Νέα

Σας αρέσει να φωνάζει ή την θέλετε μουγκαφών.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

για πείτε.... φωνακλού ή μουγκαφών

• Μουγκαφών φυσικά. Δεν θέλω οι γείτονες το πρωι να με κοιτάζουν κάπως!

• Να φωνάζει να τσιρίζει σα να την σφάζουν. Και εγώ να κοκορεύομαι οτι είμαι και ο πρώτος

• Οπως της βγαίνει, ο,τι κάνει να το κάνει με ειλικρίνεια.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
Πρώην γκομενα που είχα φώναζε σε υπερβολικό βαθμό, καυλωνε προφανώς αλλά όχι τόσο θεωρώ ωστε να ακούγεται και στο διπλανό σπίτι στα 70 μέτρα (σε χωριό τότε). Δεν δικαιολογείται γιατί δεν έχω και καμμία πουτσα 30 εκατοστά, στο μέσο όρο του bou θα έλεγα, γύρω στα 20.. Ο περπατημενος σπίτονοικοκυρης από κάτω μου είχε κάνει παρατήρηση αρκετές φορές άλλοτε ευγενικά (θα μας χωρίσουν οι γυναίκες μας) και άλλοτε μου έλεγε στεγνά πες της να μη φωνάζει τόσο όταν γαμιεται γιατι ενοχλεί. Βέβαια όταν την έβλεπε την κοίταζε από πάνω μέχρι κάτω σα να της έλεγε πως γαμιεσαι έτσι σαν πουταναρα.. Αυτή, ενώ της το είχα πει πολλές φορές δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτα, τι μαξιλάρια να τη βάζω από κάτω τι στόμα να της κλείνω, τίποτα. Κάποια στιγμή με πιάνει ο σπίτονοικοκυρης και μου λέει κοίτα, ο γείτονας απέναντι (το σπίτι στα 70 μέτρα ) με έπιασε και μου είπε ότι ο γιος του 7 χρόνων του είπε ότι αυτός ο άνθρωπος που μένει απέναντι είναι κακός άνθρωπος γιατί χτυπάει τη γυναίκα του! Η γυναίκα του γείτονα παρεμπιπτόντως όταν συναντιομασταν στο δρόμο ήταν όλο χαμόγελα. Από τότε της το είπα της δικιάς μου και σιγασε κάπως αλλά αναγκάζομουν να τη γαμαω εκτός τις περισσότερες φορές πχ σε αυτοκινητο στην ερημιά όπου εκεί έδινε ρέστα. Ηθικό απόφθεγμα, να φωνάζετε κορίτσια, να δείχνετε πόσο σας αρέσει να γαμιεστε αλλά χωρίς υπερβολές

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Μουγγαφον. Είναι πιο ανώμαλες συνήθως.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
Πρώην γκομενα που είχα φώναζε σε υπερβολικό βαθμό, καυλωνε προφανώς αλλά όχι τόσο θεωρώ ωστε να ακούγεται και στο διπλανό σπίτι στα 70 μέτρα (σε χωριό τότε). Δεν δικαιολογείται γιατί δεν έχω και καμμία πουτσα 30 εκατοστά, στο μέσο όρο του bou θα έλεγα, γύρω στα 20.. Ο περπατημενος σπίτονοικοκυρης από κάτω μου είχε κάνει παρατήρηση αρκετές φορές άλλοτε ευγενικά (θα μας χωρίσουν οι γυναίκες μας) και άλλοτε μου έλεγε στεγνά πες της να μη φωνάζει τόσο όταν γαμιεται γιατι ενοχλεί. Βέβαια όταν την έβλεπε την κοίταζε από πάνω μέχρι κάτω σα να της έλεγε πως γαμιεσαι έτσι σαν πουταναρα.. Αυτή, ενώ της το είχα πει πολλές φορές δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτα, τι μαξιλάρια να τη βάζω από κάτω τι στόμα να της κλείνω, τίποτα. Κάποια στιγμή με πιάνει ο σπίτονοικοκυρης και μου λέει κοίτα, ο γείτονας απέναντι (το σπίτι στα 70 μέτρα ) με έπιασε και μου είπε ότι ο γιος του 7 χρόνων του είπε ότι αυτός ο άνθρωπος που μένει απέναντι είναι κακός άνθρωπος γιατί χτυπάει τη γυναίκα του! Η γυναίκα του γείτονα παρεμπιπτόντως όταν συναντιομασταν στο δρόμο ήταν όλο χαμόγελα. Από τότε της το είπα της δικιάς μου και σιγασε κάπως αλλά αναγκάζομουν να τη γαμαω εκτός τις περισσότερες φορές πχ σε αυτοκινητο στην ερημιά όπου εκεί έδινε ρέστα. Ηθικό απόφθεγμα, να φωνάζετε κορίτσια, να δείχνετε πόσο σας αρέσει να γαμιεστε αλλά χωρίς υπερβολές
Φταίνε και η ρημάδα ηχομόνωση που έχουν τα περισσότερα σπίτια.
Και εμένα μου την έχουν πει οι απ'ο κάτω μεταξύ σοβαρού και αστείου στην παρέα της πολυκατοικίας, ότι η ηχομόνωση δεν είναι και πολύ καλή και ακούγονται αρκετά.
Κλάιν Μάιν δεν πτοούμαστε.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.502
Πόντοι
216
Χωρις να θελω να πω οτι ειμαι υπερ των φωνων,
κι ο σιγαστηρας παντως ειναι προβλημα.
Αναρωτιεσαι αρκετα θα ελεγα, πως να νιωθει η αλλη.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.459
Πόντοι
446
Εννοείται μου αρέσει να φωνάζει και φυσικά και τα βρωμολογα τα θέλω και από τις δύο πλευρές γαμας δεν παίζεις σε βουβο κινηματογράφο αλλά για αυτό υπάρχουν και τα airbnb και τα ξενοδοχεία ημιδιαμονης πας δεν σε ξέρει κανείς βογγαει ουρλιάζει βρίζει της δίνεις το μ@υνι στο χέρι και μετά φεύγετε.Σπιτι θέλει πιο ήρεμα και αθόρυβα κόλπα αν και άμα βάλεις καμία ταινία και ανοίξεις και το home cinema η βάλεις το στερεοφωνικό λίγο δυνατά κανένα απόγευμα πάλι κρατώντας κάποια όρια κανείς την δουλίτσα σου και στο σπίτι.

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
Δηλαδή δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση, να βγαζει ηχους ηδονης ας πουμε; Πρεπει να φωναζει ή να ειναι τελειως μουγκή;

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
Αν μενεις σε καποια μονοκατοικια ας φωναζει οσο θελει. Αλλα αν σε ακουνε οι γειτονες είναι κάπως ακομψο. Συνηθως χαμηλου επιπεδου τα κανουν αυτα, σε κατι παρακμιακες γειτονιες με φοιτητοκοσμο, τζανκια κλπ

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Είναι πολύ γκαυλωτικό να μιλάει η γυναίκα αλλά ακόμα πιο ερεθιστικό να φωνάζει. Γιαυτό σε ξενοδοχεία πέφτουν τα καλύτερα γαμήσια, ακόμα και στο αυτοκίνητο σε ερημιά. Οι μουγκές με εκνευρίζουν

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Φοιτητής θυμάμαι τραβιόμουν με μια τυπισσα που στο σπίτι μου έδινε ρεσιτάλ μας άκουγε ολη η πολυκατοικία να μας χτυπάνε οι διπλανοί τείχους. Στο σπίτι της τσιμουδιά λες και γαμουσα άλλον άνθρωπο. Βέβαια σε καλό μου βγήκε έφαγα καλά μετά απ αυτήν.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Xaramofais

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
3.355
Πόντοι
446
Θεατραλε να μην είναι και ας σηκωθεί και η γειτονιά στο πόδι...:rockon:

Stories