ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
σοχο σε βλεπω να ερωτευεσαι την ρόζα ειναι κουκλι και βιζι τουμπανολες είδες κανένα καλό όνειρο
σοχο σε βλεπω να ερωτευεσαι την ρόζα ειναι κουκλι και βιζι τουμπανολες είδες κανένα καλό όνειρο
τήν εχω βάλει στο μάτι αλλά δεν την βλέπω συχνά εδω να μου φτιάξει το μυαλό για να κάνω κατάθεση στο κορμί τής κάτσε να δούμε τι θα βγάλει κ η κλειτορίδα κληρωτίδα ήθελα να πό χε χε χεσοχο σε βλεπω να ερωτευεσαι την ρόζα ειναι κουκλι και βιζι τουμπανο
Συνεντευξη αυριο......ναι ρε συ Ροζα βαλε μας καμια καινουργια φωτογραφια ρε κοριτσαρα ;)
ωραία θα έχω έτοιμο κ το μικρόφωνο μωρόΣυνεντευξη αυριο......
Ολα θα τα κανουμε..Θα κανεις διπλο με τη χορευτρια;
Ροζα μου με ποια πορνοσταρ ελληνιδα εχεις εντυπωσιασμένη ποιο πολύ και με ποια εννοιωσες δεος η καλή χημεία οταν επαιξες μαζί της.
Ροζα επρεπε να κανεις ταινια με Τζουλια Αλεξανδρατου..Ροζα μου με ποια πορνοσταρ ελληνιδα εχεις εντυπωσιασμένη ποιο πολύ και με ποια εννοιωσες δεος η καλή χημεία οταν επαιξες μαζί της.
Με την Ιννα δεσαμε απιστευτα..Ροζα μου με ποια πορνοσταρ ελληνιδα εχεις εντυπωσιασμένη ποιο πολύ και με ποια εννοιωσες δεος η καλή χημεία οταν επαιξες μαζί της.
πορνοστάρ κ να τήν γαμάει μόνο ο άντρας τής πού ακούστηκε αυτόΜε την Ιννα δεσαμε απιστευτα..
όταν την γαμαει μόνο ένας δεν είναι πορνοστάρ, είναι απλά μια γκόμενα που γουστάρει να την βλέπουν να γαμιεται. Τίποτα περισσότερο.πορνοστάρ κ να τήν γαμάει μόνο ο άντρας τής πού ακούστηκε αυτό
δεν μας απαντησες......γιατι ενω στην τσοντα σου σχιζουν το πατουρι? στην βιζιτα δεν το δινεις?
δεν νομιζω οτι φταιει αυτο φιλε.αρμοδιο βεβαια ειναι το κοριτσι να μας πει..γιατί στην τσόντα γίνεται ελεγχόμενα και με προσοχή ενώ στη βίζιτα μπορεί να την τραυματίσουν
δικαιολογίες του κώλου θα έλεγα εγώγιατί στην τσόντα γίνεται ελεγχόμενα και με προσοχή ενώ στη βίζιτα μπορεί να την τραυματίσουν