You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sabina
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 998
- Εμφανίσεις 245K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.299
- Πόντοι
- 41.129
ρε τυπε ανοιξες θεμα για αυτο ???Ξέρει κανείς από τις επισκέψεις σας αν η Sabina επέστρεψε από τις διακοπές?
παρτηνε τηλεφωνο και ρωτα της η στειλε της μυνημα στο ισταγκραμ να σου πει...
Ερώτηση έκανα, συγγνώμη αν σε ενόχλησε... δεν εχω τηλέφωνο της ή το insta...ρε τυπε ανοιξες θεμα για αυτο ???
φιλε μπορεις να μου στειλεις σε pm το instagram της σαμπινας??ρε τυπε ανοιξες θεμα για αυτο ???
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.328
- Πόντοι
- 27.261
μη δινεις σημασια στους γνωστους μπαχαλακηδες φιλε μου και μη μασας.Ερώτηση έκανα, συγγνώμη αν σε ενόχλησε... δεν εχω τηλέφωνο της ή το insta...
αντε πεταξου μια βολτα μεχρι βεργας 7 και ελα να μας πεις αν ειναι εκει, για να παμε να γαμησουμε και εμεις με τη σειρα μας.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
παντρευτηκε τυπε.Ξέρει κανείς από τις επισκέψεις σας αν η Sabina επέστρεψε από τις διακοπές?
Σε λιγα χρονια που θα πατσαβουρεψει και θα χει και κανα δυο μουλικα, θα επιστρεψει δυναμικα με φουλ προγραμμα
μεινε συντονισμενος
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Οπου αστερακια ... εροτικπορταλ .κομ στα Αγγλικα σημερα παντωs την εχει στο προγραμμα .Αυτα !!! ....https://*****/en/studio/563-Vergas%207Ξέρει κανείς από τις επισκέψεις σας αν η Sabina επέστρεψε από τις διακοπές?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν ισχύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αφού δεν αλλάζει και ποτέ.Οπου αστερακια ... εροτικπορταλ .κομ στα Αγγλικα σημερα παντωs την εχει στο προγραμμα .Αυτα !!! ....https://*****/en/studio/563-Vergas%207
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Δεν εχω επισκεφτει οποτε δεν εχω αποψη αυτο ειδα αυτο ποσταρα ...αν οντωs δεν ισχυει οκ ....παντωs σε ενημερωση μου απο το συγκεκριμενο site δεν εχω μεινει ξεκρεμαστοs ...AυταΔεν ισχύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αφού δεν αλλάζει και ποτέ.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Μιλάω συγκεκριμένα για τα προγράμματα που υπάρχουν εκεί για τα Βέργας. Τα Λιοσίων και των υπόλοιπων στούντιο είναι αληθινά με μερικές εξαιρέσεις κάποιες φορές.Δεν εχω επισκεφτει οποτε δεν εχω αποψη αυτο ειδα αυτο ποσταρα ...αν οντωs δεν ισχυει οκ ....παντωs σε ενημερωση μου απο το συγκεκριμενο site δεν εχω μεινει ξεκρεμαστοs ...Aυτα
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
ΟΚ ...αλλα εδω ο φιλοs εχει κριτικη σημερινη ...οποτε .....https://www.bourdela.com/mpourdela/vergas-7/#review-94863.....κεντρικη σελιδαΜιλάω συγκεκριμένα για τα προγράμματα που υπάρχουν εκεί για τα Βέργας. Τα Λιοσίων και των υπόλοιπων στούντιο είναι αληθινά με μερικές εξαιρέσεις κάποιες φορές.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Φίλε μου, για να στο λέω, κάτι ξέρω. Χθες απλά ΕΤΥΧΕ και είχε το πρόγραμμα την Σαμπίνα που όντως δούλευε. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν αλλάζει ποτέ, και Δευτέρες και Τρίτες που κανονικά έχει ρεπό η μικρή την έχουνε μέσα, ούτε ενημερώνεται ποτέ.ΟΚ ...αλλα εδω ο φιλοs εχει κριτικη σημερινη ...οποτε .....https://www.bourdela.com/mpourdela/vergas-7/#review-94863.....κεντρικη σελιδα
Virtouozos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Έτσι είναι και όσο καιρό έλειπε διακοπές την είχε κανονικά στο πρόγραμμα.Φίλε μου, για να στο λέω, κάτι ξέρω. Χθες απλά ΕΤΥΧΕ και είχε το πρόγραμμα την Σαμπίνα που όντως δούλευε. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν αλλάζει ποτέ, και Δευτέρες και Τρίτες που κανονικά έχει ρεπό η μικρή την έχουνε μέσα, ούτε ενημερώνεται ποτέ.
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Δεν διαφωνουμε οπωs ειπα δεν εχω επισκευτει .... εξαλου προσωπικα δεν προτιμω τα σπιτια παρα πρα πολλα χρονια τωρα το μονο που εκανα ηταν για την ενημερωση ωστε οποιοs ενδιαφερεται να γνωριζει ...και με το τελευταιο ποστ ξεκαθαρισε ...οποτε οκΦίλε μου, για να στο λέω, κάτι ξέρω. Χθες απλά ΕΤΥΧΕ και είχε το πρόγραμμα την Σαμπίνα που όντως δούλευε. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν αλλάζει ποτέ, και Δευτέρες και Τρίτες που κανονικά έχει ρεπό η μικρή την έχουνε μέσα, ούτε ενημερώνεται ποτέ.
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Καλησπέρα , εάν είναι εύκολο θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει ινστα τηλ
Κτλπ .
Ευχαριστώ
Κτλπ .
Ευχαριστώ
Σε ευχαριστώΟπου αστερακια ... εροτικπορταλ .κομ στα Αγγλικα σημερα παντωs την εχει στο προγραμμα .Αυτα !!! ....https://*****/en/studio/563-Vergas%207
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 232
- Εμφανίσεις
- 64K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις