Νέα

σαν την πούτσα του...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psoli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :boobies:

OP
OP
P

psoli

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Like
30
Πόντοι
1
ενας πουτσος απο 16-20 cm κανει μια χαρα τη δουλεια του.ετσι μου εχουν πει πολλες γυναικες.το θεμα ειναι να ξερεις να γαμας και να μη χυνεις στο 5αλεπτο.

Συμφωνώ απολύτως φίλε. 16-20 είναι αξιοπρεπέστατο και μεγαλούτσικο εργαλείο. Μπορείς να τις γαμήσεις όλες και πολύ καλά μάλιστα. Απλά, προσωπικά πιστεύω πως με ένα 25αρι έχεις τρελή αυτοπεποίθηση σαν άντρας.

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για τις δύο θετικές ψήφους  :grin:
Εδώ κάτι ασχημομούρηδες και σκελετοί (π.χ. βλέπε Ψάλτης) που είχαν κάμποσα χρήματα & άκρες είχανε γαμήσει τις καλύτερες γκόμενες της εποχής τους. Ένα παράδειγμα έφερα, υπάρχουν κι άλλοι.......
Λέτε να ασχολήθηκαν αν την είχαν σαν του Τζων Χόλμς?
Τραβάτε ρίχτε κανένα στοίχημα λέω εγώ κι αφήστε τις βούρτσες & τις ντούντες!

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.365
Πόντοι
2.411
Συμφωνώ απολύτως φίλε. 16-20 είναι αξιοπρεπέστατο και μεγαλούτσικο εργαλείο. Μπορείς να τις γαμήσεις όλες και πολύ καλά μάλιστα. Απλά, προσωπικά πιστεύω πως με ένα 25αρι έχεις τρελή αυτοπεποίθηση σαν άντρας.

Εγω με 15 ποντους καιγομαι δηλαδή;;  :grin: Anyway το μεγεθος του πουτσου ουτε πολύ μικρο, ουτε πολύ μεγαλο.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216

Φιλε στα 25 εκ μπορει απ τα κομπλεξ να το γυρισεις και γινεις Τραβελος, τα περισσοτερα τραβελια εχουν μεγαλο παπαρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom