Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Μινέρβατι μαρκα;
Μινέρβατι μαρκα;
30 στο μπουρδελο?πλακα κανεις ?κ ακομα πηγαινει κοσμος?ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε οσους το δεχονται....αν υσχυει το 30αριδε μπορω να καταλαβω γιατι ακομη ασχολειστε με μια οντως ωραια κοπελα που κανει μονο πιπα με προφυλακτικο και χυσιμο στη κοιλιτσα.......150 στο χοτελι και 30 στο μπουρδελο.....καμμια λογικη
20 όχι 30δε μπορω να καταλαβω γιατι ακομη ασχολειστε με μια οντως ωραια κοπελα που κανει μονο πιπα με προφυλακτικο και χυσιμο στη κοιλιτσα.......150 στο χοτελι και 30 στο μπουρδελο.....καμμια λογικη
Παλικαρι μου δεν ταλες σωστα 150 συν το hotel 25 = 175 ,και αποστειρωμενο????ουτε με κλοτσιες θα ελεγα ουστ !!δε μπορω να καταλαβω γιατι ακομη ασχολειστε με μια οντως ωραια κοπελα που κανει μονο πιπα με προφυλακτικο και χυσιμο στη κοιλιτσα.......150 στο χοτελι και 30 στο μπουρδελο.....καμμια λογικη
20 είναι στο βεργας7Παλικαρι μου δεν ταλες σωστα 150 συν το hotel 25 = 175 ,και αποστειρωμενο????ουτε με κλοτσιες θα ελεγα ουστ !!
Φιλε οτι αποστειρωμενο για μενα ουτε τζαμπα !!!20 είναι στο βεργας7
Μπορείς να μου στείλεις σε pm το ινστα η το τηλ της αδερφέ σε παρακαλώ πολύ ? ΕυχαριστώTι μουναρα αυτή η Σαμπίνα,σκέτη καύλα τα στορι στο ινστα
Εχεις 4/5 μήνες π μας τα πρίζεις με το να ζητάς το ινστα της αν είχες προσφέρει κάτι κ όχι μόνο να ζητάς θα το είχες ήδηΜπορείς να μου στείλεις σε pm το ινστα η το τηλ της αδερφέ σε παρακαλώ πολύ ? Ευχαριστώ
Αδερφε ειμαι καινουργιος εδω σορρυ δεν ξερω πως μπορω να βοηθησω εδω μεσα και οχι μονο να ζηταω οπως λες θα χαρω πολυ να μου πεις πως μπορω να φανω χρησιμος εδω μεσα οσο για το pm τι μπορω να κανω για να δεχομαι pm ?Εχεις 4/5 μήνες π μας τα πρίζεις με το να ζητάς το ινστα της αν είχες προσφέρει κάτι κ όχι μόνο να ζητάς θα το είχες ήδη
Κ ναι θα στο έδινα Εγώ Αλλά δε πάει έτσι δε ζητάμε μόνο Αλλά προσφέρουμε κιόλας
Α κ πουσε δε δέχεσαι ακόμα πμ να το ξέρεις