Νέα

Sandra

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Sandra~
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
4.831
Κριτικές
12
Like
12.369
Πόντοι
4.496
....οχι κ Γκουσ ρε μαγκα μου!!! :confused::confused::confused:
Αυτος ηταν καραφλος κ ασχημος..... :cheesy::cheesy::cheesy:

Και εγώ καραφλος είμαι, Γιούλ Μπρυνερ και έτσι, αλλά μια χαρά παίζω μπάλα, εντός και εκτός μπου..!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Μηνύματα
6.349
Κριτικές
32
Like
27.515
Πόντοι
8.346
Και εγώ καραφλος είμαι, Γιούλ Μπρυνερ και έτσι, αλλά μια χαρά παίζω μπάλα, εντός και εκτός μπου..!
....μαγκα μου παμε αλλη μια, επισημαινω τις διαφορες μου με τον αρχοντα Γκουσ!!! Το καραφλος δε μου λεει κατι κ δεν εχει να κανει :wink::wink::wink:
 

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Μηνύματα
1.323
Κριτικές
23
Like
7.377
Πόντοι
3.446
‘’Δώρο Γενεθλίων’’

Συνάντηση χθες με την Σάντρα λοιπόν. Η Σάντρα αποφάσισα να είναι το δώρο μου για τα γενέθλια μου. Από την αρχή βλέπετε μου είχε τραβήξει την προσοχή , καθώς μου άρεσε πολύ εμφανισιακά αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες. Επίσης έβρισκα πάρα πολύ θετικό το ότι επιλέγει να κρατάει μια ήρεμη στάση στο νήμα της, χωρίς να προκαλεί ή να μπαίνει σε συζητήσεις με εμάς , παρά μόνο να ανεβάζει μια φωτο της και τέλος. Αυτή η στάση της ( που δεν συνηθίζεται εδώ πέρα) αν μην τι άλλο δείχνει μια αυτοπεποίθηση και μια σιγουριά για τον εαυτό της και αυτό με έκανε ακόμα περισσότερο να θέλω να την δω.

Στην επικοινωνία μας στο viber, μπορώ να πω ότι ήταν, , άμεση , κατατοπιστική και σύντομη στις απαντήσεις της. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε σε συνάντηση καθώς δεν ταιριάζανε τα ωράρια μας και κυρίως το μέρος που θέλαμε να γίνει το ραντεβού. Την τελευταία φορά μάλιστα πριν λίγες μέρες , με άφησε στο διαβάστηκε, γεγονός που μου έκανε αρνητική εντύπωση , καθώς δεν ταίριαζε αυτό με την ευγένεια που διάβαζα από συναδέλφους να λένε ότι έχει. Τελος πάντων εν τέλει το ξεπεράσαμε αυτό το θέμα , αφού πήγα εγώ στο μπιλ και έτσι κλείστηκε το ραντεβού μας από την προηγούμενη μέρα για το ξενοδοχείο αυτό. Επιβεβαιώθηκε το πρωί της ίδιας μέρας και της έστειλα αριθμό δωματίου όπως είπαμε. Περιττό να πω ότι έφτασα στο χοτελ 1,5 ώρα πριν, δεν κρατιόταν το νιάτο βλέπετε…:grin:

Ηρθε στην ώρα της η κοπέλα . Πρώτη εντύπωση. Εξαιρετική. Πολύ όμορφη νεαρή κοπέλα, στο ύψος και στην ηλικία που αναφέρει με ένα πανέμορφο προσωπάκι. :smitten:Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι ακριβείς θα έλεγα. Φορούσε ένα φορεματάκι και τα τακούνια που είχα ζητήσει .Μυριζε υπέροχα. Έχει και κάποια τατού όπως έχει ειπωθεί, όχι κάτι ενοχλητικό/υπερβολικό, μου άρεσαν. Μόλις έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις μπήκε για μπάνιο ( εδώ να πω ότι θα ήθελα να είχε προηγηθεί ένα παιχνίδι πριν, ένα φιλί, μια αγκαλιά κάτι , λίγο να ζεσταθεί το κλίμα) αλλά οκ. Είναι καινούρια στον χώρο και ίσως θέλει τον χρόνο της ακόμα με τους νέους πελάτες. Δεκτό.

Μόλις βγήκε ξεκίνησε ο αγώνας. Ξεκινήσαμε με φιλιά ,φιλάει κανονικά με γλώσσα, αρκετά προκαταρκτικά , ξαπλώσαμε, με περιποιήθηκε φουλ , την περιποιήθηκα και εγώ και συνεχίσαμε με στοματικό. Το στοματικό της θα το χαρακτήριζα αρκετά καλό, ασχολήθηκε επιμελώς με ολη την περιοχή, δεν άφησε τίποτα που να μην γλύψει, εννοείτε και τα @@@, ενώ προσπαθεί και κάνει και κάποιες φορές deepthroat . Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και μετά από λίγο ρώτησα που μπορώ να τελειώσω.

Μου είπε ότι μπορώ να τελειώσω στο στήθος της, ή οπου αλλού θέλω στο σώμα της. Δεν δέχεται τελείωμα στο πρόσωπο, ενώ το τελείωμα στο στόμα είναι +20. Προτίμησα να τελειώσω στο στήθος της (ιςχύουν τα όσα έχουν αναφερθεί από συναδέλφους για αυτό, μην επαναλαμβάνομαι, αλλά έχει το μέγεθος που μου αρέσει) , για αυτό και τελείωσα μέσα τους. Αρκετά μεγάλη ποσότητα βγήκε, δόξα τον Θεό, οι βιταμίνες βοήθησαν. :D:

Μπανάκι από τον χύστη και από την σεξεργάτρια του και συζήτηση στην συνέχεια για το τι θα ήθελα να κάνουμε. Εκεί πρότεινα για αρχή αυταρχικό που όπως μου είχε γράψει σε μήνυμα προσφέρει με +30. Παρόλα αυτά, μου είπε ότι δεν κάνει και ότι δεν της αρέσει και έδειξε σαν να το ακούει πρώτη φορά, οπότε το αφήσαμε και συνεχίσαμε. Ξαφνιάστηκα πάντως, γιατί την επέλεξα ξεκάθαρα και για αυτό. Ίσως έπρεπε σε αυτό το σημείο να είχα λήξει το ραντεβού, δεδομένου ότι μια υπηρεσία που προσδοκούσα , τελικώς δεν θα την έπαιρνα. Ήταν πάντως ειλικρινής στην συζήτηση μας απο κοντά , αυτό οφείλω να το πω. Δεν κοίταξε δηλαδή να μου τα αρπάξει και να φύγει όπως θα έκανε άλλη κοπέλα . Αντίθετα μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι που δεν της αρέσει, απλά για να με ευχαριστήσει, γιατί δεν θα βγει καλό το αποτέλεσμα. Και σε αυτό συμφώνησα απολύτως, οπότε το αφήσαμε στην άκρη.

Στην συνέχεια συνεχίσαμε από εκει που το είχαμε αφήσει. Σε μια φάση ενώ μιλούσαμε , μου είπε ότι καθυστερούμε και δεν θα προλάβουμε (λίγο άβολο αυτό να το λες στον πελάτη σου , ) και ότι έχουμε άλλα 5 λεπτά. Αυτό μπορώ να πω ότι με άγχωσε , γιατί έπρεπε να επισπεύσουμε τα πράγματα, οπότε και δεν φτάσαμε σε άλλο τελείωμα. Γενικά ο δεύτερος γύρος δυστυχώς με όλα αυτά δεν είχε την επιτυχία του πρώτου, ήταν εμφανές ότι θέλαμε άλλα πράγματα με την κοπέλα και ότι δεν ταιριάζαμε καθόλου . Από ένα σημείο και μετά μάλιστα η στύση πήγε περίπατο δυστυχώς. :confused: Όσο και να προσπαθούσε η κοπέλα, τζίφος. Κάτι με είχε χαλάσει. Ήμουν σκιά του εαυτού μου. Που πήγανε οι εποχές που τις έβαζα κάτω και αναστενάζανε οι σομιέδες οεο; Τώρα με τι να της βάλω κάτω, αφού ήμουν ήδη κάτω.:buck2:

Οπότε σαν γενική εικόνα για να καταλήξω , θα έλεγα ότι δεν ταιριάξαμε με την κοπέλα. Συμβαίνουν αυτά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ο πρώτος γύρος κύλησε πολύ καλά, ο δεύτερος όχι το ίδιο καλά. Και δυστυχώς πάντα η τελευταία εντύπωση μένει σε μια συνάντηση. Μπορεί όλα πχ να έχουν πάει καλά σε ένα ραντεβού και να συμβεί κάτι στο τέλος και να ανατρέψει όλα. Το ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος, το κατάλαβε και η ίδια η κοπέλα στο τέλος και μου το είπε και όλας , καθώς είναι έξυπνη και όχι χαζή. Δεν έχω παράπονο όμως από την κοπέλα, είμαι δίκαιος, έκανε ότι μπορούσε το πάλεψε, αλλά η μηχανή δεν έπαιρνε μπρος, μάλλον έμεινα από μπαταρία, ποιος ξέρει, θα το πάω μετά στο συνεργείο να το δούνε..:cheesy:

