Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εκτοσ αν μενι ι ροσιδα αγια πετρουπολι!!!!!τοτε με σεγκεν βιζα που τουσ δινι ι φιλανδια ερχετε ελλαδα!!!!!ανετα!!!
κλαφτε καριολεσ ελεινιδεσ τορα!!!!!
οι γρικ λοβερσ εχουν αρχισι και ξιπνανε απο το μαλακοθιλαργο που κοιμουνται)))

όχι μόνο από Φινλανδία, και από άλλες χώρες μπορεί να πάρει σενγκεν βιζα και μέσω αυτής να έρθει Ελλάδα... Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει κανείς την νοοοτροπία  :jerking: :jerking: :jerking: των ελληνικών προξενείων.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
όχι μόνο από Φινλανδία, και από άλλες χώρες μπορεί να πάρει σενγκεν βιζα και μέσω αυτής να έρθει Ελλάδα... Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει κανείς την νοοοτροπία  :jerking: :jerking: :jerking: των ελληνικών προξενείων.
των ρωσικων ενοεις,απο κι βγαινη η βιζα της/

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
των ρωσικων ενοεις,απο κι βγαινη η βιζα της/

...δηλαδή η βίζα βγαίνει με την έγκριση του κράτους - μέλους Shengen, στο οποίο η Ρωσίδα θα απευθυνθεί, δηλαδή της Ελλάδας ή της Φινλανδίας ή της Γερμανίας κ.ο.κ...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216

Κατι δεν καταλαβα ομως.
Τελικα, για να το ξεκαθαρισω, οι ρωσιδες της αγιας πετρουπολης, απλα παιρνουν visa φιλανδιας, και αυτο τις διευκολυνει στο να ερθουν ελλαδα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρουνται ευρωπαιες πολιτες, ωστε να κυκλοφορουν ελευθερα στην ευρωπαικη ενωση και να παραμενουν οπου θελουν οσο καιρο θελουν. Τα λεω σωστα?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
και θέτω το τιτανοτεράστιο ερώτημα που με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι δεν έχει θέσει κανείς

ποιές πρεσβείες της Ε.Ε δίνουν πιό εύκολα βίζα διαπιστωμένα στη Ρωσια/Ουκρανία? Για να πούμε στο Ρωσίδι να πάει απο κεί....και μέσω σενγκέν ...έστω και για λίγο στη πούτσα μας?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σωστα,στο δικο μου θρεντ.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κατι δεν καταλαβα ομως.
Τελικα, για να το ξεκαθαρισω, οι ρωσιδες της αγιας πετρουπολης, απλα παιρνουν visa φιλανδιας, και αυτο τις διευκολυνει στο να ερθουν ελλαδα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρουνται ευρωπαιες πολιτες, ωστε να κυκλοφορουν ελευθερα στην ευρωπαικη ενωση και να παραμενουν οπου θελουν οσο καιρο θελουν. Τα λεω σωστα?

Μπορεί να κυκλοφορεί σε οποιαδήποτε χώρα - μέλος Shengen εντός των χρονικών διαστημάτων που ορίζονται από την βίζα που έχει πάρει... Δηλαδή παίρνει π.χ. βίζα Shengen από την πρεσβεία της Γαλλίας για 3 μήνες, κι αυτό της δίνει το δικαίωμα να κάτσει σε οποιοδήποτε κράτος Shengen έως 3 μήνες εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού παραθύρου.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αν τους εχει θεοριση το διαβατηριο για 5χρονια το προξ.τους στην ελλαδα που το κανη μενουν εδω στην ζουλα οσο θελουν

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και θέτω το τιτανοτεράστιο ερώτημα που με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι δεν έχει θέσει κανείς

ποιές πρεσβείες της Ε.Ε δίνουν πιό εύκολα βίζα διαπιστωμένα στη Ρωσια/Ουκρανία? Για να πούμε στο Ρωσίδι να πάει απο κεί....και μέσω σενγκέν ...έστω και για λίγο στη πούτσα μας?

Αυτά δεν λέγονται για προφανείς λόγους, το αντιλαμβάνεσαι.

Η Ρωσίδα σου θα το βρει, είναι πολύ εύκολο, αν μένει σε μεγάλη πόλη είναι κοινή γνώση στην πιάτσα.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν τους εχει θεοριση το διαβατηριο για 5χρονια το προξ.τους στην ελλαδα που το κανη μενουν εδω στην ζουλα οσο θελουν

δεν καταλαβαίνω τι λες.....εννοείς μένουν παράνομα ? κι αν ναι, τι εξυπηρετεί η θεώρηση του διαβατηρίου ?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν καταλαβαίνω τι λες.....εννοείς μένουν παράνομα ? κι αν ναι, τι εξυπηρετεί η θεώρηση του διαβατηρίου ?
θα πας στο θρεντ μου σελ.12 εχω απαντηση στον κοολ η θεοριση γινετε για την ρωσ. πρεσ, για να ξερουν που ειναι.παραν.ειναι αυτος που δεν εχει καθολου χαρτια

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αυτά δεν λέγονται για προφανείς λόγους, το αντιλαμβάνεσαι.

