ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.408
- Πόντοι
- 2.356
Είναι άλλο πράγμα σου λέω! Αμα το δεις στο insta θα σου φύγει το κεφάλι.αναμενω να δω το ξανθο πετιτ ανιμ σε αγγελια!
Είναι άλλο πράγμα σου λέω! Αμα το δεις στο insta θα σου φύγει το κεφάλι.αναμενω να δω το ξανθο πετιτ ανιμ σε αγγελια!
Ρε αλάνι έχω εικονα...πιπίνι ξανθό πετιτ! Μακαρι να παιζε.....Είναι άλλο πράγμα σου λέω! Αμα το δεις στο insta θα σου φύγει το κεφάλι.
Φίλος εγώ δεν το ανεβάζω...το οτι μιλάμε για ένα πιπινάκι εμεις και καβλανταμε δε πα να πει οτι το κοριτσι έχει σχέση με όλη αυτή τη κουβέντα...μακαρι να έμπαινε στο παιχνίδι αλλα μεταξύ μας δεν νομίζω οτι θα παίζε ποτε επαγγελματικά το άθλημα...Εχουμε ινστα της κοπελας να ριξουμε κανα βλεφαρο?
Ναι. Εγώ συμφωνώ με αυτό.Φίλος εγώ δεν το ανεβάζω...το οτι μιλάμε για ένα πιπινάκι εμεις και καβλανταμε δε πα να πει οτι το κοριτσι έχει σχέση με όλη αυτή τη κουβέντα...μακαρι να έμπαινε στο παιχνίδι αλλα μεταξύ μας δεν νομίζω οτι θα παίζε ποτε επαγγελματικά το άθλημα...
6972633969 πάρε εδώΨάχνω από το γαμωκινητό και δε βρίσκω το τηλ ρε αλάνια!!! Υπάρχει αγγελία;;;
Από ότι φεβεται δεν υπάρχουν βοήθειες για το μωρόΨάχνω από το γαμωκινητό και δε βρίσκω το τηλ ρε αλάνια!!! Υπάρχει αγγελία;;;
Υπάρχει αδερφέ, κοίτα από πάνω. Κάνει ραντεβού μόνο μετά το απόγευμα. Δεν με βολεύει.Από ότι φεβεται δεν υπάρχουν βοήθειες για το μωρό
Ειναι στη Μύκονο εδώ και 10 μέρες, μαζί με 2 άλλες φίλες της που για μένα συγκαταλέγονται στις κορυφαίες, την Αννα και την Νάνσυ το κουταβι...Από ότι φεβεται δεν υπάρχουν βοήθειες για το μωρό
Είναι μόνο παθιτικη και ξεκάθαρα αξίζει.στα 60€Αξίζει λέτε η Ροζαλία ;