Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.442
- Πόντοι
- 11.146
...ελα ρε μαγκα μου, μν γινεσαι αδικος τωρα! Αφου το ειπαμε, "με φροντιδα και προδερμ" θα την εχωΔεν πειράζει, κάτσε μακρυά μη μας ξεκωλιασεις τα κορίτσια!!
...ελα ρε μαγκα μου, μν γινεσαι αδικος τωρα! Αφου το ειπαμε, "με φροντιδα και προδερμ" θα την εχωΔεν πειράζει, κάτσε μακρυά μη μας ξεκωλιασεις τα κορίτσια!!
Μην αγχώνεσαι, ΔΕΝ δίνει κώλο η συγκεκριμένη.Δεν πειράζει, κάτσε μακρυά μη μας ξεκωλιασεις τα κορίτσια!!
Ωραιος,τις εχω δει αυτες.
Άστα αυτά, μην αρχίσω να ονοματιζω πόσες κρέμασαν τα στρινγκ τους μετά από την καταιγίδα του Θεού του πολέμου!!...ελα ρε μαγκα μου, μν γινεσαι αδικος τωρα! Αφου το ειπαμε, "με φροντιδα και προδερμ" θα την εχω
Εγώ πάντως βλέπω ένα ωραίο κορμί ,ένα ωραίο κορίτσι, το οποίο αν οι υπηρεσίες της συμβαδίζουν με την οπτική εικόνα, θα είναι τέλειο . Εννοείται ότι θα δοκιμαστεί...Καλησπερα σε ολα τα αγόρια, ειμαι διαθέσιμη σημερα
....χαχαχα, οχι μαγκα μου δν παρεξηγουμαι, δεχομαι και την σατυρα και το χιουμορΆστα αυτά, μην αρχίσω να ονοματιζω πόσες κρέμασαν τα στρινγκ τους μετά από την καταιγίδα του Θεού του πολέμου!!
Φιλικά, πάντα, δεν πιστεύω να παρεξηγιεσαι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στον Odin μπορεί να δώσει!!
ΚΩΛΟ!....χαχαχα, οχι μαγκα μου δν παρεξηγουμαι, δεχομαι και την σατυρα και το χιουμορ
Εκει που φορτωνω αγριως ειναι στα πικροχολα, σκατοψυχα κ τοξικα σχολια απο κατι ναυαγια-wannabe νταβατζακια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα
Στο διαταυτα τωρα, οντως μερικα κοριτσια κρεμασαν το στρινγκακι, ομως και αλλα τοσα συνεχισαν και μετα τα ραντεβου οποτε δν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα για τις αιτιες
υγ. καπου σ'εχασα στην δευτερη σου παραθεση, τι μπορει η @Sandra~ να μου δωσει?!?!?!
Απίστευτη κ.......
Πάντως από εσώρουχα σκίζουμε..!
οσο παει γινεται και καλυτερο!!
Διάβασες λάθος, φυσικα και επιτρέπονταιΚαι χωρίς γλωσσοφιλα, αν διάβασα καλά.
Λέτε να ανήκει σε εκείνες που λένε, "γλωσσοφιλα μόνο ΑΝ μου βγεί".?
....μαγκα μου, αφου η κοριτσαρος λεει "ΔΕΝ" , λες να ειμαι εγω ο τυχερος κ η εξαιρεση?!?! Χλωμο το κοβω....ΚΩΛΟ!
Κι αμα κανεις εσυ την διανοιξη να μπουμε κι εμεις οι μικρομαλακοτσουτσουνοι!!
Ηταν παραθεση στο σχολιο του @AlexEasyRider:
"Μην αγχώνεσαι, ΔΕΝ δίνει κώλο η συγκεκριμένη."
Για τρελο γλύψιμο....
Γενικα οι Ελλεηνιδες δεν το εχουν με το σεξ..Το λοιπον κυριες μου που ειστε Γ' εθνικη ερασιτεχνικο, μαθετε να γαμιεστε και να φερεστε σαν σωστο cg και οχι ξεπετες και μετα ζητηστε ο,τι νομιζετε οτι αξιζετε. Η νεοτητα και η ομορφια απο μονα τους δε λενε τιποτα.
Με τόσο κορμί για γλείψιμο δεν θα με πειράζει και να μη δίνει γλωσσοφιλα... Αφου τα δίνει, καλοδεχούμενα!Διάβασες λάθος, φυσικα και επιτρέπονται
Ωραίο πόδι!