Νέα

Ρουφιανιά στο χώρο εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mixalis_ford
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mixalis_ford

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα ηθελα την αποψη σας για ενα προβλημα που εχω στο χωρο εργασιας μου. Το τελεφταιο χρονικο εχω αντιληφθει αρκετα αστεια και υπονοουμενα εις βαρος μου, υπονοοντας οτι ειμαι γκει. Αυτή η κατάσταση εχει αρχισει να μου δινει στα νευρα και δεν ξερω ποια μουτρα <<συναδελφου>> πρεπει να πρωτοσπασω. Στις μια απο τις δυο περιπτωσεις <<συναδελφου>> το κινητρο φαινεται να ειναι καποια αντιζηλια ενω για τον δευτερο εχω καταληξει σε δυο θεωριες ειται με γουσταρει γκομενα που εχει βαλει στο ματι ειτε ειναι γκει .... Δυστυχως δεν εδωσα σημασια στην αρχη και η κατασταση εχει διογκωθει και ειναι εκτος ελεγχου. Ασε τη ζημια που μου κανει με τα θυληκα και τη φημη μου. Εσεις πως θα αντιδρουσατε?

Επισκέπτης
Θα του γαμούσα την αδερφή ή τη μάνα αν ήμουν οπαδός MILF και θα διαπίστωνε από έγκυρη πηγή αν είμαι ή όχι αδερφή.

Γράψτους στ'αρχίδια σου.Μη χάσεις τη δουλειά σου για έναν μαλάκα.Είναι δύσκολα τα πράγματα...

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Προφανώς πρέπει τους γραψεις στα αρχίδια σου ...αλλα απο την αλλη αν η κατασταση εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο και εχεις διαπιστωσει οτι δεν σου κανουν πλακα πρεπει να παρεις πιο δραστικα μετρα... ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΡΦΗ που λεει ο συναγωνιστής πιο πανω όρμα , εαν ομως δεν εχουν καταλαβαινεις πιο ειναι το πιο δραστικό......

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Μήπως είναι χαζοαστεία που λέγονται μεταξύ συναδέλφων ειδικά σε νεαρές ηλικίες; έτσι ξαφνικά προέκυψε; από τη μία μέρα στην άλλη; πώς αντιδρας σε τέτοια αστεία και υπονοούμενα;
γενικά γράψτους κανονικά αλλά με προσοχή εξέτασε να δεις μήπως τελικά είναι μαλακίες όλα αυτά και δεν τρέχει τίποτα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι πιθανό να έκανες καμιά gay ενέργεια και κάποιος να είπε "κοίτα έναν gay" με αποτέλεσμα να σου βγει φήμη από σπόντα.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Πεστην στην πρωτη γκομενα που σ'αρεσει απο τη δουλεια σου. Καλυτερα να λενε οτι εφαγες πιτα παρα οτι εισαι gay. Ασε που θα γινουν ρεζιλι και αυτοι που αρχισαν τις φημες

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Πάντως καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα....
Δεν θα ήθελα κι από την άλλη να είμαι στη θέση σου.
Είναι πράγματι κωλοκατάσταση.
Αν τον βρείς όμως γίνε αυτό που σου λέει. Γάμησέ τον!!! ;)

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Σωστος.Βρες ασημαντη αφορμη και σπαστου τα μουτρα.Καλυτερα εκτος γραφιου σε καντινα,ασανσερ ή εκτος.
Ποσο σιχαμενος μπορει να ειναι καποιος για να ασχολειται με τον καθενα δλδ?Προσφορα στο κοινωνικο συνολο θα κανεις.
Και δεν θα γελασει κανενας ουτε οταν λες ανεκδοτα.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Είναι όντως κωλοκατάσταση. Η οποία όμως διορθώνεται. Εν μέρει. Πάντα μένει μέρος της λάσπης, να το ξέρεις αυτό.

Ένας τρόπος είναι να εφαρμόσεις αντίστοιχη τακτική ή αλλιώς να επιστρέψεις τη φήμη στην πηγή της.

Ξεκινάς δημιουργώντας συμμαχίες - δηλαδή αρχίζεις να κυκλοφορείς σε φίλους και φίλες σου ότι την πληροφορία ότι αυτός ο τύπος που λέει αυτό για σένα, είναι μεγάλη αδερφή και όλα αυτά τα κάνει επειδή όταν στην έπεσε αντιστάθηκες. Όταν μαζευτεί ικανός αριθμός συμμάχων (4-5 είναι οκ) τότε θα πρέπει να φροντίσες να έχεις μια προσχεδιασμένη έκρηξη οργής ότι αμαν πια, δεν αντέχεις άλλο αυτό και ότι ήρθε η ώρα να μιλήσεις.

Κρίσιμα σημεία επιτυχίας 1. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι ξέρεις ποιος έχει διαρρεύσει τη φήμη για σένα. 2. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος για αντιπαράθεση μπροστά σε κόσμο 3. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να το συνεχίσεις.

Η τακτική αυτή αν εφαρμοστεί σωστά μπορεί να έχει επιτυχία.

Αν αποτύχει, τον σαπίζεις στο ξύλο με την πρόφαση ότι σε εκβίαζε έχοντας σα στόχο σεξουαλικά ανταλλάγματα και τελειώνεις.

Μια άλλη τακτική είναι αυτή του εκβιασμού αλλά δε θα ήθελα να καταχραστώ το χρόνο σας φίλοι συναγωνιστές.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Καλα  τι  ειπες  ρε  φιλε  τωρα ? Η  αληθεια  ειναι  οτι  το  σκεφτομουν    τωρα  τελευταια  το  θεμα  "ρουφιανοι στην δουλεια"  και  απορουσα  πως  δεν  το  εχουν    θιξει  εδω  μεσα...στο δικο σου ζητημα  θα  ελεγα  να  κανεις  λιγο  υπομονη . Αν  δεις  οτι  δεν  αντεχεις  τιναξε  τα  ολα  στον  αερα  , μην  χασεις  την  υγεια  σου  για  το  καθε  γελοιο  υποκειμενο......δουλευω  σε  μεγαλη  εταιρεια  και  βλεπω  να  γινονται  τετοια  συχνα    για  ψυλλου  πηδημα , χωρις να υπαρχει σοβαρη δικαιολογια . Για καποιους μπορει  να  ακουγεται υπερβολικο αλλα  αυτο  συμβαινει . Κανεις καλα  την  δουλεια  σου  και  μπορει  να  σε  αδειασουν  για  ασχετο  λογο , μπορει  ο  κομπλεξικος και  ανασφαλης  προισταμενος  να  νιωθει  οτι  απειλειται , μπορει  να  σε  γουσταρει η πιτσιρικα γραμματεας του κοκ......απλα στα  λεω  αυτα  για  να  σου  δειξω  οτι  ο  εργασιακος  χωρος  ειναι  μια  ζουγκλα  και  δεν  εισαι  ο  μονος  που  εχει  υποστει
κακη μεταχειριση....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βέβαια μπορεί αυτός που έχει υποστεί κακομεταχείριση να είναι αυτός που ξεκίνησε τη φήμη για εκδίκηση...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Δεν μας ειπες ομως εισαι οντως γκεϊ ή λεει μαλακιες???

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως θα επρεπε να παρεις κανενα δυο φιλαρακια απο τη δουλεια για καφε στη Φωκινος & μετα να πεις, ''Εχω καβλες, παμε να γαμησουμε?" και να πατε μπουρδελοτσαρκα στην προεδρο.  Αλλα αυτο συνεπαγετε οτι θα την γαμησης, ετσι πιστευω οτι οι φημες θα κοψουν γιατι καμια αδελφη δεν παει τσαρκα και σιγουρα 100% δεν θα τη γαμουσαν.  Καντο κανενα 2-3 φορες και σε αλλα σπιτια της αρεσκιας σου. 

Εαν αυτο σου ειναι extreme, βγαλε καμια γκομενα η CG & να πατε για καφε εκει που πανε ολοι οι συναδελφοι και καντε τους ερωτευμενους με ρουφηγματα & χουφτοματα μπροστα τους. 

Οπως και να εχει κανενα μουνοπανο απο τη δουλεια θα εχει τα αρχιδια να τα εκανε, ισως μια νεα φημη οτι εισαι γαμηκολλας βγει και ο μαλακας/αδελφη που ξεκινησε τι φημη θα αρρωστηση.

Σε καμια περιπτωση μη δωσεις εμφανεις σημασια στη γκει φημη και να μη χασεις τη δουλεια σου γι'αυτη.

Επισκέπτης
Σωστός ο τελευταίος.Πάρε ένα C.T για μια βραδυά σε ένα μαγαζί που πάνε και οι άλλοι,ή σε καμιά γιορτή της εταιρείας,να πάθουν όλοι-ες κολούμπρα.Να δεις μετά που οι γκόμενες τις εταιρείας θα σε παρακαλάνε!!!

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Είναι όντως κωλοκατάσταση. Η οποία όμως διορθώνεται. Εν μέρει. Πάντα μένει μέρος της λάσπης, να το ξέρεις αυτό.

Ένας τρόπος είναι να εφαρμόσεις αντίστοιχη τακτική ή αλλιώς να επιστρέψεις τη φήμη στην πηγή της.

Ξεκινάς δημιουργώντας συμμαχίες - δηλαδή αρχίζεις να κυκλοφορείς σε φίλους και φίλες σου ότι την πληροφορία ότι αυτός ο τύπος που λέει αυτό για σένα, είναι μεγάλη αδερφή και όλα αυτά τα κάνει επειδή όταν στην έπεσε αντιστάθηκες. Όταν μαζευτεί ικανός αριθμός συμμάχων (4-5 είναι οκ) τότε θα πρέπει να φροντίσες να έχεις μια προσχεδιασμένη έκρηξη οργής ότι αμαν πια, δεν αντέχεις άλλο αυτό και ότι ήρθε η ώρα να μιλήσεις.

Κρίσιμα σημεία επιτυχίας 1. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι ξέρεις ποιος έχει διαρρεύσει τη φήμη για σένα. 2. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος για αντιπαράθεση μπροστά σε κόσμο 3. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να το συνεχίσεις.

Η τακτική αυτή αν εφαρμοστεί σωστά μπορεί να έχει επιτυχία.

Αν αποτύχει, τον σαπίζεις στο ξύλο με την πρόφαση ότι σε εκβίαζε έχοντας σα στόχο σεξουαλικά ανταλλάγματα και τελειώνεις.

Μια άλλη τακτική είναι αυτή του εκβιασμού αλλά δε θα ήθελα να καταχραστώ το χρόνο σας φίλοι συναγωνιστές.

Ρε κολλητέ τηνν τέχνη του πολέμου εσυ την έγραψες;;;; ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ... Ωραίος!

mafalda

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω με carlos... Αν εχεις τοσο μεγαλο προβλημα, τιναξε τα ολα στον αερα. Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο να ξεκινας για δουλεια το πρωι με "γαμ....νη" ψυχολογια.  Και θελει γερο στομαχι το να δουλευεις συνεχεια με την πλατη στον τοιχο...

Μου εχει συμβει στο παρελθον και εχω διαπιστώσει οτι οι γυναικες και οι κακες αδερφες (που ανεβαινουν ιεραρχικα πιπα-πιπα) ειναι απο τους χειροτερους ρουφιανους...

Ομως, αν ολα αυτα δεν ευσταθουν τι σε νοιαζει? Σιγα μην ασχολεισαι με τον καθενα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Εκτος αν εισαι

Μια βρωμα που βγαινει προς τα εξω και ειναι πραγματικη σε κανει να αναρωτιεσαι ποιον αξιζει να εμπιστευτεις (sorry αλλα ας προσεχες σε ποιον μιλαγες)
Μια βρωμα ομως που ειναι συκοφαντια γιατι να σε αγγιζει??

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
921
Πόντοι
96
 Δεν ξερω αν εισαι σε καλη δουλεια αλλα με το κλιμα ργασιας δεν σε βλέπω να μενεις πολύ καιρο. Οποτε η συμβουλη μου ειναι ριχτο στην τρελλα πιασε κανα κωλο κανα βυζι γκόμενας ζητα απο γκόμενα να βγειτε   και αν στραβωσει κανε τον γκευ (ελπιζω να μην ειναι μπαζα οι γκομενες αλλα και να ειναι χουφτεωσε εσυ). αυτα και να θυμασαι οτι συνηθως οι αδελφες βγαζουν τους υπολοιπους αντρες αδελφες.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Πιο συνοπτική διαδικασία:

2-3 φιλαράκια που δεν τα ξέρει τον κάνουν ασήκωτο ένα βράδυ από το ξύλο. ΣΤΑ ΜΟΥΓΚΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ! ΚΡΑΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΔΥΣΗΣ! Αν συνδυάσει τα γεγονότα, δεν μπορεί να το αποδείξει, αλλά θα το βουλώσει. Αν δεν τα συνδυάσει και συνεχίσει τις παπαριές, χτυπάει το καμπανάκι για ένα δεύτερο γύρο...

Στους κυρίους πιο κύριος, στους βρώμικους πιο βρώμικος!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Πρέπει να είναι πολύ εμετικό γραφείο IMHO. Κάπου κάποιος ειναι κρυφογαλιάντρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom