χα χα χα ποιος σου ειπε πως με το στοματικο δε κολας??ετσι λες//οταν κανεις γλυφομουνια σε τανες κολας και πολλα μαλιστα οπως βλενοροια συφιλη υπατιτιδες κονδυλωματα
τυπε χαρα στο κουραγιο σου που εψαξες να βρης τι ειχα γραψη το 2010. ναι τυπε ειμι και κωλομπαρας, γιατι να το κρυψωμεν αλωστε κι αν σε διαφερη τυπε μου, επειδη σε κοβω για δροσερο αγορι μπορη και να το κανω το ψυχηκο τυπε
Δεν εχει καμια μειωμενη ευθυνη ο πελατης λογω καυλας,ειναι αστειο αυτο.Η κοπελα προσφερει αυτα που προσφερει, παρανομα μεν, αλλα τα προσφερει και κακως κατ'εμε.
Αν ο πελατης στερειται μυαλου τοτε ας προσεχε.
τυπε χαρα στο κουραγιο σου που εψαξες να βρης τι ειχα γραψη το 2010. ναι τυπε ειμι και κωλομπαρας, γιατι να το κρυψωμεν αλωστε κι αν σε διαφερη τυπε μου, επειδη σε κοβω για δροσερο αγορι μπορη και να το κανω το ψυχηκο τυπε
ρε αντε και τραβα γαμα καναν Λιλα,αν και παιζει να μην σε δεχτει,τραβα σε καμια υπογεια διαβαση στη Συγγρου να γαμησεις κανα τραβελο,τραβα νωρις ομως,μην αρχισουν και βγαινουν τα πρωινα του μουσια :S :S :S
Αν δεν απατώμαι παλαιό μέλος με μεγάλη εμπειρία σε ακάποτα bmwpower ή cobra ή ζεν κρεμπιε είχε βρει συνταγή όπου έπινες φάντα με ανθρακικό πριν ή μετα την πράξη δεν ξέρω και κατουραγες και φεύγαν όλα
Εγώ την συνταγή αυτή δεν την έχω δοκιμάσει αλλά τρώω δύο σκόρδα πριν το ραντεβου και είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ υγιής
Αν δεν απατώμαι παλαιό μέλος με μεγάλη εμπειρία σε ακάποτα bmwpower ή cobra ή ζεν κρεμπιε είχε βρει συνταγή όπου έπινες φάντα με ανθρακικό πριν ή μετα την πράξη δεν ξέρω και κατουραγες και φεύγαν όλα
Εγώ την συνταγή αυτή δεν την έχω δοκιμάσει αλλά τρώω δύο σκόρδα πριν το ραντεβου και είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ υγιής