Νέα

Rotary

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
προπυργιο της μασωνιας η φιλανθρωπικο ιδρυμα...?
ειχα γνωρισει πριν χρονια μεσα απο καποιο site μαλιστα μια γκομενα (δεν ηταν κατι ιδιαιτερο) που ηταν φανατικη ροταριανη...μου ανελυε οποτε μιλαγαμε το αφιλοκερδες φιλανθρωπικο εργο του εν λογω ιδρυματος...
απο την αλλη εγω της πηγαινα κοντρα κ ελεγα οτι κατι κρυβεται πισω απο ολα αυτα...εχω ακουσει πχ οτι περα απο προπυργιο της μασονιας ειναι ενας τροπος να χωθει καποιος κ να εξελιχθει επαγγελματικα...μελη δεν γινονται οποιοι κ οποιοι,αλλα μονο οικονομικα επιφανεις...
επισης ειναι γνωστο οτι οσο δυσκολα μπαινεις καπου το ιδιο δυσκολα βγαινεις αν θελησεις...
τελικα τι ισχυει?

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ισχυει οτι ισχυει και για τους Lions

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Επειδή γνωρίζω πολύ καλά ροταριανό σας ενημερώνω για τα ακόλουθα:

1. Όλοι οι ροταριανοί είναι και μασόνοι

2. Επειδή στη μασονία έχει μπει η χλέμπα και κάθε τελευταίος φούρναρης  κάναν τους ροταριανούς για να ξεχωρίζουν οι αμνοι από τα ερίφια 

3. Η φιλανθρωπία είναι βασικό στοιχείο της μασονίας. Αν ειχατε διαβάσει συνέντευξη του Λαμπρόπουλου στην Καθημερινή το είχε πει ότι οι μασόνοι των έμαθαν να κάνει φιλανθρωπίες χωρίς να το διαλαλεί.

4. Εχω γνωρίσει μασόνους και δεν το θεωρώ κάτι όπως το "απόλυτο κακό" τουλάχιστον στα χαμηλά στάδια. Απλά σε βοηθάει επαγγελματικά κυρίως. Τώρα αν πας ειδικά με σκοπό την επαγγελματική ανέλιξη δεν θα τα καταφέρεις, αμα γουστάρεις τις ομιλίες τις Δευτέρας και την όλη φάση γνωρίζεις ισχυρούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
με τα παλικαρια τα καλα που ερχεσαι σε επαφη?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Καλησπέρα καταρχίν, επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα αρκετά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται τα παρακάτω που θα γράψω είναι καθαρά δικές μου διαπιστώσεις σύμφωνα με τα όσα ξέρω και μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα :
αντώνη 1) Σωστό 2) Ακριβώς επειδή στην μασονία έχει μπει και η κουτσή μαρία φτιάξαν τους ροταριανούς για να πάει εκεί η ελίτ των μασόνων (ελίτ λέγοντας ενοούμε τους οικονομικά δυνατούς και μόνο) απλό παράδειγμα οτι στους ροταριανούς είναι στελέχη κομμάτων 3) Έτσι ξεκλινησε η μασονία με σκοπό την πνευματική ανάπτυξη των μελών της την αλληλοβοήθεια αυτών και στην συνέχεια την φιλανθρωπία προς τον έξω κόσμο αυτό βέβαια έπαψε να ισχύει τα τελευταία 60+ χρόνια, τώρα πια είναι μια λέσχη αλληλουποστήριξης των οικονομικά δυνατών 4) σχετικά με την αλληλοβοήθεια έγραψα παραπάνω όσο για το κακό ναι ισχύει οτι στα πρώτα βήματα μαθαίνεις χρήσιμα πράγματα για την ζωή σου αλλά έχω διαβάσει πολλά άρθα από μέλη σε μεγάλους βαθμούς που εγκατέλειψαν οτι ουσιαστικά το αντικείμενο της λατρεία τους είναι ο μπαφομετ...γενικότερα πιστεύω οτι το πολυτιμότερο αγαθό ενός ανθρώπου είναι η ελεύθερη βούληση κάτι το οποίο η μασονια ανερεί μιας και πρέπει να δώσεις όρκους για να γίνεις μέλος, από εκεί και μετά είναι στην κρίση του καθενός τι θα κάνει...μπορείς να δεις άρθα σχετικά με το bohemian groove, illuminati, skulls and bones που είναι παρακλάδια της μασονίας, πράγματα τα οποια έχουν αποδείξει ερευνητές και δεν είναι δικές μου διαπιστώσεις..προσωπικά δεν ξέρω εαν υπάρχει θεός ή όχι απλώς αρνούμαι να δεχτώ κάτι αν αυτό στερεί την ελευθερία των βουλήσεων μου...
να προσθέσω επίσης πως τα παραπάνω δεν τα έγραψα με πρόθεση να θίξω αυτή την ομάδα, προ 2 ετών ήθελα να μπω και είχα γνωρίσει κάποιον που άνηκε σε αυτή την αδελφότητα και είχα την δυνατότητα να γίνω μέλος, κατόπιν προσωπικής μου έρευνας αρνήθηκα να μπω, τα γραφόμενα μου είναι μέρος της έρευνας που έκανα, τώρα εάν ισχύουν ή όχι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
8C789714589D2BBB5CF6E5BF5FE18779.jpg

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Οκ φίλε skatovlaxos σωστή η τοποθέτηση σου εν γένει. Ομως ξέρω ότι απλά στην μασονική στοά μαζεύονται καθε Δευτέρα και πχ λένε τα συμφέροντα μας είναι με τον πχ Σαμαρά άρα στηρίζουμε τον Σαμαρα κλπ. Η ξέρω μασόνο ο οποίος δεν μπορουσε να παρει δάνειο και όταν μίλησε σε συνάδελφο του μασόνο το πήρε στο αψε σβήσε.

Ατομικά μιλώντας θα μπορούσα να είχα μπει στη μασονία αλλά δεν το επέλεξα παρότι ελευθερος επαγγελματίας που πιθανόν να με βοηθούσε επαγγελματικά. Από την άλλη αυτά με τους όρκους κλπ νομίζω ότι πλέον είναι σαν τον όρκο του Ιπποκράτη και των δικηγόρων ο οποίος μόλις βγεις από την αίθουσα δεν ισχύει. Όσο για τις τελετές κλπ τα θεωρώ κουραφέξαλα. Απλά οι άνθρωποι προσπαθούν να ελέγξουν καταστάσεις και λειτουργίες προς ώφελος τους. Κάτι ανάλογο υπέρ της πατρίδας δεν κάνει και ελληνικό λόμπυ  πχ στην Αμερική. Προσπαθεί να στρέψει του Αμερικάνους υπέρ της Ελλάδας και ενάντια στους Τουρκους. Αλλες φορές τα καταφέρνει άλλες όχι.

ΥΓ  Ελπίζω να μην έθιξα κανέναν που έκανα παράδειγμα με  το ελληνικό λόμπυ.

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Μαγκες περι λατρειας του μπαφομετ ... αυτα ειναι μερος του κατηγορητηριου της εκκλησιας του μεσαιωνα εναντιων των Ναϊτων ιπποτων, ψεματα ουσιαστικα και δικαιολογιες για να τους καψουν, μιας και οι ναϊτες ηταν παντοδυναμοι και κρατος εν κρατει. Απο φιλους μασονους που γνωριζω ... απλα ειναι μπουρδες. Λασπη που εριξαν καποτε και κολλησε καλα ...

Οπως και τα περι γραμμης κομματικης και πολιτικης ! Τωρα υπαρχουν στοες και στοες, θελετε αμιγους μονο με αντρες, θελετε μικτες που γινονται δεκτες και γυναικες. Ποιοι αλληλοαναγνωριζονται ; Καποιοι με καποιους. Μετα ακολουθει το χαος ! Οπως και το οτι αν και παιρνας απο συνεντευξη πριν γινεις μελος, ωστοσο τα ατομα ειναι οτι να ναι. Βρισκεις απο αγαθιαριδες μεχρι λαμογια, απο spiritual ατομα μεχρι πυροβολημενα, απο φιλοσοφημενους μεχρι ψωνια, απο σοβαρους μεχρι μαλακες του κερατα. Απο κατεχοντες μεχρι ... α(ν)εργους ! Ισως ΚΑΠΟΙΟΙ να ειναι κλαμπ εξουσιας οικονομικης, αλλα αυτο θα ειναι εξαιρεση, μικρο ποσοστο. Δεν προκειται για ομοιογενη χωρο για να τους τσουβαλιασουμε ολους ... Αλλοι στον τεκτονισμο θα βρουνε γνωση συμπυκνωμενη, αλλα απλα θα αιτηθουν μυηση για το πρεστιζ. Οπως ισχυει παντου, απλα επειδη εισαι τεκτονας ΔΕΝ σου ανοιγουν αυτοματα οι πορτες, αλλα ειναι ενα συν αν δηλωνεις "αδελφος", σιγουρα ομως μπορεις να κανεις καποιες σπανιες γνωριμιες. Οπως και να χει, not my cup of tea ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Κοίταξε δεν κατηγόρισα είπα οτι βρίκα φόρουμ στο διαδύκτιο που τα γράφουν μέλη που αποσύρθηκαν, αυτοί έλεγαν για μπαφομέτ, εγώ δεν ξέρω εάν ισχύει...και επίσης μου είναι και αδιάφορο μιας και δεν είμαι μέλος, σαφώς υπάρχουν και αγαθοί άνθρωποι εκεί μέσα αλλά και λαμόγια...η απορία μου είναι μόνο για το κατα πόσο και εάν ισχύουν οι όρκοι που δίνεις για να μπεις...και το θεωρώ λάθος να ορκιστώ για οποιονδήποτε λόγο σε κάποιον για κάτι, επίσης το θέμα της φιλανθρωπίας μπορεί να το κάνει και ο καθένας από μόνος του δεν χρειάζεται να είναι μέλος κάποιας ομάδας...για αυτό που είπε ο αντώνης για την δευτέρα δεν το γνωρίζω..αν ισχύει κοιτάξτε μια αντιπαράθεση
και ρε συ αντώνη για να πάρεις δάνειο πρέπει να είσαι μασόνος αλλιώς δεν θα πάρεις? πολύ άδικο μου φένεται αυτό..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μαγκες περι λατρειας του μπαφομετ ... αυτα ειναι μερος του κατηγορητηριου της εκκλησιας του μεσαιωνα εναντιων των Ναϊτων ιπποτων, ψεματα ουσιαστικα και δικαιολογιες για να τους καψουν, μιας και οι ναϊτες ηταν παντοδυναμοι και κρατος εν κρατει. Απο φιλους μασονους που γνωριζω ... απλα ειναι μπουρδες. Λασπη που εριξαν καποτε και κολλησε καλα ...

Οπως και τα περι γραμμης κομματικης και πολιτικης ! Τωρα υπαρχουν στοες και στοες, θελετε αμιγους μονο με αντρες, θελετε μικτες που γινονται δεκτες και γυναικες. Ποιοι αλληλοαναγνωριζονται ; Καποιοι με καποιους. Μετα ακολουθει το χαος ! Οπως και το οτι αν και παιρνας απο συνεντευξη πριν γινεις μελος, ωστοσο τα ατομα ειναι οτι να ναι. Βρισκεις απο αγαθιαριδες μεχρι λαμογια, απο spiritual ατομα μεχρι πυροβολημενα, απο φιλοσοφημενους μεχρι ψωνια, απο σοβαρους μεχρι μαλακες του κερατα. Απο κατεχοντες μεχρι ... α(ν)εργους ! Ισως ΚΑΠΟΙΟΙ να ειναι κλαμπ εξουσιας οικονομικης, αλλα αυτο θα ειναι εξαιρεση, μικρο ποσοστο. Δεν προκειται για ομοιογενη χωρο για να τους τσουβαλιασουμε ολους ...
μήπως υπάρχουν και βουλευτές όμως σε κάποιες από αυτές? γιατί αν υπάρχουν και παίρνουν μέρος σε τέτοια κλειστά κλαμπ μυστικού χαρακτήρα τότε και μόνο για τον λόγο ότι οι συνεδριάσεις τους γίνονται στο σκοτάδι θα πρέπει να τους πάρει ο διάολος :)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Οι ροταριανοι ειναι σκατομασονοι του κερατα. Ολα τα λαμογια κλεφταραδες που ρημαξανε τον τοπο ειναι μελη εκει μεσα. Και εχουν βαλει και τα σκατοπαιδα τους εκει απο 13-15 χρονων τα κανουν μελη. Κατι βουτυροπαιδα που πανε στα αμερικανικα κολλεγια και οταν μεγαλωσουν σκορπανε εκατονταδες ευρα στα μπουζουκια την ωρα που κοσμοςτρωει απο τους καδους στο δρομο. Και περα απο αυτο οι σεκτες αυτες εχουν και θρησκευτικες προεκτασεις με κανονικοτατο τελετουργικο. Λατρευουν λεει το μεγαλο αρχιτεκτονα του συμπαντος και πουτσες μπλε.
Το γεγονος ειναι οτι οι σιωνιστες εφτιαξαν τη μασονια για τους πλουσιους και τον κουμουνισμο για τους φτωχους.

Στην ελευθερη εθνικιστικη Ελλαδα που προσευχομαστε να ανατειλει τετοιες σεκτες λαμογιων δεν θα εχουν θεση. Και τα μελη τους θα αντιμετωπιστουν οπως πρεπει :s&m_3:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
[size=16pt]ΕΡΩΤΗΣΗ:[/size] ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ???

Παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις!

Με εκτιμηση... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Στην ελευθερη εθνικιστικη Ελλαδα που προσευχομαστε να ανατειλει τετοιες σεκτες λαμογιων δεν θα εχουν θεση. Και τα μελη τους θα αντιμετωπιστουν οπως πρεπει :s&m_3:
Εχει δωσει προφητεια και γι'αυτο ο Γεροντας Παστιτσιος...

Επισκέπτης
Οι ροταριανοι ειναι σκατομασονοι του κερατα. Ολα τα λαμογια κλεφταραδες που ρημαξανε τον τοπο ειναι μελη εκει μεσα. Και εχουν βαλει και τα σκατοπαιδα τους εκει απο 13-15 χρονων τα κανουν μελη. Κατι βουτυροπαιδα που πανε στα αμερικανικα κολλεγια και οταν μεγαλωσουν σκορπανε εκατονταδες ευρα στα μπουζουκια την ωρα που κοσμοςτρωει απο τους καδους στο δρομο. Και περα απο αυτο οι σεκτες αυτες εχουν και θρησκευτικες προεκτασεις με κανονικοτατο τελετουργικο. Λατρευουν λεει το μεγαλο αρχιτεκτονα του συμπαντος και πουτσες μπλε.
Το γεγονος ειναι οτι οι σιωνιστες εφτιαξαν τη μασονια για τους πλουσιους και τον κουμουνισμο για τους φτωχους.

τα ειπες ωραια!!! :rockon:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11

Μπορεί μέσα μου ενα μέρος θα συμφωνεί και να επαυξάνει ώρες ώρες. Αλλά μετά σκέφτομαι οτι τα λαμόγια δεν γίναν λαμόγια από την ώρα που γίναν μέλη σε οποιαδήποτε σέκτα ή κλαμπ ή λέσχη ή στοά ή οργάνωση. Τους είναι έμφυτο από ... νεαρότερες ηλικίες. Ο ατομικισμός, η καλοπέραση, η πλουσιοπάροχη ζωή, το lifestyle, η καριέρα σε μεγάλα σαλόνια, η αυτοπροβολή, προβάλλονται και υιοθετούνται συνεχώς και εύκολα. Παιδεία ουσιαστική με πρότυπα δεν υπάρχει, ούτε από το κράτος (χαααααχαχαχα το ποιό ; ) ούτε από την οικογένεια πλέον ! Αν έχω παιδεία και θέλω να πετύχω κάτι με νόημα στην ζωή μου δεν θα γίνω μασόνος ή ροταριανός για να πάω μπροστά. Ούτε σαν εχέφρων θα αρχίσω να λατρεύω αρχίδια μπαφομέτ η ματσ η και γω δε ξέρω τι.

Για τους "καθαρίσουμε" χρειάζεται παιδεία και αλλαγή στο τραπεζο-οικονομικό σύστημα που τους στηρίζει, και με το να γίνουμε ενεργοί πολίτες, με γνώμονα το εθνικό, αν θέλετε για αρχή, συμφέρον. Όχι με το συντεχνιακό-συνδικαλιστικό συμφέρον ! Παρακαλώ για την συνειδητή επιλογή σας στο μέλλον αγαπητοί συμφορουμίται ...

Τι στο καλό καθομαι και γράφω πρωινιάτικα !!! Μάλλον πρέπει να πάω για κανα ξεφόρτωμα μετά ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
από τους πλέον "ειδικούς" πάνω στο θέμα της μασονίας ο Κώστας Τσαρούχας, καλή προβολή :grin:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Νομίζω μπερδεύεις τη Μασονεία (στοά τεκτονισμού) με το Rotary Club.
Είναι τελείως διαφορετικά πράματα.
Το οποίο βέβαια δεν αποκλείει κάποιον από το να είναι μέλος και στα δυο.

Όπως π.χ. να είναι κάποιος και πασοκ και ολυμπιακός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom