ολα αυτα που λες ειναι δικαιολογιες του κωλου και δειχνει και ασχετοσυνη.
1) ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ. βλεπεις ποια ειναι απεναντι σου διχως φωτοσοπαδες και προμοτορες του καθε γραφειου να σε κατευθυνουν με ψευτικες κριτικες (ολα εχουν απο 2-3 για να γινεται ο ντορος) και απο εκει και περα, ειναι στην εμπειρια και στην επιλογη σου αν θα μπεις η' οχι. βαλε μεσα και τις τηλεφωνητριες που θελουν να σμπρωξουν καποιες... "αμπαλες".
δε μιλαω καν για τα "γουστα" καποιων, που παρουσιαζουν καποιες μουναρες και βγαινουν κατι μπαζολες ολκης και ψαχνεις να δεις αν εισαι εσυ τυφλος η' ο αλλος αγαμητος κανα χρονο.
2) καποια σπιτια ειναι παρα πολυ ωραια σε δεκορ, ευρυχωρα και μια χαρα απο καθαριοτητα. επισης καποια εχουν και ντουζ για τους απλυτους ελληναραδες. δεν μιλαω για τα του
μεταξουργειου με 10 ευρα υπ'οψιν.
3) αν δε σου κανει το "βρωμικο" σεντονι, λες στην τσατσα και το αλλαζει. προσωπικα το εχω κανει 3-4 φορες χωρις προβλημα. ακομα και η κοπελα της εβαλε χερι και μου ειπε καλα που της το ειπα.
εσυ νομιζεις οτι τα σεντονια σε ινκολ, η γκομενα τα αλλαζει καθε φορα με τον καθε μπαγλαμα που παει ανα μισαωρο η' ωρα ? αλλο στο χωρο σου.
4) αν δε θες να μην περιμενεις "στην ουρα", πας στην αρχη της βαρδιας και εισαι μονος σου... συνηθως.
ασε που σπανια θα βρεις ουρα πλεον. την εχεις και φρεσκια ημερας επισης.
η' παιρνεις τηλεφωνακι και την κλεινεις απο πριν για μια ωρα. καποια σπιτια παιζουν μπαλα και ετσι.
αυτο δεν το ξερω σιγουρα, αλλα φανταζομαι οτι ισως και να παιζει αν σε μαθουν στην πορεια και αν εισαι σωστος πελατης.
5) η περιπτωση να φας φολα στοιχιζει ΜΟΝΟ 20 ευρα και οχι 150. (2ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ).
6) αν τη φας, στα @@ σου. οκ εχασες 20 ευρα σο γουατ ? αλλα... ανεβαινει η εμπειρια σου και μαθαινεις να εχεις ματι και αντιληψη με αυτα που βλεπεις καθε φορα στο σαλονι, η οποια σε βοηθα για τις επομενες επιλογες σου.
αρα στην πορεια κερδισμενος βγαινεις, γιατι μαθαινεις τι σου κανει απο πριν.
7) αν σου βγει τρελο γαμησι και θες να το παιξεις καμποσος, της σκας ενα 100αρικο την επομενη φορα. την κλεινεις 1 ωρα π.χ. και σου κανει ΠΑ ΠΑ ΔΕΣ μεσα. νομιζεις τα δινουν πολλοι αυτα τα φραγκα ??? φαντασου λοιπον αναλογη συμπεριφορα που θα εισπραξεις, με γκομενα που ηδη ξερεις και σε ξερει.
εξαιρεση κατι ναυαγια σαν ορεστης κου (δες αναλογο θρεντ).
8) αν σε γουσταρει, επειδη εισαι ωραιος γκομενος, εισαι κυριος, τη σεβεσαι και δεν εισαι ζωαδι που δεν εχεις δει ποτε ξανα θηλυκο στη ζωη σου περαν της παλαμης και τσοντας, σου συμπεριφερεται μια χαρα και ισως... την πας και σε χοτελακι η΄ακομα να τη φερεις και σπιτι σου με καλο ντιλ, γιατι σε ξερει ηδη απο πριν τι τυπος εισαι.
η γκομενα που πας στα 150, λες να σε ξερει απο πριν μηπως ? στην τυχη πας και κατευθυνομενος τις περισσοτερες φορες.
9) για πιεση τελος ειναι σχετικο που θα πεσεις, αλλα και εκει με την αναλογη γνωριμια, το φτιαχνεις. αμα εισαι και πουρμπουαρακιας δε, οπως ο γνωστος, το κουμανταρεις ανετα πιστευω.
προσωπικα δεν εχω δωσει ΠΟΤΕ εξτρα φραγκα σε τσατσα.
μονο σε 3 κοπελες εχω δωσει στα καπακια δευτερο 20αρικο και μια ειναι η σαμπινα, οταν ηταν στο φυλης 54 ομως σαν αλινα. το γραφω και στην κριτικη μου.
σε καλυψα η' θες και αλλα ???
υ/γ : κοιτα αν ημουν λεφτας και εγω εσκορτ θα επαιρνα για να κανω την αναλογη φιγουρα μου εδω μεσα και στα φιλαρακια μου εκτος, οπως και οι περισσοτεροι... για να μην πω ολοι. δε θα με ενδιεφερε αλλωστε.
αλλα αν τα βαλεις κατω, πιο βι/εφ/εμ στο ολο θεμα ειναι το μπουρδελο, για τους παραπανω λογους και κυριως για το 1 και 5.
και τελος, αν οντως ημουν λεφτας... ΔΕ θα ημουν εδω μεσα.