Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.171
- Πόντοι
- 371
Εγώ θέλω να σπαρταραει εντονα αλλά χαμηλόφωνα και να σε αρπάζει αγκαλια από την καυλα
Έχει και αυτό τη γλύκα του.Αλλά και οι αυθεντικές φωνές είναι γαμάτεςΕγώ θέλω να σπαρταραει εντονα αλλά χαμηλόφωνα και να σε αρπάζει αγκαλια από την καυλα
Συμφωνώ .Ωραίες και οι φωνέςΈχει και αυτό τη γλύκα του.Αλλά και οι αυθεντικές φωνές είναι γαμάτες
Η γκομενα ας φωναξει αλλα την πουτανα τη θελω μουγκαφων τυπε, γιατι αν φωναζει νιωθω πως με δουλευειΑν κάποιος τη θέλει μουγκαφών πρέπει να είναι βίτσιο, οι φωνές επιβεβαίωσης εννοείται ότι καυλώνουν. Για αυτό και στις τσόντες φωνάζουν όλες.
Συμφωνω.Και πιο παθιαρεςΟι μουγκες ειναι οι πιο ανωμαλες και υποτακτικες
Εκεί θα πέσει γέλιο να ξέρειςΘα ειχε και ενδιαφερον ενα νημα εαν μας αρεσει ή εαν φωναζουμε την ωρα της εκσπερματισης εμεις οι ανδρες
Μου χει πει τσα2 για τυπο που ουρλιαζε "ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ" και τον ακουγε ολο το τετραγωνοΘα ειχε και ενδιαφερον ενα νημα εαν μας αρεσει ή εαν φωναζουμε την ωρα της εκσπερματισης εμεις οι ανδρες
Εγώ δε φωνάζω μόνο την ώρα της κορύφωσης αλλά σε όλοι την διάρκεια,Θα ειχε και ενδιαφερον ενα νημα εαν μας αρεσει ή εαν φωναζουμε την ωρα της εκσπερματισης εμεις οι ανδρες