Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
τουλαχιστον εχει πολλα μαγνητακια για ντελιβερι στο ψυγειο
μετά από συζήτηση μας και σχετικό ψηστήρι στο φβ ζητάει 500 ευρώ για μια ώρα παρτούζας με την φίλη της και γνωστή μας χρυσά χρυσακι γατάκι και τα σχετικά!!!! 250 έκαστος δηλαδή . μάλλον υπερβολικό ποσο για μια αλβανίδα και μια γυφτοπούλα!!
Πάλι αυτό το μπάζο το www.bourdela.com/forum/index.php?topic=167702.0]tigraki[/url] πώς-διάολο-το-λένε; Άσε μας μωρέ καημένη πλέον.
Φίλε Νίτρο large σε βρίσκω ακόμα και με τα 60!
Προσωπικά ούτε καν το σέντσι στην ανάγωγη Αλβανίδα μπαζόλα που το παίζει και πως κάποια είναι.
Εδώ κάναμε τους εκλεκτικούς σε άλλες...
κ. Αντισθένης = κ. ΝΙΤΡΟΣ;
Πράματα και Θάματα...
κ. Αντισθένης = κ. ΝΙΤΡΟΣ;
Πράματα και Θάματα...
γιατί μπερδεύτηκες Άγιέ μου? επειδή είπα προανέφερα? αναφέρομαι σε προ έτους ανάρτησή μου (ίσως και παλαιότερα) μετά από συνάντηση μαζί της την είχα κράξει ... δεν είναι τυχαίο πως έχει φαγωθεί με τα μέλη και των δύο sites ένθεν και εκείθεν ...
Καμία σχέση κ. ΝΙΤΡΕ
Απλώς αστειεύομαι με τον κ. Γιανεβάνη, που ενώ παραθέτει τον κ. Αντισθένη, απαντά σε εσάς.
Τώρα το κατάλαβες υποθέτω.
Για να στο πω αλλιώς αν αυτή θέλει 500 ή έστω και 250, τότε την "Άρτεμη" (="Ζωή;) από την παρέα της Γλυφάδας (του κέντρου πλέον μάλιστα!) με τα 120 και incall, την πιάνουμε κορόιδο!
sin city τύπε.ποιά είναι η Ατρεμη = Ζωή του κέντρου doc?
Τώρα το κατάλαβες υποθέτω.
Για να στο πω αλλιώς αν αυτή θέλει 500 ή έστω και 250, τότε την "Άρτεμη" (="Ζωή;) από την παρέα της Γλυφάδας (του κέντρου πλέον μάλιστα!) με τα 120 και incall, την πιάνουμε κορόιδο!
ποιά είναι η Ατρεμη = Ζωή του κέντρου doc?
sin city τύπε.
ποιά είναι η Ατρεμη = Ζωή του κέντρου doc?
όχιΈχετε ψωνίσει;
Του κέντρου της Γλυφάδας εννοώ, εκεί είναι πλέον το "μαγαζί".
Και έχω την υποψία πως η "Άρτεμις" είναι η πρώην "Ζωή" που δεν τσούλησε λόγω κραξίματος..
πρωταθλητρια σε τι ειναι? ;)
όχι
ξεφραγκιάστηκα με τα τέλη κυκλοφορίας και δεν έχει μείνει μαντήλι να κλάψω.
ααα η κοντή αλβανίδα με τα στραβά ποδαράκια