wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
100-150 κιλα....
Και μετά μου 'ρχονται πμ και αναρωτιέμαι το γιατι...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
100-150 κιλα....
Και μετά μου 'ρχονται πμ και αναρωτιέμαι το γιατι...
ΑΝΟΙΞΑ αυτο το θρεντ ωστε πριν η μετα τις πονηρες τσαρκες η και σε στιγμες παρακολουθησης ματς η χαλαρωσης με κριτικες διευθυνσεις τιμες τηλεφωνα εξυπηρετησεις σερβις και αλλα πολλα για την καλυτερη εξυπηρετηση των συναγωνιστων που εκτος απο καλο σεξ επιθυμουν και καλο φαγητο
3 ευρω που ρε φιλε;Άμα κάνεις καλό σεξ φιλαράκι δεν χρειάζεσαι να φας τίποτα μιας και .... έφαγες καλαααααα!! Πάντως με την ευκαιρία, την μπουγάτσα την έχετε πολύ ακριβή βρε παιδί μου. Μια σκατούλα 3€? Έλεος βρε παιδί μου. Να στα τρώνε οι αναθεματισμένες, να στα τρώνε και τα μπουγατσατσίδικα?
τελικα αυτος ο αλεξ ποσα προφιλ εχει κανει μπας και σε πηδηξει?????Και μετά μου 'ρχονται πμ και αναρωτιέμαι το γιατι...
![]()
![]()
![]()
Αν και μενω δυτικες συνοικιες τον καλυτερο γυρο τον εχω φαει στον "Νικο"..ειναι διπλα στην Fena περιοχη Φοινικας...
και η καλυτερη κρεπα στις Συκιες,περιοχη Μαυρος Γατος, "Κρεπα-Κρεπα"......
ενα απο αυτα οταν ημουν φοιτητης ειχε ακουστει οτι του βαλαν προστιμο επειδη εβαζε φορμωλη στο γυρο του...γυραδικα εχει πολλα καλα στην γαμωτουμπαπετριδης , γυραδικο, γιωτης, πρασσας
Γειά σου ρε ΤάσοΠαραδοσιακο σουβλατζιδικο, με ελαφρια σαντουιτσ, το "Ετσι" σε στενο (Ν. Φωκα) στην Παυλου Μελα , προς τον Λευκο Πυργο (ετσι να δουμε τι ηλικιες εχετε μερικοι)
Παντως λεει πολυ το συγκεκριμενο.
Γειά σου ρε ΤάσοΠως φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει
![]()
Highlight τα σκίτσα του Αρκά σε όλα τα τραπέζια και τους τοίχους του μαγαζιού![]()
Κόκορας ο μουστάκιας παππούς στην Ιπποδρομίου?τον ΚΟΚΟΡΑ τν θυμαται κανεις????????
την ΕΥΡΩΠΗ???????????
![]()
![]()
Κόκορας ο μουστάκιας παππούς στην Ιπποδρομίου?
Ευρώπη τοστ στη Γούναρη(Ναυαρίνο)?
Εσύ θα πρέπει να έκανες φοιτητής πάνω.
το πρωτο μαγαζι με τα μπιφτεκια ,δεκαετια 70 , που μετα εξελιχθηκε σε goodies για να φθασει σημερα στο χαλι που βλεπουμε ????? ζουμερο σαλονικωτικο μπιφτεκι σε ψωμακια χαμπουργκερ , πραγματικη τηγανιτη πατατα και μια σως που την εφτιαχνε δεν παιζοτανε Παλαιων Πατρων Γερμανου μετα την Τσιμισκη προς παραλια.ακριβως φιλαρακι..το βρηκες!!!!!!!!