Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
..........αν ο φιλος μας ειναι μαγκας και μετραει ας μας βαλει φωτο του να τον δουμε να τον θαυμασουμε.Εγω τα λεω οπως ειναι τα πραγματα.Δυστηχως το επιπεδο στη Ρωσσια εχει ανεβει.Οταν συναντιεμε με φοιτητρια πρωτου ετους  17-18χρονων (τη γνωρισα απο ιντερνετ στις φωτο ηταν καλη στη συναντιση δεν μου πολυαρεσε) και μετακινητε με ταξι εχει τηλεφωνο 500 Ευρω τι να της πεις οτι εισαι απο την Ελλαδα και θα την παρεις Ελλαδα?Τι να της πεις θα σου φερω δωρο απο την Ελλαδα?Εχω δει πως ντυνονται οι Ελληνες :2funny: (Ορειβατικα μποτακια,Αντιανεμικα μπουφαν :2funny:)Νομιζουνε δε οτι ειναι και μοδατοι.Απλως το πιθανοτερο ειναι ο φιλος μας να πηγε Πετρουπολη και να εκανε αυτες της συναντισεις που λεει 7-8 χρονια πριν οταν το επιπεδο ηταν πιο χαμηλο και τοτε πολυ λιγο κοιταζαν ηλικιες.Αν δε προσεξες ολες οι γκομενιτσες που εβαλε φωτο ειναι απο επαρχια.Αυτες ακομα και τωρα ειναι ευκολες.Αυτο με τους Εβραιους το πιστευω απο το 1994.Ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι πολυ πιο κοντα απο τους Αραβες σε μας και πιστευω εχουμε κοινα συμφεροντα μαζι τους.

Δημητριε,,,,

ΣΑΦΩΣ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ...ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ...ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ...

ΑΠΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΧΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΔΑ ΤΟ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ"..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ούτε εγώ καταλαβαίνω αυτό το μίσος για τους Εβραίους. Ποτέ  Έλληνας δεν σφάχτηκε από λεπίδι που κρατούσε Εβραίος.

τυπε για τους εβραιους δεν υπαρχει κοινο συμφερον. υπαρχει μονο το δικο τους συμφερον.
επισης απο εμπειρια μου με εβραιους ΚΑΙ εβραιες, τους κανουν τρελη πλυση εγκεφαλου οτι ΟΛΟΙ εκτος των αμερικανων ειναι εναντιον τους ολοι θελουν το κακο τους. νιωθουν 'θυματα'.
αμα δεν λες "γαμω τον πουστη τον αραβα" τοτε εισαι και συ κακος. αμα τολμησεις να πεις 'κριμα να σκοτωνονται παιδακια με τις βομβες' απο κακος αναβαθμιζεσαι σε σκατοψυχος διαβολος και θελεις το κακο τους.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Βρε παιδια,το θεμα μας ειναι οι εβραιοι και οι εβραιες ή το ανατολικο μπλοκ?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
συμφωνω απολυτα σε οσα ειπες δημητρακη.εχεις απλυτο δικιο σε αυτο.επισης οι εβραιοι για τουρισμο επιλεγουν ελλαδα.για μενα επρεπε εδω και δεκαετιες να ηταν στρατηγικοι μας συμμαχοι.ας ειναι τωρα...δες πμ.

ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΕΡ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ?  :2funny: ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ούτε εγώ καταλαβαίνω αυτό το μίσος για τους Εβραίους. Ποτέ  Έλληνας δεν σφάχτηκε από λεπίδι που κρατούσε Εβραίος.

ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
%CE%A4%CE%9F+%CE%9E%CE%A5%CE%A0%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%91+%CE%A4%CE%97%CE%A3+%CE%9A%CE%9F%CE%9A%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%94%CE%91%CE%A3.JPG
:rockon:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
..........αν ο φιλος μας ειναι μαγκας και μετραει ας μας βαλει φωτο του να τον δουμε να τον θαυμασουμε.Εγω τα λεω οπως ειναι τα πραγματα.Δυστηχως το επιπεδο στη Ρωσσια εχει ανεβει.Οταν συναντιεμε με φοιτητρια πρωτου ετους  17-18χρονων (τη γνωρισα απο ιντερνετ στις φωτο ηταν καλη στη συναντιση δεν μου πολυαρεσε) και μετακινητε με ταξι εχει τηλεφωνο 500 Ευρω τι να της πεις οτι εισαι απο την Ελλαδα και θα την παρεις Ελλαδα?Τι να της πεις θα σου φερω δωρο απο την Ελλαδα?Εχω δει πως ντυνονται οι Ελληνες :2funny: (Ορειβατικα μποτακια,Αντιανεμικα μπουφαν :2funny:)Νομιζουνε δε οτι ειναι και μοδατοι.Απλως το πιθανοτερο ειναι ο φιλος μας να πηγε Πετρουπολη και να εκανε αυτες της συναντισεις που λεει 7-8 χρονια πριν οταν το επιπεδο ηταν πιο χαμηλο και τοτε πολυ λιγο κοιταζαν ηλικιες.Αν δε προσεξες ολες οι γκομενιτσες που εβαλε φωτο ειναι απο επαρχια.Αυτες ακομα και τωρα ειναι ευκολες.Αυτο με τους Εβραιους το πιστευω απο το 1994.Ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι πολυ πιο κοντα απο τους Αραβες σε μας και πιστευω εχουμε κοινα συμφεροντα μαζι τους.

δημητρη, δεν απαντησες σε ενα κορυφαιο ερωτημα...να τΟν παραφρασω λιγο.... ποιες πολεις ουκρανιας - ρωσιας εχουν φτηνα εισιτηρια σε σχεση με αλλες ετσι ωστε να ειναι φτηνος προορισμο για τους ελληνες?...ΒοΗΘΑΕΙ ΕΑΝ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΤΗΤΕΣ? μηπως πρεπει εμεις οι ελληνες να στοχευουμε συγκεκριμενες πληθυσμιακες ομαδες για να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες? ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΥΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ μΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ....EINAI KAΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απο τοτε που πουλουσε φουμαρα ο φερης οταν ηθελε συνεργασια με ρωσια. :2funny: :2funny:
στις τελευταιες εκλογες ειχε βγαλει και γραμμα απτον πουτιν με τις θερμοτερες ευχες του τυπε :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρη, δεν απαντησες σε ενα κορυφαιο ερωτημα...να τΟν παραφρασω λιγο.... ποιες πολεις ουκρανιας - ρωσιας εχουν φτηνα εισιτηρια σε σχεση με αλλες ετσι ωστε να ειναι φτηνος προορισμο για τους ελληνες?...ΒοΗΘΑΕΙ ΕΑΝ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΤΗΤΕΣ? μηπως πρεπει εμεις οι ελληνες να στοχευουμε συγκεκριμενες πληθυσμιακες ομαδες για να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες? ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΥΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ μΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ....EINAI KAΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ...
Για Ουκρανια το εχω πει επανελημενα σε καποια πολη απο 200.000-1.000.000 κατοικους.Για Ρωσσια ειναι πιο δυσκολο γιατι θελει βιζα μετα Ρεγκιστρατσια κλπ. και ειναι και πολυ μεγαλες οι αποστασεις και ειναι και πολυ ακριβα.Το εισητηριο ειναι το ενα εξοδο για να υπολογισεις βαλε και τα υπολοιπα το μερος που θα μεινεις,μετακινησεις κλπ.Οσο για τους Ελληνες δεν ξερω γιατι στο κρυο ντυνονται τοσο χάλια?Ενω στο κρυο ειναι που μπορεις να ντυθεις πολυ ομορφα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οσο για τους Ελληνες δεν ξερω γιατι στο κρυο ντυνονται τοσο χάλια?Ενω στο κρυο ειναι που μπορεις να ντυθεις πολυ ομορφα
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εχεις τοσο δικιο και στα δυο...μα τοσο δικιο...

Επισκέπτης
Ούτε εγώ καταλαβαίνω αυτό το μίσος για τους Εβραίους. Ποτέ  Έλληνας δεν σφάχτηκε από λεπίδι που κρατούσε Εβραίος.
τι λες βρε φιλε;;;;; για διαβασε Αγια Γραφη και μαθε για τους Μακαβαιους και εναντιον ποιον εξεγερθηκαν;;;; o Maccabi τι νομιζεις ηταν; ομαδα του τελ Αβιβ στο μπασκετ;;;;
Αυτο ειναι εταιρο, εκατερο ειναι οτι πλεον εχουμε περισσοτερα κοινα με αυτους

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
απο τοτε που πουλουσε φουμαρα ο φερης οταν ηθελε συνεργασια με ρωσια. :2funny: :2funny:

φιλε ο προεδρος πηγε σε ρωσια να φερει επενδυσεις μιλησε με τον παντοδυναμο πατριαρχη πασων ρωσιων ...προτεινε να γινει βαση ρωσικη σε συρο....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φιλε ο προεδρος πηγε σε ρωσια να φερει επενδυσεις μιλησε με τον παντοδυναμο πατριαρχη πασων ρωσιων ...προτεινε να γινει βαση ρωσικη σε συρο....
οπως ο σαουθ στριμ που εκανε με τους βαλκανιους? :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και ψιλοφιλοεβραιοι τωρα τελευταια τυπε :grin:
χοντροεβραιοι τυπε.μην εισαι τσιγγουνης... :S :S
οι εβραιοι ειναι αδερφια μας και το ησραηλ ο συμμαχος μας. :rockon: :rockon: