Bratan2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 913
- Πόντοι
- 81
Πρώην γκομενα που είχα φώναζε σε υπερβολικό βαθμό, καυλωνε προφανώς αλλά όχι τόσο θεωρώ ωστε να ακούγεται και στο διπλανό σπίτι στα 70 μέτρα (σε χωριό τότε). Δεν δικαιολογείται γιατί δεν έχω και καμμία πουτσα 30 εκατοστά, στο μέσο όρο του bou θα έλεγα, γύρω στα 20.. Ο περπατημενος σπίτονοικοκυρης από κάτω μου είχε κάνει παρατήρηση αρκετές φορές άλλοτε ευγενικά (θα μας χωρίσουν οι γυναίκες μας) και άλλοτε μου έλεγε στεγνά πες της να μη φωνάζει τόσο όταν γαμιεται γιατι ενοχλεί. Βέβαια όταν την έβλεπε την κοίταζε από πάνω μέχρι κάτω σα να της έλεγε πως γαμιεσαι έτσι σαν πουταναρα.. Αυτή, ενώ της το είχα πει πολλές φορές δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτα, τι μαξιλάρια να τη βάζω από κάτω τι στόμα να της κλείνω, τίποτα. Κάποια στιγμή με πιάνει ο σπίτονοικοκυρης και μου λέει κοίτα, ο γείτονας απέναντι (το σπίτι στα 70 μέτρα ) με έπιασε και μου είπε ότι ο γιος του 7 χρόνων του είπε ότι αυτός ο άνθρωπος που μένει απέναντι είναι κακός άνθρωπος γιατί χτυπάει τη γυναίκα του! Η γυναίκα του γείτονα παρεμπιπτόντως όταν συναντιομασταν στο δρόμο ήταν όλο χαμόγελα. Από τότε της το είπα της δικιάς μου και σιγασε κάπως αλλά αναγκάζομουν να τη γαμαω εκτός τις περισσότερες φορές πχ σε αυτοκινητο στην ερημιά όπου εκεί έδινε ρέστα. Ηθικό απόφθεγμα, να φωνάζετε κορίτσια, να δείχνετε πόσο σας αρέσει να γαμιεστε αλλά χωρίς υπερβολές