Τέλος να πω ότι είχαμε και μια μικρή έτσι διαφωνία στο τέλος σχετικά με τον χρόνο του ραντεβού. Ενώ ήρθε 5 λεπτά μετά , εν τέλει έφυγε ένα τέταρτο πριν την συμπήρωση μιας ώρας. Της το είπα , μου είπε ότι δεν θυμόταν τι ώρα ήρθε , έδειξε να με αμφισβητεί και με ρώτησε πότε της έστειλα αριθμό κλπ, εν τέλει μετά μου πρότεινε αν θέλω να μείνει λίγο ακομα να μιλήσουμε κλπ. Της ειπα όχι, μπορείς να φύγεις. Δεν θέλω χάρες προσωπικά . Ούτε να μένει κανείς με το ζόρι μαζί μου. Μόνο άμα το θέλει πραγματικά. Και εκτός από αυτό, ήταν αρκετά άβολο όλο αυτό το σκηνικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν περνούσαμε καλά , κανείς δεν θα ασχολιοταν με τον χρόνο και τα άλλα 5 , 10 ή όσα λεπτά απομένανε.. Αυτή είναι η δική μου θεωρία φυσικά.:hi:

Το δωράκι της το πήρε στο τέλος, 150 ευρώ όπως είναι γνωστό για μια ώρα. Χαιρετηθήκαμε τυπικά σαν συμπέθεροι και πήγε ο καθένας στις δουλειές του..:D:

Αν θα την ξανασυναντούσα συνεπώς , έβαλα όχι, καθώς ήταν εμφανές ότι δεν θέλαμε τα ίδια πράγματα με την κοπέλα, υπήρχαν αρκετές αμήχανες στιγμές ίσως επειδή ήταν η πρώτη μας φορά και δεν γνωριζόμασταν , υπήρχε μια βιασύνη, ένα άγχος να με ευχαριστήσει όσο καλύτερα μπορεί, οπότε μια νέα συνάντηση δεν νομίζω ότι θα προσέφερε κάτι καινούριο σε κανέναν μας. Όπως έχω ξαναπεί δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους. Αυτό είναι κανόνας για εμένα. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού όσες κοπέλες μπορώ να πω ότι είχαμε απόλυτη χημεία και είχα ή έχω διάθεση να ξαναδώ.

Αυτή λοιπόν ηταν η εμπειρία μου με την κοπέλα και το δώρο μου για τα επικείμενα γενέθλια μου σε λίγες μερες. Χρόνια μου πολλά λοιπόν.. Γερός να είμαι , να σας τα ακουμπάω κορίτσια μου..χαχα:grin:

Εύχομαι καλή τύχη στην κοπέλα στον δρόμο που διάλεξε και καλά να περάσουν οι υπόλοιποι συναδέλφοι.

ΥΓ. Οσο για το τραγούδι που είπα προηγουμένως ότι θα τραγουδούσα, αποφάσισα να αλλάξω ρεπερτόριο και να τραγουδήσω το παρακάτω. Ταιριάζει καλύτερο με το χθεσινό μου mood..:buck2:





Eμφάνιση ( πρόσωπο) : 8

Eμφάνιση ( σώμα) : 8

Γενική συμπεριφορά : 7

Eπικοινωνία : 7

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή : 7

Σχέση αξίας /κόστους : 7





ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Ημερομηνία συνάντησης : 12 Αυγούστου, 2024

Διάρκεια : 1 ώρα

Κόστος : 150

Στο χώρο μου

Πόλη συνάντησης : Αθήνα

Συμπεριφορά γραφείου: Καλή

Τήρηση υπηρεσιών: Τηρήθηκε ότι είχε συμφωνηθεί

Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν : Ακριβέστατες

Φιλί : Βαθύ με γλώσσα

Πίπα: Χωρίς προφυλακτικό

Πρωκτικό : Όχι

Θα την ξανασυναντούσες; Όχι
 

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
4.831
Κριτικές
12
Like
12.369
Πόντοι
4.496
Οπότε σαν γενική εικόνα για να καταλήξω , θα έλεγα ότι δεν ταιριάξαμε με την κοπέλα. Συμβαίνουν αυτά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

Όπως έχω ξαναπεί δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους. Αυτό είναι κανόνας για εμένα. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού όσες κοπέλες μπορώ να πω ότι είχαμε απόλυτη χημεία και είχα ή έχω διάθεση να ξαναδώ.

Εγώ είμαι λίγο πιο τυχερός σε αυτό, αλλά ξέρω τι εννοείς, έτσι είναι, πολύ δύσκολα να ταιριάξεις πραγματικά και να θες οπωσδήποτε να ξαναβρεθείτε.
 

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Μηνύματα
6.349
Κριτικές
32
Like
27.515
Πόντοι
8.346
...σκασανε μυτη και οι μεντορες με τις νουθεσιες και τις συμβουλες τους :confused::confused::confused:
 

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Μηνύματα
6.349
Κριτικές
32
Like
27.515
Πόντοι
8.346
Αν θα την ξανασυναντούσα συνεπώς , έβαλα όχι, καθώς ήταν εμφανές ότι δεν θέλαμε τα ίδια πράγματα με την κοπέλα, υπήρχαν αρκετές αμήχανες στιγμές ίσως επειδή ήταν η πρώτη μας φορά και δεν γνωριζόμασταν , υπήρχε μια βιασύνη, ένα άγχος να με ευχαριστήσει όσο καλύτερα μπορεί, οπότε μια νέα συνάντηση δεν νομίζω ότι θα προσέφερε κάτι καινούριο σε κανέναν μας. Όπως έχω ξαναπεί δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους. Αυτό είναι κανόνας για εμένα. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού όσες κοπέλες μπορώ να πω ότι είχαμε απόλυτη χημεία και είχα ή έχω διάθεση να ξαναδώ.
......ετσι ακριβως ειναι μαγκα μου, τα γουστα και οι καβλες ειναι διαφορετικες στον καθενα μας!!! Μπορει ο ενας που γουσταρει να κανει γαμησαρα, ενω ο αλλος που δεν γουσταρει να ειναι απλα ενα διακπεραιωτικο ραντεβου. Μια κοπελα προσπαθει να πιασει οσο το δυνατον μεγαλυτερο ευρος γουστων ωστε να ειναι ευχαριστημενοι οι περισσοτεροι!
:hi:
 

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
4.831
Κριτικές
12
Like
12.369
Πόντοι
4.496
Επίσης έβρισκα πάρα πολύ θετικό το ότι επιλέγει να κρατάει μια ήρεμη στάση στο νήμα της, χωρίς να προκαλεί ή να μπαίνει σε συζητήσεις με εμάς , παρά μόνο να ανεβάζει μια φωτο της και τέλος. Αυτή η στάση της ( που δεν συνηθίζεται εδώ πέρα) αν μην τι άλλο δείχνει μια αυτοπεποίθηση και μια σιγουριά για τον εαυτό της και αυτό με έκανε ακόμα περισσότερο να θέλω να την δω.

Όντως πολύ καλό αυτό, είναι άλλες κοπέλες (ονόματα ΔΕΝ λέμε, υπολήψεις ΔΕΝ θίγουμε), που ακόμα και όταν τρολαρουμε τελείως στο νήμα τους, ή απλά κάνουμε πλάκα, σχεδόν αμέσως απαντούν, ενίοτε δε και με άκρως επιθετικό τρόπο (και από κάτω αποθεωτικα σχόλια, από τους πυρφοροαγαπουληδες τους).

Εκεί πρότεινα για αρχή αυταρχικό που όπως μου είχε γράψει σε μήνυμα προσφέρει με +30. Παρόλα αυτά, μου είπε ότι δεν κάνει και ότι δεν της αρέσει και έδειξε σαν να το ακούει πρώτη φορά, οπότε το αφήσαμε και συνεχίσαμε. Ξαφνιάστηκα πάντως, γιατί την επέλεξα ξεκάθαρα και για αυτό. Ίσως έπρεπε σε αυτό το σημείο να είχα λήξει το ραντεβού, δεδομένου ότι μια υπηρεσία που προσδοκούσα , τελικώς δεν θα την έπαιρνα. Ήταν πάντως ειλικρινής στην συζήτηση μας απο κοντά , αυτό οφείλω να το πω. Δεν κοίταξε δηλαδή να μου τα αρπάξει και να φύγει όπως θα έκανε άλλη κοπέλα . Αντίθετα μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι που δεν της αρέσει, απλά για να με ευχαριστήσει, γιατί δεν θα βγει καλό το αποτέλεσμα. Και σε αυτό συμφώνησα απολύτως, οπότε το αφήσαμε στην άκρη.

Και άλλος φίλος εδώ μέσα, είχε ακριβώς την ίδια εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα - υπηρεσία.
Εμένα ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου το αυταρχικό, κι γενικά σαδομαζοχισμός κοκ, αλλά καταλαβαίνω ότι γούστα είναι αυτά.
Αν λοιπόν δεν σου αρέσει και εσένα ως εργαζόμενη (που προφανώς ΔΕΝ της αρέσει), μην το βάζεις στις υπηρεσίες σου, +30, ή+50, δεν θα αλλάξουν κάτι στην ζωή σου.

Σε μια φάση ενώ μιλούσαμε , μου είπε ότι καθυστερούμε και δεν θα προλάβουμε (λίγο άβολο αυτό να το λες στον πελάτη σου , ) και ότι έχουμε άλλα 5 λεπτά.
Ενώ ήρθε 5 λεπτά μετά , εν τέλει έφυγε ένα τέταρτο πριν την συμπήρωση μιας ώρας.

Η κάθε εργαζόμενη, ΠΡΈΠΕΙ να έχει πλήρη συναίσθηση του χρόνου που πληρώνει ο πελάτης και να το σέβεται πλήρως αυτό, δλδ μιλάμε για αρπαχτη και κακές υπηρεσίες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν περνούσαμε καλά , κανείς δεν θα ασχολιοταν με τον χρόνο και τα άλλα 5 , 10 ή όσα λεπτά απομένανε.. Αυτή είναι η δική μου θεωρία φυσικά.:hi:

ΔΕΝ είναι η δική σου, αλλά η πραγματικότητα.
Αν πραγματικά περνάς καλά, κι 5-10-15 λεπτά παραπάνω να κάτσει η κοπέλα, δεν θα το καταλάβετε, ούτε και θα στο χρεώσει.
Πράγμα που μου έχει συμβεί, κι όχι μόνο 1, ή 2 φορές, αλλά και περισσότερες.
Μόνη εξαίρεση, να έχει κυριολεκτικά στο καπάκι επόμενο ραντεβού, οπότε ναι, το καταλαβαίνω να κοιτάξει και λίγο ρολόι, ή να έχει ένα ξυπνητήρι πχ.
 

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Μηνύματα
404
Κριτικές
7
Like
950
Πόντοι
361
‘’Δώρο Γενεθλίων’’

Συνάντηση χθες με την Σάντρα λοιπόν. Η Σάντρα αποφάσισα να είναι το δώρο μου για τα γενέθλια μου. Από την αρχή βλέπετε μου είχε τραβήξει την προσοχή , καθώς μου άρεσε πολύ εμφανισιακά αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες. Επίσης έβρισκα πάρα πολύ θετικό το ότι επιλέγει να κρατάει μια ήρεμη στάση στο νήμα της, χωρίς να προκαλεί ή να μπαίνει σε συζητήσεις με εμάς , παρά μόνο να ανεβάζει μια φωτο της και τέλος. Αυτή η στάση της ( που δεν συνηθίζεται εδώ πέρα) αν μην τι άλλο δείχνει μια αυτοπεποίθηση και μια σιγουριά για τον εαυτό της και αυτό με έκανε ακόμα περισσότερο να θέλω να την δω.

Στην επικοινωνία μας στο viber, μπορώ να πω ότι ήταν, , άμεση , κατατοπιστική και σύντομη στις απαντήσεις της. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε σε συνάντηση καθώς δεν ταιριάζανε τα ωράρια μας και κυρίως το μέρος που θέλαμε να γίνει το ραντεβού. Την τελευταία φορά μάλιστα πριν λίγες μέρες , με άφησε στο διαβάστηκε, γεγονός που μου έκανε αρνητική εντύπωση , καθώς δεν ταίριαζε αυτό με την ευγένεια που διάβαζα από συναδέλφους να λένε ότι έχει. Τελος πάντων εν τέλει το ξεπεράσαμε αυτό το θέμα , αφού πήγα εγώ στο μπιλ και έτσι κλείστηκε το ραντεβού μας από την προηγούμενη μέρα για το ξενοδοχείο αυτό. Επιβεβαιώθηκε το πρωί της ίδιας μέρας και της έστειλα αριθμό δωματίου όπως είπαμε. Περιττό να πω ότι έφτασα στο χοτελ 1,5 ώρα πριν, δεν κρατιόταν το νιάτο βλέπετε…:grin:

Ηρθε στην ώρα της η κοπέλα . Πρώτη εντύπωση. Εξαιρετική. Πολύ όμορφη νεαρή κοπέλα, στο ύψος και στην ηλικία που αναφέρει με ένα πανέμορφο προσωπάκι. :smitten:Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι ακριβείς θα έλεγα. Φορούσε ένα φορεματάκι και τα τακούνια που είχα ζητήσει .Μυριζε υπέροχα. Έχει και κάποια τατού όπως έχει ειπωθεί, όχι κάτι ενοχλητικό/υπερβολικό, μου άρεσαν. Μόλις έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις μπήκε για μπάνιο ( εδώ να πω ότι θα ήθελα να είχε προηγηθεί ένα παιχνίδι πριν, ένα φιλί, μια αγκαλιά κάτι , λίγο να ζεσταθεί το κλίμα) αλλά οκ. Είναι καινούρια στον χώρο και ίσως θέλει τον χρόνο της ακόμα με τους νέους πελάτες. Δεκτό.

Μόλις βγήκε ξεκίνησε ο αγώνας. Ξεκινήσαμε με φιλιά ,φιλάει κανονικά με γλώσσα, αρκετά προκαταρκτικά , ξαπλώσαμε, με περιποιήθηκε φουλ , την περιποιήθηκα και εγώ και συνεχίσαμε με στοματικό. Το στοματικό της θα το χαρακτήριζα αρκετά καλό, ασχολήθηκε επιμελώς με ολη την περιοχή, δεν άφησε τίποτα που να μην γλύψει, εννοείτε και τα @@@, ενώ προσπαθεί και κάνει και κάποιες φορές deepthroat . Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και μετά από λίγο ρώτησα που μπορώ να τελειώσω.

Μου είπε ότι μπορώ να τελειώσω στο στήθος της, ή οπου αλλού θέλω στο σώμα της. Δεν δέχεται τελείωμα στο πρόσωπο, ενώ το τελείωμα στο στόμα είναι +20. Προτίμησα να τελειώσω στο στήθος της (ιςχύουν τα όσα έχουν αναφερθεί από συναδέλφους για αυτό, μην επαναλαμβάνομαι, αλλά έχει το μέγεθος που μου αρέσει) , για αυτό και τελείωσα μέσα τους. Αρκετά μεγάλη ποσότητα βγήκε, δόξα τον Θεό, οι βιταμίνες βοήθησαν. :D:

Μπανάκι από τον χύστη και από την σεξεργάτρια του και συζήτηση στην συνέχεια για το τι θα ήθελα να κάνουμε. Εκεί πρότεινα για αρχή αυταρχικό που όπως μου είχε γράψει σε μήνυμα προσφέρει με +30. Παρόλα αυτά, μου είπε ότι δεν κάνει και ότι δεν της αρέσει και έδειξε σαν να το ακούει πρώτη φορά, οπότε το αφήσαμε και συνεχίσαμε. Ξαφνιάστηκα πάντως, γιατί την επέλεξα ξεκάθαρα και για αυτό. Ίσως έπρεπε σε αυτό το σημείο να είχα λήξει το ραντεβού, δεδομένου ότι μια υπηρεσία που προσδοκούσα , τελικώς δεν θα την έπαιρνα. Ήταν πάντως ειλικρινής στην συζήτηση μας απο κοντά , αυτό οφείλω να το πω. Δεν κοίταξε δηλαδή να μου τα αρπάξει και να φύγει όπως θα έκανε άλλη κοπέλα . Αντίθετα μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι που δεν της αρέσει, απλά για να με ευχαριστήσει, γιατί δεν θα βγει καλό το αποτέλεσμα. Και σε αυτό συμφώνησα απολύτως, οπότε το αφήσαμε στην άκρη.

Στην συνέχεια συνεχίσαμε από εκει που το είχαμε αφήσει. Σε μια φάση ενώ μιλούσαμε , μου είπε ότι καθυστερούμε και δεν θα προλάβουμε (λίγο άβολο αυτό να το λες στον πελάτη σου , ) και ότι έχουμε άλλα 5 λεπτά. Αυτό μπορώ να πω ότι με άγχωσε , γιατί έπρεπε να επισπεύσουμε τα πράγματα, οπότε και δεν φτάσαμε σε άλλο τελείωμα. Γενικά ο δεύτερος γύρος δυστυχώς με όλα αυτά δεν είχε την επιτυχία του πρώτου, ήταν εμφανές ότι θέλαμε άλλα πράγματα με την κοπέλα και ότι δεν ταιριάζαμε καθόλου . Από ένα σημείο και μετά μάλιστα η στύση πήγε περίπατο δυστυχώς. :confused: Όσο και να προσπαθούσε η κοπέλα, τζίφος. Κάτι με είχε χαλάσει. Ήμουν σκιά του εαυτού μου. Που πήγανε οι εποχές που τις έβαζα κάτω και αναστενάζανε οι σομιέδες οεο; Τώρα με τι να της βάλω κάτω, αφού ήμουν ήδη κάτω.:buck2:

Οπότε σαν γενική εικόνα για να καταλήξω , θα έλεγα ότι δεν ταιριάξαμε με την κοπέλα. Συμβαίνουν αυτά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ο πρώτος γύρος κύλησε πολύ καλά, ο δεύτερος όχι το ίδιο καλά. Και δυστυχώς πάντα η τελευταία εντύπωση μένει σε μια συνάντηση. Μπορεί όλα πχ να έχουν πάει καλά σε ένα ραντεβού και να συμβεί κάτι στο τέλος και να ανατρέψει όλα. Το ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος, το κατάλαβε και η ίδια η κοπέλα στο τέλος και μου το είπε και όλας , καθώς είναι έξυπνη και όχι χαζή. Δεν έχω παράπονο όμως από την κοπέλα, είμαι δίκαιος, έκανε ότι μπορούσε το πάλεψε, αλλά η μηχανή δεν έπαιρνε μπρος, μάλλον έμεινα από μπαταρία, ποιος ξέρει, θα το πάω μετά στο συνεργείο να το δούνε..:cheesy:

Τέλος να πω ότι είχαμε και μια μικρή έτσι διαφωνία στο τέλος σχετικά με τον χρόνο του ραντεβού. Ενώ ήρθε 5 λεπτά μετά , εν τέλει έφυγε ένα τέταρτο πριν την συμπήρωση μιας ώρας. Της το είπα , μου είπε ότι δεν θυμόταν τι ώρα ήρθε , έδειξε να με αμφισβητεί και με ρώτησε πότε της έστειλα αριθμό κλπ, εν τέλει μετά μου πρότεινε αν θέλω να μείνει λίγο ακομα να μιλήσουμε κλπ. Της ειπα όχι, μπορείς να φύγεις. Δεν θέλω χάρες προσωπικά . Ούτε να μένει κανείς με το ζόρι μαζί μου. Μόνο άμα το θέλει πραγματικά. Και εκτός από αυτό, ήταν αρκετά άβολο όλο αυτό το σκηνικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν περνούσαμε καλά , κανείς δεν θα ασχολιοταν με τον χρόνο και τα άλλα 5 , 10 ή όσα λεπτά απομένανε.. Αυτή είναι η δική μου θεωρία φυσικά.:hi:

Το δωράκι της το πήρε στο τέλος, 150 ευρώ όπως είναι γνωστό για μια ώρα. Χαιρετηθήκαμε τυπικά σαν συμπέθεροι και πήγε ο καθένας στις δουλειές του..:D:

Αν θα την ξανασυναντούσα συνεπώς , έβαλα όχι, καθώς ήταν εμφανές ότι δεν θέλαμε τα ίδια πράγματα με την κοπέλα, υπήρχαν αρκετές αμήχανες στιγμές ίσως επειδή ήταν η πρώτη μας φορά και δεν γνωριζόμασταν , υπήρχε μια βιασύνη, ένα άγχος να με ευχαριστήσει όσο καλύτερα μπορεί, οπότε μια νέα συνάντηση δεν νομίζω ότι θα προσέφερε κάτι καινούριο σε κανέναν μας. Όπως έχω ξαναπεί δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους. Αυτό είναι κανόνας για εμένα. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού όσες κοπέλες μπορώ να πω ότι είχαμε απόλυτη χημεία και είχα ή έχω διάθεση να ξαναδώ.

Αυτή λοιπόν ηταν η εμπειρία μου με την κοπέλα και το δώρο μου για τα επικείμενα γενέθλια μου σε λίγες μερες. Χρόνια μου πολλά λοιπόν.. Γερός να είμαι , να σας τα ακουμπάω κορίτσια μου..χαχα:grin:

Εύχομαι καλή τύχη στην κοπέλα στον δρόμο που διάλεξε και καλά να περάσουν οι υπόλοιποι συναδέλφοι.

ΥΓ. Οσο για το τραγούδι που είπα προηγουμένως ότι θα τραγουδούσα, αποφάσισα να αλλάξω ρεπερτόριο και να τραγουδήσω το παρακάτω. Ταιριάζει καλύτερο με το χθεσινό μου mood..:buck2:





Eμφάνιση ( πρόσωπο) : 8

Eμφάνιση ( σώμα) : 8

Γενική συμπεριφορά : 7

Eπικοινωνία : 7

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή : 7

Σχέση αξίας /κόστους : 7





ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Ημερομηνία συνάντησης : 12 Αυγούστου, 2024

Διάρκεια : 1 ώρα

Κόστος : 150

Στο χώρο μου

Πόλη συνάντησης : Αθήνα

Συμπεριφορά γραφείου: Καλή

Τήρηση υπηρεσιών: Τηρήθηκε ότι είχε συμφωνηθεί

Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν : Ακριβέστατες

Φιλί : Βαθύ με γλώσσα

Πίπα: Χωρίς προφυλακτικό

Πρωκτικό : Όχι

Θα την ξανασυναντούσες; Όχι

Αναλυτικός πολύ
 

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Μηνύματα
1.384
Κριτικές
35
Like
8.277
Πόντοι
6.246
Περιττό να πω ότι έφτασα στο χοτελ 1,5 ώρα πριν, δεν κρατιόταν το νιάτο βλέπετε…:grin:

η μηχανή δεν έπαιρνε μπρος, μάλλον έμεινα από μπαταρία, ποιος ξέρει, θα το πάω μετά στο συνεργείο να το δούνε..:cheesy:

Ενώ ήρθε 5 λεπτά μετά , εν τέλει έφυγε ένα τέταρτο πριν την συμπήρωση μιας ώρας.
Κρίμα που δεν πέρασες καλά! Δεν ταιριάζουμε όμως όλοι με όλες! Στο πρώτο ραντεβού ίσως ακόμα περισσότερο!
Έχεις πάντως χρόνο να ρεφάρεις για τα γενέθλια!

Έκλαψα με τα 2 πρώτα σχόλια σου που τα έκανα παράθεση :2funny:

Όσο για το τελευταίο σχόλιο, μου θύμησες την άλλη ξανθιά συνονόματη! Που στο τελευταίο ραντεβού που έκανα μαζί της, μπήκε στο δωμάτιο και 5, ξεκινήσαμε γύρω στις και 20 με 25, και 45 μου είπε πάω να κάνω ντουζ να ετοιμαστώ! Φυσικά δεν την ξαναπήρα ποτέ :tooth:
Ωραίες αναμνήσεις! χαχα
 

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Μηνύματα
1.323
Κριτικές
23
Like
7.377
Πόντοι
3.446
Έχεις πάντως χρόνο να ρεφάρεις για τα γενέθλια!
Χρόνο έχω, χρήματα δεν έχω χαχαχα:cheesy:
Επιπλέον ειναι και οτι αρκετές κοπέλες λείπουν αυτο το διαστημα. Και αυτή η μάνα μου ρε παιδί μου Χρυσή, Άγια δεν λέω, αλλά 18 Αυγούστου βρήκε να με βγάλει ;:cry: Χάθηκε ο κόσμος να με κρατούσε λίγο ακόμα ; Οχι πολύ , ίσα ίσα να επέστρεφαν οι τελευταίοι αδειούχοι του Αυγούστου και να ανοίγανε τα σχολεία. Λυσσαξε. βγάλτε τον και βγάλτε τον. Ορίστε με βγάλανε, τι κατάλαβε;; :buck2:
Της τα λέω και εκείνης και γελάει, αλλά κατά βάθος ξέρει οτι εχω δίκιο. Μόνο να κάτσω να σκεφτώ πόσο δώρα έχω χάσει όλα αυτά τα χρόνια απο φίλους και συγγενείς που λείπανε διακοπές και δεν στείλανε τίποτα, , άστο. Δεύτερο σπίτι θα είχα..:grin:
Έκλαψα με τα 2 πρώτα σχόλια σου που τα έκανα παράθεση :2funny:
Και εγώ.. Και να φανταστείς εκείνη την ώρα μου 'ρχονται. Παρότι ''πληγωμένος'' έγραψα διαμαντάκια πάλι. Μάλλον είμαι βιτσιόζος και κατα βάθος χαίρομαι οταν δεν περνάω τόσο καλά , δεν ξέρω.. Με εμένα ολα είναι πιθανά.. Είμαι απρόβλεπτος.:buck2:
 

claus2

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Μηνύματα
16
Like
51
Πόντοι
0
IMG_8720.jpeg
Lovely!
 

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Μηνύματα
6.349
Κριτικές
32
Like
27.515
Πόντοι
8.346
Επιπλέον ειναι και οτι αρκετές κοπέλες λείπουν αυτο το διαστημα. Και αυτή η μάνα μου ρε παιδί μου Χρυσή, Άγια δεν λέω, αλλά 18 Αυγούστου βρήκε να με βγάλει ;:cry: Χάθηκε ο κόσμος να με κρατούσε λίγο ακόμα ; Οχι πολύ , ίσα ίσα να επέστρεφαν οι τελευταίοι αδειούχοι του Αυγούστου και να ανοίγανε τα σχολεία. Λυσσαξε. βγάλτε τον και βγάλτε τον.
....μαγκα μου αστα υπαρχουν κ χειροτερα, εγω ειμαι 15 Αυγουστου :confused::confused::confused:
 

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.019
Κριτικές
3
Like
2.476
Πόντοι
736
Το κορίτσι από ότι βλέπω είναι Κρήτη μαζί με Αριανα
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom