Νέα

Ρουφιανοι της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Nαι γλυκία μου ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ θα σου βάλω στο λωκάκι σου το βραδυ, και μετά θα βρεις παλι την χαρά της ζωης :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Εγω σκέφτομαι να σου ρίξω ενα τενεκέ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ να σου θρέψει και το ΈΝΤΕΡΟ  :uglystupid:

Αααα....και όσο χυθεί κάντο ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ μετά  :uglystupid:

Αλλά το βλεπω να μην πέφτει στάλα  :uglystupid: και πάλι σαπουνάκι θα χρειαστείς    :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Φιλάκια ΤΡΙΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ  :smitten: :smitten: :smitten:

θα τα πούμε ίσως το ΒΡΑΔΑΚΙ (να πλυθείς μεχρι τότε)  :cheesy:

OP
OP
S

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Rafman ,ωραίος  ο κατάλογός  σου,μηπως ξερεις σε ποιο  πολιτικο   χωρο ανηκουν  τα  μπουμπουκια  μας?
  Και κατι  για τον Χενρυ μας : Ο  Κισσιγκερ λοιπόν,παλιος ναζί,συντόνισε την επιχείρηση  "Paperclip",με την οποία διέφυγαν  5000 ναζι επιστημονες στην Αμερικημετα τον πόλεμο,σε  συνεργασια και με  το Βατικανό
Ο δε  εκ των ιδρυτικών της Λεσχης,πριγκιπας Βερνάρδος της Ολλνδιας,ηταν γνωστός ναζί.
Αυτα  τα πολυ  ολιγα...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
θα τα πούμε ίσως το ΒΡΑΔΑΚΙ (να πλυθείς μεχρι τότε)  :cheesy:

που θα με ξεσκίσεις

Ναι Ραφάκι μου θα πλυνω καλά τον μπέουλο μου

Εσύ όμως κάνε μια προκτοραφή στο λωκάκι σου για να σε ξεσκίσω, γιατί έχεις ανοίξει πολύ τελευταία

Συνημμένα

• ραμματα.jpg
    ραμματα.jpg
    33,9 KB · Εμφανίσεις: 25

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντος  νομιζω  οτι  εχουν  μετατοπιστει  τα  κεντρα  αποφασεων,  και  πλεον  οι  συναντησεις  της  λεσχης  ειναι  λιγο  πανυγηρακι,  η  και  ακομα  ακομα  προπετασμα  καπνου,  οτι  και  καλα  εκει  περνονται  οι  αποφασεις, (ενω  περνονται  αλλου)  οταν  υπαρχουν  μελη  οπως  διαμαντοπουλου (που  χαζευει  τις  βιτρινες  στο  κολωνακι) ο  αβραμοπουλος (που  αναλυει  το  τιποτα)  η  ο  παπαχελας  (που  επειδη  εκανε  ανταποκριτης  στη  νεα  υορκη,  νομιζει  οτι  ειναι  ο  κισινγκερ)  δεν  μπορω  να  πιστεψω  οτι  εκει  περνονται  οι  αποφασεις  και  ολοι  αυτοι  οι  :jerking:  εχουν  πληρη  γνωση  για  τη  παγκοσμια  διακυβερνηση

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μόνο ο Λιακόπουλος ξέρει τα κέντρα αποφάσεων.

Τα γράφει στα βιβλία του, αλλά δεν έχω λεφτα να τα αγοράσω

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η συμμετοχή στις συνεδριακές εργασίες της Λέσχης δεν σημαίνει και membership στα στενά πλαίσια της Οργάνωσης.

Οι έλληνες συμμετέχοντες έλαβαν απλά την πρόσκληση συμμετοχής λόγω της σημαίνουσας θέσης και των εκάστοτε καθηκόντων την δεδομένη χρονική περίοδο ...

Εξάλλου μια Λέσχη με παγκόσμια δημοσιότητα και προβολή των εργασιών της δεν έχει πολλά να αποσιωπήσει. Ο σχηματικός ρόλος περιορίζεται σε <front view> - ρόλος βιτρίνα.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Αγνωσται αι βουλαί της Λέσχης ....

κάθε σχόλιο πιθανά ορθό ...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγνωσται αι βουλαί της Λέσχης ....

κάθε σχόλιο πιθανά ορθό ...

Περίμενε να έλθει ο Ραφούλης (έχει πάει στο γιατρό για προκτοραφή) και να μας πει τι είναι το όρθο (ο λωκος δλδης)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Περίμενε να έλθει ο Ραφούλης (έχει πάει στο γιατρό για προκτοραφή) και να μας πει τι είναι το όρθο (ο λωκος δλδης)

η αδυναμία επιλογής μεταξύ πούτσου και λούτσου αποτελλει σημαντικό μειονέκτημα ...

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
επι  του  θεματος  κυριοι,  μη  σπαμαρετε, και  να  στε  κοσμιοι!  αρα  πανυγηρακι  η  λεσχη??   σιγα  μην  βαζανε  κατευθειαν   επειδη πηγαν  στις  συγκεντρωσεις  της,  διαμαντο, αβραμο, και παπαχελα :uglystupid:    ενα  καφεδακι  γνωριμιας  ειναι  οπου  το  98%  των  καλεσμενων  θα  παρει  τον  πουλο :birdman:   οι  ροτσιλντ, ροκφελερ, δεν  ειναι   :jerking:  ψαχνουν  για  λαβρακια, που  μπορουν  να  μπουν  στη  δουλεψη  τους :uglystupid:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επι  του  θεματος  κυριοι,  μη  σπαμαρετε, και  να  στε  κοσμιοι!  αρα  πανυγηρακι  η  λεσχη??   σιγα  μην  βαζανε  κατευθειαν   επειδη πηγαν  στις  συγκεντρωσεις  της,  διαμαντο, αβραμο, και παπαχελα :uglystupid:    ενα  καφεδακι  γνωριμιας  ειναι  οπου  το  98%  των  καλεσμενων  θα  παρει  τον  πουλο :birdman:   οι  ροτσιλντ, ροκφελερ, δεν  ειναι   :jerking:  ψαχνουν  για  λαβρακια, που  μπορουν  να  μπουν  στη  δουλεψη  τους :uglystupid:

φυσικά ...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ναι Ραφάκι μου θα πλυνω καλά τον μπέουλο μου

Εσύ όμως κάνε μια προκτοραφή στο λωκάκι σου για να σε ξεσκίσω, γιατί έχεις ανοίξει πολύ τελευταία

Σαπουνάκι... από Σ/Φους

είπα ότι δεν κάνω την δουλειά σου  ;)

Συνημμένα

• trikardoulis.jpg
    trikardoulis.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 13

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Περίμενε να έλθει ο Ραφούλης ..

θα έρθει.... :cheesy:

και είμαι ικανός να σας γαμάω  και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

και

ΕΣΕΝΑ  :cheesy:
και την ΠΑΠΑΡΗΓΑ  :cheesy:
και την ΚΑΝΕΛΗ  :cheesy:
και τον ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ  :cheesy:

Πίπα κώλο θα σας πάω την τετράδα  :pipa3: :zfuck: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα έρθει και είμαι ικανός να σας γαμάω  και ΤΑΤΟΧΡΟΝΑ

και

ΕΣΕΝΑ  :cheesy:
και την ΠΑΠΑΡΗΓΑ  :cheesy:
και την ΚΑΝΕΛΗ  :cheesy:
και τον ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ  :cheesy:

Πίπα κώλο θα σας πάω την τετράδα  :pipa3: :zfuck: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

καλά .... κώλο το κάνατε πραγματικά ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom