wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
100-150 κιλα....
Και μετά μου 'ρχονται πμ και αναρωτιέμαι το γιατι...
100-150 κιλα....
Και μετά μου 'ρχονται πμ και αναρωτιέμαι το γιατι...
ΑΝΟΙΞΑ αυτο το θρεντ ωστε πριν η μετα τις πονηρες τσαρκες η και σε στιγμες παρακολουθησης ματς η χαλαρωσης με κριτικες διευθυνσεις τιμες τηλεφωνα εξυπηρετησεις σερβις και αλλα πολλα για την καλυτερη εξυπηρετηση των συναγωνιστων που εκτος απο καλο σεξ επιθυμουν και καλο φαγητο
3 ευρω που ρε φιλε;Άμα κάνεις καλό σεξ φιλαράκι δεν χρειάζεσαι να φας τίποτα μιας και .... έφαγες καλαααααα!! Πάντως με την ευκαιρία, την μπουγάτσα την έχετε πολύ ακριβή βρε παιδί μου. Μια σκατούλα 3€? Έλεος βρε παιδί μου. Να στα τρώνε οι αναθεματισμένες, να στα τρώνε και τα μπουγατσατσίδικα?
τελικα αυτος ο αλεξ ποσα προφιλ εχει κανει μπας και σε πηδηξει?????Και μετά μου 'ρχονται πμ και αναρωτιέμαι το γιατι...
Αν και μενω δυτικες συνοικιες τον καλυτερο γυρο τον εχω φαει στον "Νικο"..ειναι διπλα στην Fena περιοχη Φοινικας...
και η καλυτερη κρεπα στις Συκιες,περιοχη Μαυρος Γατος, "Κρεπα-Κρεπα"......
ενα απο αυτα οταν ημουν φοιτητης ειχε ακουστει οτι του βαλαν προστιμο επειδη εβαζε φορμωλη στο γυρο του...γυραδικα εχει πολλα καλα στην γαμωτουμπα πετριδης , γυραδικο, γιωτης, πρασσας
Γειά σου ρε Τάσο Πως φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρειΠαραδοσιακο σουβλατζιδικο, με ελαφρια σαντουιτσ, το "Ετσι" σε στενο (Ν. Φωκα) στην Παυλου Μελα , προς τον Λευκο Πυργο (ετσι να δουμε τι ηλικιες εχετε μερικοι)
Παντως λεει πολυ το συγκεκριμενο.
Γειά σου ρε Τάσο Πως φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει
Highlight τα σκίτσα του Αρκά σε όλα τα τραπέζια και τους τοίχους του μαγαζιού
100-150 κιλα....
Κόκορας ο μουστάκιας παππούς στην Ιπποδρομίου?τον ΚΟΚΟΡΑ τν θυμαται κανεις????????
την ΕΥΡΩΠΗ???????????
Κόκορας ο μουστάκιας παππούς στην Ιπποδρομίου?
Ευρώπη τοστ στη Γούναρη(Ναυαρίνο)?
Εσύ θα πρέπει να έκανες φοιτητής πάνω.
το πρωτο μαγαζι με τα μπιφτεκια ,δεκαετια 70 , που μετα εξελιχθηκε σε goodies για να φθασει σημερα στο χαλι που βλεπουμε ????? ζουμερο σαλονικωτικο μπιφτεκι σε ψωμακια χαμπουργκερ , πραγματικη τηγανιτη πατατα και μια σως που την εφτιαχνε δεν παιζοτανε Παλαιων Πατρων Γερμανου μετα την Τσιμισκη προς παραλια.ακριβως φιλαρακι..το βρηκες!!!!!!!!