Καλημέρα συναγονιστές. Δεν σας ξέχασα αλλα μετα την επιστροφή μου απο βραζιλία είχα πολλές υποχρεώσεις και ο ελεύθερόες μου χρόνος ήταν πολύ περιορισμένος. Τωρα λοιποόν βρήκα λίγο χρόνο να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στο Σαο Παολο.
Μια γενική εικόνα σας την έχω δώσει απο τις αναφορές μου το διάστημα της παραμονής μου εκεί. Τώρα λοιπόν ας μπούμε σε βαθύτερες λεπτομέριες.
Η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο Σαο Παολο είναι πολύ χαλαρή και θα έλεγα αναξέλενκτη. Σε βαθμό μεγαλύτερο απο την σημερινή κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας,( πορνεία - ναρκωτικά - κλοπές). Η νυχτερινή ζωή στις περισσότερες περιοχές μετά τις 11 είναι αρκετά επικίνδυνη και η παρουσία της αστυνομίας τις περισσότερες φορές απλά τυπική.
Στο Θέμα της πορνείας τωρα, οι βραζιλιάνοι είναι πολύ προχωρημένοι. Περα απο τις κλασικές πιάτσες που εχουν οργανωθεί σε διάφορα σημεία κοντά σε πολύ θφηνά ξενοδοχεία, εχουν και αρκετά πολυόροφα κτίρια τα οποία τα έχουν μετατρέψει σε μπράκια-supermarket…μπαίνεις μέσα για να πιεις το ποτό σου και είτε μπορείς να πάρεις μια απο τις εκατοντάδες κοπέλες σε ένα απο τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια είτε να τις πάρεις μαζί σου στο ξενοδοχείο για ολόκληρη μέρα ακόμα και για ολόκληρη εβδομάδα με ελάχιστα χρήματα. (Τα παζάρια είναι must και μπορείς να πάρεις κοπέλα ακόμα και με 100ευρώ για ολόκληρη την εβδομάδα)
Απο κεί και πέρα υπάρχουν τα κλασικά call girls οι τιμές των οποίων ξεκινούν απο 60-70 ευρώ την ώρα μέχρι 150ευρώ για vip.
Αναφορικά με τα επιχειρηματικά-επαγγελματικά, είναι ένα ιδανικό μέρος για επενδύσεις , κατασκευές και εμπόριο. 200.000.000 κάτοικοι χωρίς ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα και μια χώρα σε ανάπτυξη νομίζω είναι υπεραρκετά για να πάρει κάποιος την απόφαση να ξεκινήσει μια επιχειρηματική δραστηριότητα εκεί. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι έχουν πολλά γραφιοκρατικά και είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και για να γίνουν όλα αυτά απαραίτητη προυπόθεση είναι να ξέρετε τη γλώσσα.
Αυτα απο μένα. Αν θέλετε πιο συγκεκριμένες λεπτομέριες, μπορείτε να ρωτήσετε