Νέα

Ρουμανάκια στη Σταυρούπολη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aftokratoras777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι δεν εκανες σταση να κερασεις ενα τσιγαρο τα κοριτσα, να μαθεις τι γινετε.?? Σταματας και τις κοιτας...στην χειροτερη τις ρωτας αν πας καλα για Λαρισσα...

Γιατί δεν καπνίζω... Μια γυναίκα τις προσέφερε τσιγάρο.

Τωρα εχετε κανει ολοκληρο θεμα,μια μαλακια και μιση.
Φως φαναρι οτι πιανουν μπλα μπλα ηλικιωμενους για να τους αρπαξουν κανενα ψιλο η χοντρο.
Αμαν πια,μερικοι βλεπουν call girls παντου.
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Εσύ φίλος τί πρόβλημα έχεις; Αν δεν έχεις 2 σεντς γνώσης να καταθέσεις, μην μπινελικώνεις τουλάχιστον! Και καλά το ψιλό ή το χοντρό, θα πέσουν κι αυτές κανά ψιλό χτένι σ' αντάλλαγμα; Αυτό ρωτάω να μάθω. Τί σκοταδισμός επικρατεί εδώ; Υποτίθεται είναι για πληροφόρηση και διευκόλυνση ευρέσεως υπηρεσιών, καλή τη θέληση των παρευρισκομένων. Και για αυτό που μερικοί έχετε σαν καραμέλα εδώ, το "αμάν πια μερικοί βλέπουν Cg παντού", ένα έχω να σας πω... ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ. Εσείς οι έμπειροι την ξεχωρίζετε κι όταν κρύβεται, εμείς δεν έχουμε τη δική σας εμπειρία και κοσμογύρισμα. Μοναχοφάηδες...

Συν το ότι πολλές που δεν το επαγγέλονται καν, φέρονται και λειτουργούν ωσάν πουτάνες ή και χειρότερα. Για να ξέρουμε τί λέμε.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
  Mιλάς  Ελληνικά ?  Μήπως δεν παίρνεις από αστεία ?? SERAPIS
και ελληνικα μιλαω και απο αστεια παιρνω.αλλ οταν κανω μια σοβαρη ερωτηση απαιτω να μου απαντανε σοβαρα,αλλιως μωκο... GUSMX5

OP
OP
A

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
μαλλον για την πιατσα στην λαγκαδα εννοει ο τυπος στο ρευμα καθοδου απεναντι απο  το πατσατζιδικο αλλα αυτο ητνα πιατσα πριν 15 χρονια οταν εμενα περιστασιακα νεαπολη το θυμαμαι και μαλιστα ειχε και μαυρες και γνοταν χαμοςε καθε βραδυ με ξυλο!!!!αλλα τωρα η μαυρουδες κατεβηκαν προς τα κατω συνεχεια οδου του σταθμου κια πισω απο την αστυνομια και για ρουμανες δεν νομιζω οτι εχει ακομα εκει!!

Φίλε μ' αρέσεις! Δώσε ένα "GPS" στο γάιδαρο (εμένα) στίγμα πατσατζίδικο κέντρο, γιατί ποντάρω τα λεφτά μου πως αυτή η πιάτσα αναβίωσε, λόγω κρίσης, πρόσφατα! Στα φανάρια π.χ. στη βενιζέλου, στο μεγάλο βενζινάδικο απέναντι, πριν καιρό εκδιδόταν εμφανίσημη γύφτισσα, και στην ευρύτερη περιοχή πιο πάνω έκανε πιάτσα c.g. το τοφαλάκι μέχρι που ξενοίκιασε και πήγε αλλού! Και για τα ρουμανάκια όχι μόνο το είδα με τα μάτια μου ακριβώς όπως το περιέγραψα, αλλά άκουσα και τις ίδιες που το λέγανε (την καταγωγή τους) στους ξένους και άσχετους που πιάνανε στο έτσι κουβέντα μαζί τους... Αυτές οι ρουμάνες, σοκόλαση...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τελικά μερικοί βλέπουν ανεμόμυλους, μήπως έχεις μπερδέψει τους επισκέπτες-ενοίκους της Θεραπευτικής Μονάδας  Υποκατάστασης Θεσσαλονίκης (ΟΚΑΝΑ) Λαγκαδά Σταυρούπολης...

OP
OP
A

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά μερικοί βλέπουν ανεμόμυλους, μήπως έχεις μπερδέψει τους επισκέπτες-ενοίκους της Θεραπευτικής Μονάδας  Υποκατάστασης Θεσσαλονίκης (ΟΚΑΝΑ) Λαγκαδά Σταυρούπολης...

Καμμιά σχέση. Όπως και άλλος είπε, στη νεάπολη κυκλοφορούσε πράμα παλιότερα. Η προηγούμενη, ευελπιστώντας τελευταία ερώτησή μου ήταν και συγκεκριμένη και προς άλλον. Το μόνο που ζήτησα ήταν η οριοθέτηση της ΠΑΛΙΑΣ πιάτσας εκείνης της περιοχής. Τίποτε δύσκολο δεν ζητάω, νομίζω;

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
τύπε τόσες ώρες που έφαγες εδώ περιμένοντας μια απάντηση,θα είχες πάει εκεί,θα είχες πιάσει κουβέντα τυχαία και θα είχες μάθειαν δίνουν μπριζολίτσα.

OP
OP
A

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
τύπε τόσες ώρες που έφαγες εδώ περιμένοντας μια απάντηση,θα είχες πάει εκεί,θα είχες πιάσει κουβέντα τυχαία και θα είχες μάθειαν δίνουν μπριζολίτσα.

Πολύ σωστά. Τα λόγια είναι ο εχθρός του έργου. Πάντοτε. Ό,τι θες να κάνεις, και θέλεις να γίνει σωστά/καλά, κάντο μόνος σου. Συχτήρ. Ευχαριστώ για τη γενικότερη πληροφορία περί παλιάς πιάτσας, όμως. Όπως και κάποιες άλλες πιο σοβαρές απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom