και λιγάκι σοβαρά, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός κι ανεπανάληπτος· κι εσύ αναρμόδιος ν' αποφανθείς για όλη την ανθρωπότητα.
(Α, στην πλάκα τα έλεγες. Σόρρυ αλλά το “χούμορ” δεν είναι άλλοθι για να πετάς ανέξοδα τις μαλακίτσες σου.)
Αν υπάρχει “μαλακομαγνήτης”; Υπάρχει.
Ειμαι αναρμιδιος να κρινω γυναικες και αντρες αλλων εθνικοτητων που κατοικουν στις χωρες τους τις οποιες δεν εχω επισκευθει. Κρινω τις Ελληνιδες με αυτα τα οποια βλεπω κυριως, ακουω απο αυτες και απο αλλους για εμπειριες τους με αυτες και εχω ζησει. Ειμαι αρμοδιος να κρινω ωστε να προστατευσω τον εαυτο μου.
Το χιουμορ ειναι τροπος ζωης και οι μαλακιτσες τροπος επιβιωσης απεναντι στους μαλακες. Λιγοι το αντιλαμβανονται πολλοι το τρωνε αμασητο.
Αν είσαι μαλακισμένο άτομο, θα ελκύεις μαλακισμένα άτομα.
Πολλες καλες κοπελιτσες εχουν μπλεξει με μαλακες και εχουν καταστρεψει την ψυχολογια τους. Δεν ηταν μαλακισμενες... Η συνεχεια ομως ειναι να γινουν πουτανες για να κλεισουν αυτην την πληγη που καποιοι ενδεχωμενος τους ανοιξαν και να μην υπολογιζουν τιποτα περαν του εαυτου τους.
Τα μη μαλακισμένα άτομα, ακόμα κι αν βρεθούν στο δρόμο σου -που, λίγο δύσκολο στα ξεφτιλάδικα που συχνάζεις- θα διαπιστώσουν απ' την πρώτη επαφή πως είν' αδύνατο να γίνει ουσιαστικός διάλογος μαζί σου και θα “κόψουν” λάσπη.
Ειδες που παλι επιλεγεις να απαντησεις με επιθετικο προσδιορισμο? Αυτο που κανεις λεγεται κατινια. Χαρακτηριστικο γνωρισμα των γυναικων. Το κλουβι σου λεγεται Cosmopolitan. Τι γυρευεις σε ενα site για πουτανες?
Τεσπα ασε τα ποιηματα περι σκατων και αλλες αμπελοφιλοσοφιες, ασε τις κατινιες γιατι δεν εχουν νοημα. Πριν γραψεις ολες αυτες τις παπαριες κατσε και τσεκαρε αρκετα θεματα και σχολια χρηστων και θα καταλαβεις πως σε ενα site για πουτανες τα περισσοτερα μελη που κρυβονται πισω απο τα ψευδωνυμα τους εχουν ενα πολυ καλο και υψηλο κοινωνικο υποβαθρο, με βαθυστοχαστους προβληματισμους. Ακομα και αν υπαρχουν διαφωνιες στα πολιτικα κομματια και στα κομματικα και βριζονται μεταξυ τους υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος. Θεματα του τυπου τα καταπια λες να μεινω εγγυος με σοβαρες απαντησεις εδω μεσα δεν θα βρεις.