Sandra~
Call-Girl
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2024
- Like
- 5.739
ΝαιΣαντρα κατόπιν συνεννόησης, μπορεί κάποιο ραντεβού να γίνει πιο νωρίς από ότι δουλεύεις;;;
ΝαιΣαντρα κατόπιν συνεννόησης, μπορεί κάποιο ραντεβού να γίνει πιο νωρίς από ότι δουλεύεις;;;
Δεν το γλυτώνω το εγκεφαλικό..!!
γαμω το σπιτι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα καταπίνει.. κιόλας..γαμω το σπιτι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε τις μαλακιες....σοβαρα???????????????????????????????????????????????????????????????????????Τα καταπίνει.. κιόλας..
Σαντρα, ξέρεις τι με εχει εντυπωσιασει σε σενα; Οτι χωρις να λες πολλα, εχεις καταφερει να κανεις θορυβο!
Ρώτα τον @ΚΩΣΤΑΣ 42 ...ασε τις μαλακιες....σοβαρα???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Και εγώ αυτό φοβάμαι..αν στηθούν μπροστά
μου στα 4 η Σάντρα μαζί
με την Αριάνα φοβάμαι οτι θα χύσω χωρίς
καν να τις ακουμπήσω
το θεμα ειναι οτι το κανει!!!!!!!!!!!!!!τα καταπίνει απλά είναι +20
εχεις κωλαρα κ μαλλον το ξερεις !!!χαχαχ
Κορμαρα η σαντρα μας
Παρατηρώ πως από την μέση και κάτω αρχίζεις να έχεις μία ανησυχία.......Σαντρα, ξέρεις τι με εχει εντυπωσιασει σε σενα; Οτι χωρις να λες πολλα, εχεις καταφερει να κανεις θορυβο!
Καλα το πας. Στηριζω!
Για καποιο λογο μου την προκαλεσε η Σαντρα. Λεω να την εμπιστευτω και ισως δικαιωθω και με γιατρεψει μια και καλη και δεν παω στραβος στον Αδη.Παρατηρώ πως από την μέση και κάτω αρχίζεις να έχεις μία ανησυχία.......
Για καποιο λογο μου την προκαλεσε η Σαντρα. Λεω να την εμπιστευτω και ισως δικαιωθω και με γιατρεψει μια και καλη και δεν παω στραβος στον Αδη.
Όχι παιδιά, ΔΕΝ δίνει κωλο!
ουτε λιγοΌχι παιδιά, ΔΕΝ δίνει κωλο!
Απάντησα πριν αρχίσετε να ρωτάτε πάλι..
Κορμάρα το κορίτσι.. Δεν ξέρω από υπηρεσίες αλλά από εμφάνιση μπαίνει στη λίστα με τις καλύτερες για μένα.. Είναι η επόμενη στο bucket list .. Ελπίζω να μην είναι δύσκολη η επικοινωνία από εδώ μέσα