Νέα

Rossella Rosa Petrillo

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαίνετε ή όχι;

• ΕΜΠ1 μέχρι αφυδατώσεως!

Ψήφοι: 23 88,5%
  • Καλή είναι, ΕΜΠ1 μερικές φορές...

Ψήφοι: 2 7,7%
  • Σιγά τα λάχανα, μία της διπλανής πόρτας...

Ψήφοι: 1 3,8%
  • Μπάζο, μακρυά...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    26
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.348
Πόντοι
1.346
Μια και πήρε χθες το κύπελλο η αγαπημένη ομάδα των περισσοτέρων μυστών του bou όπως και της Διαχείρησης, λόγω χαράς και πανηγυριών πιστεύω να μην πάει και τούτο θέμα στον κάδο και τριτώσει το κακό :confused:
Η εν λόγω ομορφονιά είναι 27 ετών και αποτελεί ρεπόρτερ και δημοσιογράφο της Φιορεντίνα, βέβαια χθες στεναχωρήθηκε, δεν πειράζει θα της περάσει, του χρόνου εύχομαι να χαρεί το ωραίο προσωπάκι της :confused:
Όσοι ψηφίσετε ως μία δεκαετία, αφού μετά τα 35 άντε 40 μάξιμουμ, ο μέσος όρος των μυστών του bou, απαξιώνει σιτεμένες :confused:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 2.jpg
    2.jpg
    76,2 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 3.png
    3.png
    537,2 KB · Εμφανίσεις: 38

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
31.690
Πόντοι
22.936
Μια και πήρε χθες το κύπελλο η αγαπημένη ομάδα των περισσοτέρων μυστών του bou όπως και της Διαχείρησης, λόγω χαράς και πανηγυριών πιστεύω να μην πάει και τούτο θέμα στον κάδο και τριτώσει το κακό :confused:
Η εν λόγω ομορφονιά είναι 27 ετών και αποτελεί ρεπόρτερ και δημοσιογράφο της Φιορεντίνα, βέβαια χθες στεναχωρήθηκε, δεν πειράζει θα της περάσει, του χρόνου εύχομαι να χαρεί το ωραίο προσωπάκι της :confused:
Όσοι ψηφίσετε ως μία δεκαετία, αφού μετά τα 35 άντε 40 μάξιμουμ, ο μέσος όρος των μυστών του bou, απαξιώνει σιτεμένες :confused:
:wanker::wanker: δύο έτσι

Και άλλες δύο :2on1::2on1:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.318
Πόντοι
2.356
αυτες τις γκομενες τις ανεχεσαι ακομα και με ελλεηνιδιαση τυπε.... και οχι το καθε μπαζο

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.348
Πόντοι
1.346
Ευχαριστώ τη Διαχείρηση κι επισήμως :hi:λοιπόν θα επανέλθω ενθέτω χρόνω στα στοιχηματικά δριμύτερος :rockon:
Προφανώς και ΕΜΠ1, η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, αλλά ως πορνόγερος - κι όσο γερνάω γίνομαι χειρότερος - δεν θέλω να βλέπω ζγια :confused: και πόσο μάλλον πειραγμένα...
Γούστα είναι αυτά θα μου πεις, όμως μου αρέσει που έχει λίγο πεταχτούλα λεκάνη (στην 3η φωτογραφία με το παντελόνι), άρα θα γεννάει με τα μπούνια, έλα κοριτσάρα μου κάνε το :zfuck:καλό να λυθεί το ευρωπαϊκό δημογραφικό, γεμίζουμε λαθροσκύβαλα...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.015
Πόντοι
28.246
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.348
Πόντοι
1.346
Τιμούλα ? :coffee:

Δίνει κώλο ? :think:
Τύπε πρέπει να €ίσαι σκληρός καργιόλη$ για να πλησιάσεις τέτοια κορίτσια, άσχετα αν ο μέσος όρος των καταθετών του bou είναι τουλάχιστον 200Κ :confused:

@Zebu για τηλεφώνησε εκεί στην παρέα σου τον Άγιο να επιληφθεί επί του θέματος, γιατί κόβω να βλέπει το θέμα του Αγίου :confused:
Παρήγορο είναι που δεν θα ξανασυναντηθεί με τον ΟΣΦΠ η ομάδα της όμορφης ύπαρξης μια και πάμε κατευθείαν στο Europa, τώρα ελπίζω να μην γίνει καμμιά στραβή και να ξαναφάμε τα μουστάκια μας...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.009
Πόντοι
25.467
Θα ανεχόμουν να κάτσει πάνω στο 7,5ποντο μου καμιά πεντακοσαριά φορές. :coffee:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.348
Πόντοι
1.346
Θείε, όχι ότι θέλω να σε προσβάλλω εξαιτίας της ηλικίας, μήπως η ντουντομεζούρα είναι σε ίντσες και δεν το είδες καλά; :think:
Τότε να αρχίσουμε να φοράμε τσίγκινα βρακιά μην μας βγει κανένα όνομα :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.009
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.009
Πόντοι
25.467
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.348
Πόντοι
1.346
λεγω την αληθεια και ΜΟΝΟ την αληθεια χωρις πιεσεις:coffee:
Μήπως υπάρχει κανένα ιπτάμενο drone της ΟυκρανοΡωσσίας καμμιά παντόφλα να αιωρείται επικίνδυνα; :think:
Λοιπόν λόγω του μουνέτου, με τη νέα χρονιά, θα παρακολουθώ και το κωλαράκι της την ομάδα της στοιχηματικώς, ελπίζω να μην μου βγει σε ξυνό αυτό :confused: άσε να μαζέψω και κανένα παραπάνω δεδομένο στην 1η Ιταλίας, μάζευε κι ας είναι ρώγες, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom