KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 5.946
Πηρα τηλ ειπα οτι ειμαι μελος του μπου με λεπτομεριες τιμητικη διακριση Μεγας κλπ και μου ειπε 100
Καλως ηρθες, κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα!Καλησπέρα σε όλα τα αγόρια!!! είμαι η Sandra Ελληνίδα ανεξάρτητη, θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά.
Δεν θα το αφήσει να κυλάει απλά θα καταλάβει ότι εδώ είναι λαχαναγορά και εμείς είμαστε μάπεςΑν σταματήστε να γράφετε και να ασχολείστε μέχρι και βιογραφικό θα βάλει.
Όσο κάνετε ντόρο θα το αφήνει να κυλάει....
Θες να τη ζωγραφισεις;Καλως ηρθες, κι εμεις θα χαρουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα!
100€ η είσοδος , στην έξοδο ακουμπάς 50€ ακόμα!Πηρα τηλ ειπα οτι ειμαι μελος του μπου με λεπτομεριες τιμητικη διακριση Μεγας κλπ και μου ειπε 100
Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους το κοριτσι ξηγήθηκε.100€ η είσοδος , στην έξοδο ακουμπάς 50€ ακόμα!
Σελίδα 2 πρώτο σχόλιο@dimigoall ξέρω ότι δε δίνει αλλά περιμένω σχόλιο σου …. Έχεις αργήσει τρεις σελίδες και ξέρεις ότι ζω για σένα
Βρε μάγκα άλλαξες εικονίδιο στη φάτσα και δε σε γνώρισα σε κάθε νέο νήμα ψάχνω τη φωτό που έχω συνηθίσειΣελίδα 2 πρώτο σχόλιο
Αυτή η φωτό θα παραμείνειΒρε μάγκα άλλαξες εικονίδιο στη φάτσα και δε σε γνώρισα σε κάθε νέο νήμα ψάχνω τη φωτό που έχω συνηθίσει
Ούτε εγώ ……Αυτή η φωτό θα παραμείνει
Σε άλλα νέα , δεν βλέπω να μακροημερεύει το παρόν νήμα
Είναι .Χωρις κωλο, αν πραγματι ειναι αυτη.
Θα την ειδοποιησουμε.
και ζητούσεΑυτό δεν το άφηνε η original Σάντρα..
If you know what i mean..