paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
μαγκες το μελος @ birlas το εχει αλλα δεν το δινει ευκολα και θελει παρακάλια...
Καλημέρα!ποιο είναι το ινστι της Σαμπίνας??μπορείς να μου το στείλεις pm?Παιδια δυστυχως η σαμπινα στο ινστα της δεν απανταει αμα της στειλετε οποτε τζιφος
μαλλον δεν εκατσες να σε κατουρησει, μετα να τα πιεις και στο τελος να σε γλωσσοφιλησει κιολας εεε ?Παιδια δυστυχως η σαμπινα στο ινστα της δεν απανταει αμα της στειλετε οποτε τζιφος
κοιτα αν σκεφτεις πως η ιδια με ακολουθησε πρωτη και μου ζητησε να τη κανω πισω κατι παει λαθος φιλε μου.μαλλον δεν εκατσες να σε κατουρησει, μετα να τα πιεις και στο τελος να σε γλωσσοφιλησει κιολας εεε ?
λογικα δε θα εδωσες και κανα πουρμπουαρακι εξτρα, ετσι οπως σε κοβω... αρα πως θες να σου απαντησει μετα ρε μαστορα ?
1ο και 3ο μηνυμα για σεξυ-ψιψινα-νεσκαφινα-σαμπινα.κοιτα αν σκεφτεις πως η ιδια με ακολουθησε πρωτη και μου ζητησε να τη κανω πισω κατι παει λαθος φιλε μου.
μπορεις να μου στειλεις το προφιλ της ; θα το εκτιμουσα..πωωωωωωωωωωωωωωωω μαλακες τι ανεβασε σημερα η καβλα
μην κανετε report τα γυμνα στορυ και πεσει το προφιλ ρε ρουφιανοι
Φίλε, το στόρυ με τις ρογάρες έξω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λέμε!πωωωωωωωωωωωωωωωω μαλακες τι ανεβασε σημερα η καβλα
μην κανετε report τα γυμνα στορυ και πεσει το προφιλ ρε ρουφιανοι