Η Ρωσίδα σου θα το βρει, είναι πολύ εύκολο, αν μένει σε μεγάλη πόλη είναι κοινή γνώση στην πιάτσα.
το ιδιο...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

μια χαρα ερχονται κατευθειαν Ελλαδα ;) δεν υπαρχει λογος να σας κοστισει ο κουκος αηδονι και να την γυρνατε σε ολη την Ευρωπη...
Ακουγεται οτι υπαρχουν ειδικα τουριστικα γραφεια που παρακαμπτουν το voucher και εναντι καποιας αμοιβης βγαζουν βιζα χωρις να εχει κλεισει η κοπελα δωματιο σε ξενοδοχειο για το διαστημα της παραμονης της εδω.. αλλα παλι που να ξερω εγω.... ;) φημες......

μη σας απασχολει εσας που θα βρειτε το γραφειο, θα το βρει αυτη που ενδιαφερεται ;) ΟΛΑ τα ξερουνε αυτες αμα θελουνε ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μια χαρα ερχονται κατευθειαν Ελλαδα ;) δεν υπαρχει λογος να σας κοστισει ο κουκος αηδονι και να την γυρνατε σε ολη την Ευρωπη...
Ακουγεται οτι υπαρχουν ειδικα τουριστικα γραφεια που παρακαμπτουν το voucher και εναντι καποιας αμοιβης βγαζουν βιζα χωρις να εχει κλεισει η κοπελα δωματιο σε ξενοδοχειο για το διαστημα της παραμονης της εδω.. αλλα παλι που να ξερω εγω.... ;) φημες......

μη σας απασχολει εσας που θα βρειτε το γραφειο, θα το βρει αυτη που ενδιαφερεται ;) ΟΛΑ τα ξερουνε αυτες αμα θελουνε ;)
ερχονται κατευθειαν ευκολα και γρηγορα...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εκτοσ αν μενι ι ροσιδα αγια πετρουπολι!!!!!τοτε με σεγκεν βιζα που τουσ δινι ι φιλανδια ερχετε ελλαδα!!!!!ανετα!!!
κλαφτε καριολεσ ελεινιδεσ τορα!!!!!
οι γρικ λοβερσ εχουν αρχισι και ξιπνανε απο το μαλακοθιλαργο που κοιμουνται)))

Καλως ήρθες Πίτσι, ελπίζω να πέρασες υπέροχα!!!

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

αυτό λέω κι εγώ, "τουριστικά πρακτορεία", "μεσίτες" κλπ, αναλαμβάνουν να βγάλουν την βίζα σε επιλεγμένες πρεσβείες χωρών Shengen "έναντι κάποιας αμοιβής" όπως λες - όμως ειδικά για μικρή διαμονή, αυτή η "κάποια αμοιβή" + το αεροπορικό βγαίνει μέσες άκρες όσο το να κλείσεις ένα φτηνό τουριστικό πακέτο.

Μόνο αν θέλεις να μείνει μεγάλο διάστημα και / ή να έρθει πολλαπλές φορές έχεις οικονομικο πλεονέκτημα με το σύστημα κονέ με "μεσίτη" + ελαιόλαδο.

....Τουλάχιστον με βάση τους τιμοκαταλόγους που ξέρω εγώ.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα πας στο θρεντ μου σελ.12 εχω απαντηση στον κοολ η θεοριση γινετε για την ρωσ. πρεσ, για να ξερουν που ειναι.παραν.ειναι αυτος που δεν εχει καθολου χαρτια

ποιο είναι το thread σου? γιατί στην κατηγορία Ρωσία δεν το βρίσκω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

αχαχαχαχαχ ρε αγαμοσαν εσυ κανεις αγωνα να φυγουν οι αλλοδαποι και θες να φερεις και ρωσσιδες?ρε τι κανει η αγαμια.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αυτό λέω κι εγώ, "τουριστικά πρακτορεία", "μεσίτες" κλπ, αναλαμβάνουν να βγάλουν την βίζα σε επιλεγμένες πρεσβείες χωρών Shengen "έναντι κάποιας αμοιβής" όπως λες - όμως ειδικά για μικρή διαμονή, αυτή η "κάποια αμοιβή" + το αεροπορικό βγαίνει μέσες άκρες όσο το να κλείσεις ένα φτηνό τουριστικό πακέτο.

Μόνο αν θέλεις να μείνει μεγάλο διάστημα και / ή να έρθει πολλαπλές φορές έχεις οικονομικο πλεονέκτημα με το σύστημα κονέ με "μεσίτη" + ελαιόλαδο.

....Τουλάχιστον με βάση τους τιμοκαταλόγους που ξέρω εγώ.
επειδη με νορμαλ τουριστικο πακετο παιζει παντα η πιθανοτητα αρνησης απο την πρεσβεια,ιδιως αν η κοπελα ειναι μικρη, πιθανο να ειναι καλυτερος ο πλαγιος τροπος...

ακουγεται δε οτι το λαδι παει μια τρακοσαρα για 15ημερη βιζα...σημαντικα φθηνοτερα απο το κοστος ενος ξενοδοχειου ;)

περισσοτερες πληροφοριες στη Ρωσσιδα σας ;)

αντε μπαϋ τωρα γιατι ηρθε ο αγαμητος ο μαστερ της μαλακιας και θα μου ζαλισει τα @@ και δεν εχω καμια διαθεση να χαλιεμαι βραδυατικα..,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom