gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.582
- Πόντοι
- 4.027
Ωραίο κορίτσι, γενικώς και ειδικώς!Ωραίο τατουάζ
Ωραίο κορίτσι, γενικώς και ειδικώς!Ωραίο τατουάζ
ωραιο κορμακι ε μαυρογατε?....τελειωσαμε πααααλι!!!!
...ναι και του πρεπει μια επαναληψη συντομαωραιο κορμακι ε μαυρογατε?
Μαζευει λεφτά να φτιάξει προφυλακτήρα και μπουζί , πραγματικά ρωτάτε κάτι παπαριες ώρες ώρες χωρίς αντίκρισμαΕγκεφαλικό επεισόδιο
Αναρωτιέμαι γτ μια όμορφη κοπέλα κάνει αυτή την δουλειά
Ωραίο το tattoo σου. Και μου θύμισες τη φράση One solution revolution!
Φοβερό μουνιΚαλησπερα σε ολα τα αγόρια, ειμαι διαθέσιμη σημερα
Καλημέρα κορίτσι όμορφο!!
Διαβάζοντας και τις 43 σελίδες και παρακολουθώντας το νήμα της κοπέλας αρκετό καιρό , κάποια ερωτήματα που αν κάποιος ξέρει να ρίξει φως θα βοηθούσε
Κάποιος πίσω στην σελίδα 28 ανέφερε ότι έφυγε νωρίτερα από την μία ώρα, και μάλιστα κάπου 15 λεπτά. Αν ισχύει αυτό τότε το κόστος δεν ειναι 150 ευρώ ανα ώρα αλλά 200. Γενικά όταν πληρώνεις μία ώρα οφείλει να είναι μία ώρα, όπως και με το ιδιο σκεπτικό δεν μπορεί να είναι μια ώρα και 5 λεπτά ή και 10 λεπτά, έτσι δεν γίνεται να ισχύει και το αντίθετο.
Επίσης λέμε για μια δεύτερη κοπέλα την οποία ξέρουμε ποια ειναι (προσωπικά στο παρελθόν την έχω πάρει σε duo αρκετά παλια), αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά από συναγωνιστή αν έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο duo και αν υπάρχει όντως χημεία μεταξύ τους και πως αποδίδουν αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για σχεδόν 400ευρώ με το χοτελ. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι η δεύτερη κοπέλα εχει αρκετές αναφορές ότι ρίχνει κανόνι /στήνει κόσμο καθώς και ότι ανέφερα στην πρωτη παράγραφο με κάνει λίγο απεσιόδοξο ότι ένα ενδεχόμενο ραντεβού με την κοπέλα του νήματος ή duo θα ειχε 100% πιθανότητες επιτυχίας.
Μπορεί κάποιος που έχει πάει με την κοπέλα να ριξει λιγο φως στο συγκεκριμένο θέμα;
Εγώ πέρασα παρά πολύ καλά και η Σαντρα ήταν και πολυ ευγενής και ευχάριστη, έκατσε κανονικά μια ώρα και στο σεξ και στο σοσιαλ ήταν σαν να είσαι με την γκόμενά σου και προφανώς και θα ξαναπάω...
Μην στέκεσαι στον έναν που είπε ότι έφυγε 15 λεπτά νωριτερα δηλαδή και το κανεις θεμα. Η λογική λέει πως αν υπήρχε πρόβλημα θα φαινόταν στις επόμενες 20 σελίδες η γενικά θα είχαν αναφερθεί και άλλοι στο θέμα της ώρας ή σε κατι αλλο, όπως έχουμε δει να γίνεται σε άλλα νήματα η σε κριτικές.
Για duo δεν ξέρω και αυτή που λες δεν την ξέρω καν.
Υπάρχουν και άλλες κριτικές στο νήμα (σελ 27 πχ) η οποίες είναι πολύ καλές, ακόμα και σε αυτή που λέει ότι έφυγε 15 λεπτά νωρίτερα, γραφεί ότι ο πρωτος γύρος ήταν πολύ καλός.Οχι δεν κανω τιποτα θεμα. Μεταφερω οτι εχουν πει αλλοι και ρωταω, εξαλλου αυτη ειναι η λογικη του forum. Οσο αναφορα αυτο που ειπες ισχυει και το αντιθετο - οτι αν κατι δεν ισχυε θα εβγαιναν στις επομενες 20 σελιδες να το διαψευσουν, ομως δεν εγινε κατι τετοιο.
....μαγκα μου καλα κανεις κ ρωτας! 100% σιγουρος δν μπορεις να εισαι ομως γιατι διαφορετικα τα γουστα κ οι καβλες του καθενος μας οποτε θα υπαρχουν κ καποιοι που δν τους βγηκε οπως περιμεναν. Απλα κοιτας την πλειοψηφια πως περασε κ κρινεις!Οχι δεν κανω τιποτα θεμα. Μεταφερω οτι εχουν πει αλλοι και ρωταω, εξαλλου αυτη ειναι η λογικη του forum. Οσο αναφορα αυτο που ειπες ισχυει και το αντιθετο - οτι αν κατι δεν ισχυε θα εβγαιναν στις επομενες 20 σελιδες να το διαψευσουν, ομως δεν εγινε κατι τετοιο.