Νέα

Ρουφιανιά στο χώρο εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mixalis_ford
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως φίλε μου αν σε ενδιαφέρει η δόυλειά πρόσεξε μην την χάσεις.

Η περίπτωση να του ζητήσεις τον λόγο στα ίσια δεν ενδύκνειται γιατί μπορεί να είναι τόσο πούστης που να έχει καλλητούς μέσα στο γραφείο και να χειροτερέψει το κλίμα.

Το καλύτερο είναι κατά την γνώμη μου:

Τον γράφεις κανονικά. Περιορίζεις τις σχέσεις σου σε καθαρά επαγγελματικά θέματα, προσπαθώντας να δείξεις και λίγο ειρωνία σε αυτά που λέει. Τονίζεις τα αρνητικα σημεία του και διάφορα που άκουσες να λέει για κάποιους άλλους στην εργασία, σε συναδέρφους σου. Γενικά πρέπει να δημιουργήσεις ένα κλίμα αμφισβήτισης στο πρόσωπο του.

Αν υπάρχει email σου στην εταιρεία και δεν έχεις πρόβλημα φρόντισε να σταλούν mail με γκόμενες κλπ και διαφήμισε τα κάλη τους γενικότερα (Στο στυλ πάντα ότι δεν έπρεπε να τα στείλουν σε αυτό το email).

Θα βοηθούσε και ελαφρό φλερτ με κοπέλες στον χωρο εργασίας.

Η λύση του ξύλου νομίζω ότι είναι η τελευταία γιατί μπορεί να παίξουν και μυνήσεις.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Καλα τα περι ξυλου ξεχασε τα , εκτος αν δουλευεις οικοδομος.Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις θα βγεις χαμενος.Και μηνυση μπορεις να φας και να σε απολυσουν (αν την εβγαλε πουστης την φημη θα ειναι καλυτερα δικτυομενος απο σενα) και τρελος μπορεις να βγεις στα ματια των γυναικων τις δουλειας και μπορει να φερει τπτ γομαρια γκομενους του να σε κανουν βιδες (μην σου πω να σε γαμησουν κιολας κανονικα  :grin:) .

Καλα αυτο με το να φερεις φιλους σου να τον δειρουν μου θυμησε τα σχολικα μου χρονια στη γκραβα που ο καθενας εφερνε την "παρεα" του για να πλακωθουμε!Ρε χαλαρωστε ο ανθρωπος ειναι ενηλικος που εργαζεται , οχι κωλοπαιδο με παπακια...  :headbang:

Η καλυτερη λυση ειναι να εμφανισεις καποιες γκομενες , ή να την πεσεις σε συναδελφους.Ιδιως αν καταλαβεις ποιος την εβγαλε την φημη και ξερεις για ποια ενδιαφερεται , πηγαινε φανερα και προκλητικα και πεφτε την σε αυτη και τοτε θα δεις πως θα διορθωθουν ολα και θα βγει εκεινος ανασφαλης και ψευτης...

Το να φερεις cg δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλο γιατι πολλοι μπορουν να ψιλιαστουν την ιδιοτητα της και τοτε θα αποδεικτουν οι φημες εναντιον σου...

Παντως το ολο θεμα δεν πρεπει να το γραψεις τελειως στα αρχιδια σου γιατι τοτε θα επιβεβαιωθουν και παλι οι φημες...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μηπως θα επρεπε να παρεις κανενα δυο φιλαρακια απο τη δουλεια για καφε στη Φωκινος & μετα να πεις, ''Εχω καβλες, παμε να γαμησουμε?" και να πατε μπουρδελοτσαρκα στην προεδρο.  Αλλα αυτο συνεπαγετε οτι θα την γαμησης, ετσι πιστευω οτι οι φημες θα κοψουν γιατι καμια αδελφη δεν παει τσαρκα και σιγουρα 100% δεν θα τη γαμουσαν.  Καντο κανενα 2-3 φορες και σε αλλα σπιτια της αρεσκιας σου. 

Εαν αυτο σου ειναι extreme, βγαλε καμια γκομενα η CG & να πατε για καφε εκει που πανε ολοι οι συναδελφοι και καντε τους ερωτευμενους με ρουφηγματα & χουφτοματα μπροστα τους. 

Οπως και να εχει κανενα μουνοπανο απο τη δουλεια θα εχει τα αρχιδια να τα εκανε, ισως μια νεα φημη οτι εισαι γαμηκολλας βγει και ο μαλακας/αδελφη που ξεκινησε τι φημη θα αρρωστηση.

Σε καμια περιπτωση μη δωσεις εμφανεις σημασια στη γκει φημη και να μη χασεις τη δουλεια σου γι'αυτη.

Απορώ για κάποιους πως είναι δυνατό να έχουν δουλειά, πόσο μάλλον να δίνουν και συμβουλές στους άλλους.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καλά ρε, τόσο πορωμένοι είστε που συμβουλεύετε τον άνθρωπο να πλασάρει CallGirl ως γκόμενά του;

ʼκου να δείς  φίλε μου, πιάσε κάποια φίλη κολλητή σου, ή κολλητή φίλων σου, κουμπάρων σου, ή κάποια ξαδέρφη που είσαστε κολλητοί. Δε χρειάζεται να' ναι φωτομοντέλο. Αρκεί να βλέπεται και να έχει και κάποια προσωπικότητα, να μην είναι καμία σουργελάντζα. Σε κάποια συγκέντρωση παρουσίασέ την ως σχέση σου και απέφυγε τις διαχυτικότητες με γλωσσόφιλα χουφτώματα και μαλακίες, αφενός γιατί ένας κύριος και σοβαρός άνθρωπος δεν κάνει αυτά τα πράγματα και αφετέρου γιατί θα φανεί ότι είναι στημμένο. Αγκαλιές, πιάσιμο χεριού και απλή ένδειξη τρυφερότητας είναι αρκετά. Δεν πάς ν' αποδείξεις πώς είσαι ο Τζών Χολμς, ή το ασυγκράτητο ερωτικό κτήνος, αλλά απλά ότι είσαι στρέιτ.

Σε σχέση με το εργασιακό σου περιβάλλον τώρα. Δές ποια είναι τα ένα, δύο, τρία πρόσωπα στη δουλειά με τα οποία έχεις κάποια παραπάνω οικειότητα, ή που έχει συμβεί να κάνετε κάποιες ανθρώπινες κουβέντες. ΜΟιράσου μαζί τους το πρόβλημά σου και πές τους ότι είσαι πολύ ανήσυχος, πολύ απογοητευμένος και ότι χρειάζεσαι τη βοήθειά τους. Το πιο πιθανό, είναι πώς θα πειστούν ότι έχεις πέσει θύμα παρεξήγησης, ή συκοφαντίας και επιπλέον, είναι πιθανό να νιώσουν κολακευμένοι από την εμπιστοσύνη που τους δείχνεις και να δείξουν όχι μόνο ευαισθητοποίηση, αλλά και κάποια ενεργοποίηση για υποστήριξή σου, αν και όποτε γίνει καμιά κουβέντα που θα σε διαβάλλει μπροστά τους.

Αν υπάρχει βασικός ύποπτος, απλά φέρσου του φυσιολογικά και ευγενικά. Μην τον κάνεις παραπάνω εχθρό σου -αν πράγματι είναι.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σε απασχολήσει όμως, είναι αν οι σκέψεις και οι φόβοι σου ευσταθούν και ότι δεν πρόκειται για παρανόηση από μέρους σου, που έχει εξελιχτεί σε παρεξήγηση και έχει καταλήξει πλέον σε εμμονή.

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ποσοι μοδιστροι & κομμωτες ονοματος πχ., Λουλη κυκλοφορουν με τις κολλητες & ξαδερφες?  Εαν τον παρων χαμπαρι οτι η 'σχεση' ειναι κολλητη η ξαδερφη καλυτερα να μην ξανα παει δουλεια.

Να μοιρασει το προβλημα και να πει οτι ειναι πολυ ανησυχος κτλπ.,? Σεβομαι την γνωμη σου αλλα μαλλον μονο σε καμια εκμπομπη γινονται αυτα.  Πιστευω εαν παει και πει τετοια πραγματα μαλλον απαντηση τυπου ''Εισαι και ευαισθητος γκει'' θα ακουσει... μπορει να κανω και λαθος.

Τωρα το τι θα κανει ο φιλος, δικο θεμα ειναι

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
921
Πόντοι
96
Πηγαινε με γυναικεια ρουχα στη δουλεια να διαλύσεις τις φήμες :2funny: :2funny:

τωρα σοβαρα αν εισαι κατω των 30 και εχεις τις γνωριμιες να βρεις αλλου αντίστοιχη δουλεια ακολούθα επιθετικη πολιτικη χουφτώματος (φανταζομαι καποια γουσταρεις απο τη δουλεια για αυτο δεν θες να σε βγαλουν αδελφη)

Τωρα και αμυντική πολιτική να ακολουθήσεις παλι θα χασεις τη δουλεια σου (σημερα αδελφη, αυριο ανικανος).

Οποτε μια συμβουλη σου δίνω ΠΗΔΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ απο τη δουλεια. Αν εχεις τετοιουσ υναδελφους θα φθαρεις ψυχολογικα και καποια στιγμη ή θα φυγεις ή θα σε φυγουν τουλαχιστον να σου μεινει η αναμανηση οτι πήδηξες

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Να κάνεις αυτό που σου λέω εγώ, και άσε τους άλλους να σου λένε να πάρεις μαζί σου πουτάνα, να βρείς ρεμάλια για να ρίξουν ξύλο και να χουφτώνεις κώλους και βυζιά στη δουλειά. :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ.: Αν μιλήσεις στους πιο κοντινούς και οικείους σε σένα συναδέλφους και τους πείς τους φόβους και τις σκέψεις σου, μόνο και μόνο για να τους ψαρώσεις, για να ιντριγκάρεις την ατμόσφαιρα, αλλά κυρίως, για να τους ωθήσεις να το διαδώσουν, πές ότι δεν είναι μόνο ότι καταβάλλεται από κάποιον/οιους η προσπάθεια να συκοφαντηθείς, αλλά εκείνο που φοβάσαι κυρίως,  είναι να μην εκτεθείς και δοθούν λάθος εντυπώσεις ειδικά σε μία συνάδελφο με την οποία είσαι -εδώ και αρκετό διάστημα- κρυφά ερωτευμένος.  ;)

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ωραιες ολες οι συμβουλες.  Υπαρχει και αλλη λυσει, να παντρευτη τη κορη του αφεντικου και να τους γαμησει ολους εκει μεσα!!  :dancing:  :dancing:

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
οπου υπαρχει καπνος........
στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι!

φιλε κανε κατι που ποτε ενας γκει δεν θα εκανε π.χ.πιες μια κοκα-κολα και τραβα του ενα ρεψιμο στη μουρη η ριχτου καμια κλανια,αλλα οχι γιατι μετα θα λεει οτι σου τον εχουνε κανει χωνι τον κωλο.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ο ένας λέει να πάει να την πέσει σε όλες τις γκόμενες (να τον βγάλουν και μουνόδουλο καθώς και να "ανεβάσει" την ψυχολογία σε αυτές χωρίς λόγο) και ο άλλος λέει να πάει να τις χουφτώνει τα βυζιά !  :2funny:

Έλεοςςςςςςςς

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
921
Πόντοι
96
  Ξεκιναμε απο την παραδοχη οτι ο φίλος πιο πολύ ενδιαφέρεται για μια γκόμενα μεσα στο γραφείο (το εργασιακό ερχεται σε 2η μοιρα).
  τωρα εγω εχω πολυ καιρο να φλερταρω γυναικα και ισως να έχουν αλλάξει τα πραγματα οταν λεω χουφτωσε δεν εννοω να ξεκινησει απο βυζια και κώλο αλλα εννοω να ξεκινησει να ριχνει καμια κλεφτη ματια στο ντεκολτε, να πιασει χερι, να πιασει λιγο ωμο, πλατη, μεση, να φτασει πεταχτα ως άνω κωλομερί και αν όλα πανε καλά να βγει για ενα κάφε. Ωραια να λες στις γκομενες για την ακριβεια, το survivor, και να λες ανεκδοτα αλλα δεν μπορεις να μιλας απο 2 μετρα απόσταση. (εδω τα "με συγχωρειτε ηταν τυχαιο" τα εκανε η Βουγιουκλακη το 65).
  εγω αυτη τη μαλακια εκανα μια ζωη 3 ωρες να λεω παπαριες αλλα απο σωματικη επαφη 0, σου λεει και η γκόμενα φιλικα μου μιλάει αν γουσταρε θα μου επιανε εστω και λίγο το χέρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom