Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σωλονος 63 δούλευε το κοριτσι....το τελευταιο δίμηνο εχουν βγει γυρω στις 8 στο κλαρι :o :o :o
σωστα μπερδευτηκα,μόλις τώρα πήγα να το διορθώσω αλλά με προλαβεςΣολωμού 66 Ναι
Ομήρου 35 Ναι
Σόλωνος 63 ΟΧΙ
Να την και η Ροξανα,οταν λεω εγω οτι εχει γινει η θαλασσα γιαουρτι και ολες βγαινουν ανεξαρτητες και οικονομικες κατι ξερω,καθιστε να παρακαλατε τυπου τσιλα και χριστιανες με ψευτικες φωτο!
Πάντως για ρωσίδα γράφει πολύ καλά. Πρέπει ν ταν πολύ καλή μαθήτρια. Τ παιρνε τα γράμματα.....![]()
![]()
Αντε να στο ξαναπω μιας και είσαι διανοητικα καθυστερημενος και δεν έχω πολλές ελπίδες!Ενω εσυ εχεις συνεισφορα τιμημενε μαλακα. Για δες λιγο τα ποστ σου τους τελευταιους μηνες και θα καταλαβεις. Οπου υπαρχει νημα και ειδικα για ανεξαρτητες να βγαζεις την ξυνηλα, χωρις να προσφερεις καμια υπηρεσια.Τοσο αγαμητος.
Υ.Γ¨: Θελεις να σου κανονισω με την Χριστιανα, εχω την δυνατοτητα με ενα τηλεφωνακι να σε φτιαξω μιας και φαινεται να εχεις σκυλιασει που δεν την γαμησες.
βγηκανε πολλες στο σεργιανι αυτον τον καιρό και πρέπει να πάρουμε δυνάμεις μεσα στο κατακαλοκαιρο!In Alpula we trust. Μια χαρά τα λέει παίκτης, παλαιός και σωστός, μαλακίες δεν γράφει.
Εγω της έκανα μαθήματα ελληνικών !!! Καλα τα παει ε? ;)![]()
Φιλε μου δεν καταλαβαινω γιατι ασχολείσαι με μια τελειωμενη πριν βγει. Ο μονόφθαλμος είναι γνωστο ότι υποστηριζει - ανιδιοτελως - ότι του ταιριαζει και γι αυτό δεν εχει εγκυρες κριτικες. Γουστα μουσταΑντε να στο ξαναπω μιας και είσαι διανοητικα καθυστερημενος και δεν έχω πολλές ελπίδες!
πρώτον το τηλ της Χριστιάνας το έχω,δεν το χρησιμοποιώ,το έχω γιατι πολύ απλά τα τηλεφωνα των τάνων τα έχω όλα.
Δευτερων η Κοπελίτσα σου η στρουμπουλη(Χριστιάνα) βάζει ψευτικες φωτο και την έχουν πάρει πρέφα όλοι γιάυτο και δεν έχει δουλειά,συν οτι εχει κοιλιές και τέτοια ενω τελευταια βγαίνουν καλά κομμάτια,λογικό είναι να εχει πέσει στα αζήτητα,μόνης το έκανε απο την μέρα που παρουσιαζότανε σαν πρωτάρα και μετά με ψεύτικες φωτο προσπαθούσε να παραπλανήσει!
Οι ανεξάρτητες που και φωτο σωστές βάζουν αλλά και ξηγιούνται σωστά είμαι μαζί τους!
Προσπαθείς σε κάθε thread εσυ και κάποιοι άλλοι να επιτεθειτε σε εμένα και σε αυτούς που την θάβουν την τύπισσα μπας και τσιμπήσει κανένας φουκαράς!
Καλά κάνετε!!την δουλειά σας κάνετε,ασχοληθείτε κι άλλο μαζί μου,δείχνει πόσο σας τσούζει!!
Ιδιως εσυ δεν πρέπει να μιλάς,μια βόλτα απο τα σχόλια των κρτικών σου μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο σε εκτίμηση σε έχουν τα μέλη εδω μέσα!
εισαι γνωστός παπαρολογος απο παλια!
το ξέρω μωρε,τον εχουν παρει στο ψιλό όλοι λεμε κατω στα σχόλια!Φιλε μου δεν καταλαβαινω γιατι ασχολείσαι με μια τελειωμενη πριν βγει. Ο μονόφθαλμος είναι γνωστο ότι υποστηριζει - ανιδιοτελως - ότι του ταιριαζει και γι αυτό δεν εχει εγκυρες κριτικες. Γουστα μουστα
Καλησπερα αγορια
![]()