redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γουσταρεις τύπε;
γουσταρεις τύπε;
Από αυτήν ήταν σαφώς καλύτερες..Απίστευτη ασχήμια. Στο SATC μου θύμιζε ασθενή ψυχιατρικού ασύλου ή άνθρωπο παραμορφωμένο από ατύχημα. Και οι άλλες δεν ήταν πολύ καλύτερες.
Ν'αγιάσει το στόμα σου...Η πιο αντιερωτική γυναίκα στον πλανήτη...δεν μπορώ ούτε να την βλέπω και πραγματικά δεν πίστευα οτι θα υπάρχει thread γι' αυτήν!Για να μην αναφέρουμε την γνωστή σειρά στην οποία έπαιζε, την "Η σειρά που θα σου μάθει τι σημαίνει χαζογκόμενα"
Ν'αγιάσει το στόμα σου...
Ε τώρα πλάκα κάνουμε?θυμάμαι περίοδο πριν λίγα χρόνια που όλες μα ΟΛΕΣ έβλεπαν αυτή τη μαλακία και μάλιστα, προσπαθούσαν να μοιάζουν με αυτές τις 4...έκανα και γω να δω περι τίνος πρόκειτα, είδα μερικά επεισόδια και βαρέθηκα την ζωή μου....
Έκανα κ εγώ κάποτε το λάθος να δω μερικά επειδόσια για να δω τι παίζει...Δεν έχω ακούσει ή διαβάσει πιο ματαιόδοξα πράγματα στη ζωή μου...Ε τώρα πλάκα κάνουμε?θυμάμαι περίοδο πριν λίγα χρόνια που όλες μα ΟΛΕΣ έβλεπαν αυτή τη μαλακία και μάλιστα, προσπαθούσαν να μοιάζουν με αυτές τις 4...έκανα και γω να δω περι τίνος πρόκειτα, είδα μερικά επεισόδια και βαρέθηκα την ζωή μου....
Η πιο αντιερωτική γυναίκα στον πλανήτη...δεν μπορώ ούτε να την βλέπω και πραγματικά δεν πίστευα οτι θα υπάρχει thread γι' αυτήν!Για να μην αναφέρουμε την γνωστή σειρά στην οποία έπαιζε, την "Η σειρά που θα σου μάθει τι σημαίνει χαζογκόμενα"
και ειναι αλλες δυο στα σκαρια!!!η οποια σειρα κρατησε χρονια και εκανε και ταινιες![]()
και ειναι αλλες δυο στα σκαρια!!!![]()
![]()
![]()
καταντια....
Το αντρικο αντιστοιχο ήταν το hangover τυπεΠάντως φαντάσου μια αντίστοιχη αντρική εκπομπή!