γλυφομουνς
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2024
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Μην ξεχασεις και το ΑΜΚΑ εεεε ?Τρόπος επικοινωνίας, ύψος, βάρος, πρόγραμμα, δωράκι κτλ... Εγώ θα στα λέω;
Μην ξεχασεις και το ΑΜΚΑ εεεε ?Τρόπος επικοινωνίας, ύψος, βάρος, πρόγραμμα, δωράκι κτλ... Εγώ θα στα λέω;
Το τηλ σου που θα το βρούμε;Καλησπέρα σε όλα τα αγόρια!!! είμαι η Sandra Ελληνίδα ανεξάρτητη, θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά.
Μπορεις να μου στειλεις προσωπικό μνμΤο τηλ σου που θα το βρούμε;
Τι background είν αυτό? ( Χώρια απ την πατούρα)
Είναι από χένα, βρε και σβήνουν.Τρομερή όπως και σε όλες τις φωτό. Το μονο που με παραξενεύει είναι ότι σε μερικές βλέπουμε τα ταττου ενώ σε άλλες όχι.
πσολαριουμΤι background είν αυτό? ( Χώρια απ την πατούρα)
τα ειπες ολα αδερφεΜιας και δεν έχει κριτικές (εκτός από μια που πήρε το μάτι μου) έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για τη κριτική στη Σαντρα.
Η κοπέλα ήρθε στην ω
Λες να έπαθε ανακοπή ο άνθρωπος, κούφια η ώρα;τα ειπες ολα αδερφε
Γιατί γελάς,πες μας κ 'μας
...checkΛίγα λόγια εν συντομία για το κορίτσι.
Ηλικιακά όσο λέει, όμορφη, αρκετά τατού.
Σωματικά είναι ξεκάθαρες οι φωτό. Θα βελτιωθεί κι άλλο καθώς γυμνάζεται συστηματικά.
Αναγνωριστική συνάντηση μίας ώρας η οποία πέρασε πολύ γρήγορα.
Ένας σύντομος γύρος.
Δεν τσιγκουνεύτηκε τα φιλιά, ωραίο στοματικό με πολύ καλό πέρασμα από @@, ωραίο μουνάκι για γλείψιμο και σεξ.
Όλα είναι θέμα χημείας αλλά σίγουρα αξίζει.
Καλά να περάσει όποιος δοκιμάσει!
Επίσης γαργαλιέται αρκετά!Λίγα λόγια εν συντομία για το κορίτσι.
Ηλικιακά όσο λέει, όμορφη, αρκετά τατού.
Σωματικά είναι ξεκάθαρες οι φωτό. Θα βελτιωθεί κι άλλο καθώς γυμνάζεται συστηματικά.
Αναγνωριστική συνάντηση μίας ώρας η οποία πέρασε πολύ γρήγορα.
Ένας σύντομος γύρος.
Δεν τσιγκουνεύτηκε τα φιλιά, ωραίο στοματικό με πολύ καλό πέρασμα από @@, ωραίο μουνάκι για γλείψιμο και σεξ.
Όλα είναι θέμα χημείας αλλά σίγουρα αξίζει.
Καλά να περάσει όποιος δοκιμάσει!