Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτες που εινα για λυπηση πραγματικα ειναι οι Μπαμπουσκες, οι γιαγιαδες στη Ρωσσια...
Εχουνε φαει τα παντα(Σοβιετ,περεστροϊκες, καπιταλιστικη νεο Ρωσσια) και τις εχουνε να ζουνε με κατι συνταξεις 80-100 ευρω το μηνα που δε φτανουνε ουτε για τα βασικα...
Αυτες ζουνε στους "κηπους" οπως τα λενε εκει...ειναι κατι ξυλινα σπιτακια 20τ.μ. μεσα σε ενα περιφραγμενο κηπο αντε 200τ.μ. το πολυ, εξω απο τις πολεις.Οι πολεις εκει αποτελουνται απο 3 μερη, το κεντρο, η περιοχη που μενουνε με τις τεραστιες εργατικες πολυκατοικιες και ακομη πιο μακρυα ειναι αυτοι οι¨"κηποι". Εκει καλλιεργουνε 5 ντοματουλες, 2 αγγουρακια και οτι δεν τρωνε βγαινουνε στο δρομο απλωνουνε κατι υφαντα και πουλανε τα υπολοιπα για να βγαλουνε το μηνα. Μιλαμε φανταστειτε κατι σαν υπαιθριες λαϊκες που να εχουνε επανω 2 ντοματες, ενα μαρουλι και 4 πατατες....για τετοιες ποσοτητες μιλαμε...

Τελευταια φορα που ειχα παει, επειδη εμενα σε απαρτμεντ, πηγαινα στα μπακαλικα και ψωνιζα τα ειδη πρωτης αναγκης...εκει ητανε μια γιαγιουλα με το μαντηλακι της στο κεφαλι,κοκκινα μαγουλακια, τελειως χαρακτηριστικη ρωσσιδα γρια η οποια ηθελε να παρει σαλαμι....ρε παιδια , ζητησε κατ αρχην 5 φετες, τα ζυγισε η υπαλληλος και οταν ειδε την τιμη αρχισε να της λεει να βγαζει και τελικα εφτασε στις 2 φετες! Με πιασανε τα δακρυα οταν το ειδα αυτο και της λεω της υπαλληλου και της εβαλε ολο το σαλαμι οπως ητανε!Την πηγα και πηρε και γαλα, αλευρι Κβας, κατι αυγα και κατι περιεργα γλυκα σαν βουτηματα που εχουνε εκει και της τακανα δωρο. Μονο τα χερια που δε μου φιλαγε η γιαγια.......και ολα αυτα δεν κοστισανε ουτε 10 ευρω!!! Μιλαμε πολυ πεινα οι γιαγιαδες....για λυπηση ειναι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το ξερω αλλα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο το θρεντ..
εδω ρωτησανε πως θα φερουν μια καριολα στην ελλαδα(λες & δεν μπορουν να βρουν χιλιες εδω)..

Aνοίγουμε μια εισαγωγική εταιρεία να φέρνουμε? Αφού  η εγχώρια παραγωγή δε καλύπτει τη ζήτηση?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το ξερω αλλα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο το θρεντ..
εδω ρωτησανε πως θα φερουν μια καριολα στην ελλαδα(λες & δεν μπορουν να βρουν χιλιες εδω)..
εδω κανεις μεγα λαθος!
Οι εδω Ρωσσιδες δεν εχουν καμια σχεση με τις εκει!!!

Ουτως η αλλως, Πλε, αμα δεν ξερεις την κατασταση που επικρατει εκει δεν μπορεις να ξερεις τι και πως σκεφτεται η Ρωσσιδα  που θες να φερεις εδω! Δεν κανεις εισαγωγη τυρια, ανθρωποι ειναι με τελειως διαφορετικα βιωματα απο σενα και απο μενα...αμα δεν τα γνωριζεις και δεν ξερεις πως να τους φερθεις μαλλον κακο θα κανεις παρα καλο!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εδω κανεις μεγα λαθος!
Οι εδω Ρωσσιδες δεν εχουν καμια σχεση με τις εκει!!!

Eννοεί ότι υπάρχουν καριόλες εδώ. Ιθαγενείς και μη. Και η άλλη να μην είναι εκεί, εδώ υπάρχουν οι συνθήκες για να γίνει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πενταροδεκαρες..
δεν ασχολουμαι..
οποιος γουσταρει μπορει να βρει καραβιες καθε καλοκαιρι στην κατερινη & οχι μονο..
Υ.Γ ρωσιδες=τσετσενοι..δεν αξιζει τον κοπο..αμα θες να επεκτεινουμε τις επιχειρησεις ναρκωτικων που εχω,στειλε pm..

τα ναρκωτικά είναι και πολύ μπανάλ μορέ αδερφέ. Από ασήμι και πάνω, Πολύτιμα μέταλλα, χρυσό, πολύτιμους λίθους κλπ. Άσε τις σκόνες και τα λουλούδια για τους ψιλικατζήδες!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε μαλακοπιτουριδη αφου σε προηγουμενο ποστ εγραψες οτι με το που θα ερθουν εδω,οι δικες μας πατσαβουρες θα τις κανουν σαν τα μουτρα τους..
τελικα τι ισχυει???
μην απαντας..
ξερω..
χειροτερες γινονται..
συνεχισε τωρα τα φιδια σου..
Το αν θα γινουν τελικα σαν τις Ελληνιδες εξαρταται και απο σενα! Αμα δεν μπορεις να κρατησεις τα λουρια, ειτε Ελληνιδα παρεις ειτε Ρωσσιδα ήτε Μολδαβεζα η Γκανεζα τα ιδια σκατα θα σου γινουνε στο τελος! η διαφορα ειναι οτι εδω μεγαλωνουνε καριολες, τις εχουνε ετοιμες οι μαναδες τους, οι Ρωσσιδες πιθανον και να γινουνε πολυ αργοτερα! Και παντα αν το επιτρεψεις εσυ!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ θέλω να κάνω μια ταπεινή ερώτηση
τώρα που θα χρεωκοπήσει η ελλάδα, οι ρωσσίδες και οι απανταχού αλλοδαπές θα συνεχίσουν να έρχονται εδώ;;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Από το να ασχολείστε με θεωρίες (!) και διατριβές (!) για τη μία και την άλλη, ασχοληθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας. Πως θα είστε εσείς οι ίδιοι μάγκες και ωραίοι. Άμα είναι να είστε μαλακοπίτουρες έτσι και αλλιώς ( που θα είστε άμα δεν ασχολείστε με σας αλλά με τη μία και με την άλλη), δεν έχει νόημα να ψάχνετε πως είναι αυτές, διότι έτσι και αλλιώς δεν έχετε καμία τύχη.

Επισκέπτης
τώρα που θα χρεωκοπήσει η ελλάδα, οι ρωσσίδες και οι απανταχού αλλοδαπές θα συνεχίσουν να έρχονται εδώ;;;;;
οσο βρισκουν μαλακοκαυλιδεσ πορνοπαπουδεσ!!!!!χεχε!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
1. Δε θα χρεωκοπησει
2. Μπορει για τους αντρες να ειναι σκατα αλλα για τις αλλοδαπες εδω ειναι παραδεισος
3. Οταν εκει ζουνε με -40, το να ερθει εδω που κανεις μπανιο στη αλασσα το νοεμβρη ειναι πολυ μεγαλη υποθεση!!
4. Οτι και να γινει παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα τα βγαζουνε περα και θα μπορουνε να ασχολουνται με τετοια αθληματα...
5. και κυριοτερο....δεν ξερουν καλα την κατασταση εδω, εχουν αλλη ιδεα στο μυαλο τους για την Ελλαδα...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
1. Δε θα χρεωκοπησει
2. Μπορει για τους αντρες να ειναι σκατα αλλα για τις αλλοδαπες εδω ειναι παραδεισος
3. Οταν εκει ζουνε με -40, το να ερθει εδω που κανεις μπανιο στη αλασσα το νοεμβρη ειναι πολυ μεγαλη υποθεση!!
4. Οτι και να γινει παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα τα βγαζουνε περα και θα μπορουνε να ασχολουνται με τετοια αθληματα...
5. και κυριοτερο....δεν ξερουν καλα την κατασταση εδω, εχουν αλλη ιδεα στο μυαλο τους για την Ελλαδα...

1. Ξεκινάς με παραδοχή τύπου "έστω"
2-5 χτίζεις όλα τα υπόλοιπα μ αυτή την παραδοχή.
αν αυτή αλλάξει, θα κοιτάξουν να κάνουν μπάνια, ή να γεμίζουν το στομάχι τους;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
1. Ξεκινάς με παραδοχή τύπου "έστω"
2-5 χτίζεις όλα τα υπόλοιπα μ αυτή την παραδοχή.
αν αυτή αλλάξει, θα κοιτάξουν να κάνουν μπάνια, ή να γεμίζουν το στομάχι τους;;
νομιζω η απαντηση 4 σε καλυπτει...

Επισκέπτης

και να μην ερχονται θα πηγαινουμε εμεις να τις βρισκουμε ;)
σιγα μην σας φαμε σητν μαπα για μια οικονομικη κριση! Μωρε ουτε με τον Γ παγκοσμιο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom