Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.838
- Πόντοι
- 9.931
Ανατροπη τυπε, μπηκαν οι Ουκρανοι στο Κουρσκ.Τι έγινε ρε μάγκες γιατί έχω χάσει επεισόδια....
Μπήκανε οι Ρώσοι στον Κίεβο ή ακόμα όχι?
Ανατροπη τυπε, μπηκαν οι Ουκρανοι στο Κουρσκ.Τι έγινε ρε μάγκες γιατί έχω χάσει επεισόδια....
Φυσικά αυτά που γίνονται - ξαναγίνονται κανόνας της ζωής είναι απλά οι πρωταγωνιστές αλλάζουν.Εγώ ειπα πράματα που γινόντουσαν και δεν χωράνε αμφισβήτηση. Αυτό που λες εσυ μπορεί να γίνει μπορεί και να μην γίνει όμως.
Γιατί το λες αυτό ;;;Russian court sends ex-ballerina to prison over €46 Ukraine donation
Ksenia Karelina has been convicted of treason after she donated to a US charity aiding Ukraine.www.euronews.com
τι κωλοχώρα είναι αυτή!
σαν το ιραν που πυροβολούν τις γυναίκες, αν δεν φορούν καλά τη μαντήλα
ή τη βόρεια κορέα, που τους ρίχνουν στα γκούλαγκ, αν δεν καθαρίσουν το κάδρο του ηγέτη, που κοσμεί το σπίτι τους
Δλδ αν είχαμε εμείς οι Έλληνες εισβάλει στην Τουρκία για να πάρουμε την Πόλη κ Σμύρνη κ βρισκόταν ένας Έλληνας που δώρισε λεφτά στους Τούρκους για αντίσταση δεν θα έπρεπε να περάσει στρατοδικείο κ να καταδικαστεί ;;Russian court sends ex-ballerina to prison over €46 Ukraine donation
Ksenia Karelina has been convicted of treason after she donated to a US charity aiding Ukraine.www.euronews.com
τι κωλοχώρα είναι αυτή!
σαν το ιραν που πυροβολούν τις γυναίκες, αν δεν φορούν καλά τη μαντήλα
ή τη βόρεια κορέα, που τους ρίχνουν στα γκούλαγκ, αν δεν καθαρίσουν το κάδρο του ηγέτη, που κοσμεί το σπίτι τους
Δλδ αν είχαμε εμείς οι Έλληνες εισβάλει στην Τουρκία για να πάρουμε την Πόλη κ Σμύρνη κ βρισκόταν ένας Έλληνας που δώρισε λεφτά στους Τούρκους για αντίσταση δεν θα έπρεπε να περάσει στρατοδικείο κ να καταδικαστεί ;;
12 χρόνια για 40 ευρώ;Δλδ αν είχαμε εμείς οι Έλληνες εισβάλει στην Τουρκία για να πάρουμε την Πόλη κ Σμύρνη κ βρισκόταν ένας Έλληνας που δώρισε λεφτά στους Τούρκους για αντίσταση δεν θα έπρεπε να περάσει στρατοδικείο κ να καταδικαστεί ;;
Τι ειναι αυτα που γραφεις, δεν μενεις αρκετο καιρο στο κουλισταν, δεν εχεις φαει αρκετο αγκουρι!Δλδ αν είχαμε εμείς οι Έλληνες εισβάλει στην Τουρκία για να πάρουμε την Πόλη κ Σμύρνη κ βρισκόταν ένας Έλληνας που δώρισε λεφτά στους Τούρκους για αντίσταση δεν θα έπρεπε να περάσει στρατοδικείο κ να καταδικαστεί ;;
Δεν υπαρχει πιο μαλακας τελικα κατοικος στον πολιτη απ οτι ο Ελληνας.Τι έγινε ρε μάγκες γιατί έχω χάσει επεισόδια....
Έλα εσύ πανω κάτω, μας λες ότι επειδή 4 Ουκρανοί είναι εγκληματίες ,καλά κάνει ο Πουτλερ και εισβάλει σε μια ξένη χώρα και ο στρατός του έχει βιάσει βασανίσει και σκοτώσει αθωωο κόσμο.Δεν υπαρχει πιο μαλακας τελικα κατοικος στον πολιτη απ οτι ο Ελληνας.
Πληρωνει την βενζινη 2€ απο 1,5€ ενω πουλαει στην Κυπρο 1.3€ λεει ο πρωιυπουργος του πουτσα μου για την ακριβεια φταιει ο Πουτιν που κανει πολεμο αλλα ο μαλακας ελληνας νοιαζεται αν ο Πουτιν κατελαβε το Κιεβο.
Τυπε εισαι και συ υπερμαχος του Κιεβου;Τουλαχιστον ηταν καλο το σταφ απ τα φιλαρακια σου ή σ εκαψε τα κυτταρα;
Τέσσερις Ουκρανοί πιάστηκαν στο Πήλιο να πωλούν 130 κιλά κεταμίνης και ecstasy σε Ισραηλινούς
Αστυνομική επιχείρηση στο Πήλιο αιφνιδίασε οκτώ άτομα που είχαν συναλλαγή για μεγάλη ποσότητα απαγορευμένων ουσιών. Συνελήφθησαν τέσσερις Ουκρανοί που εισήγαγαν τα ναρκωτικά και τέσσερις Ισραηλινοί που τα αγόραζαν για να τα διανείμουν στη Μέση Ανατολή.slpress.gr
Προφανώς δεν είναι 40 ευρώ .κ προφανώς σε καιρό πολέμου ο προδότης για το έθνος παραμένει προδότης κ δικάζεται ως προδότης ανεξαρτήτως αν έχει δίκιο η Ρωσία για την εισβολή ή όχι12 χρόνια για 40 ευρώ;
όχι.
Mε τον καρκίνο και το πόδι που τρέμει τι έγινε, κανα νεότερο? Τα βιολογικά θα τα ρίξουν η ξεμεινανε απο μπαιγκον λογω κυρωσεωνΠροφανώς δεν είναι 40 ευρώ .κ προφανώς σε καιρό πολέμου ο προδότης για το έθνος παραμένει προδότης κ δικάζεται ως προδότης ανεξαρτήτως αν έχει δίκιο η Ρωσία για την εισβολή ή όχι
Κ προφανώς ένα ακόμη άρθρο προπαγάνδας από τα πολλά που υπάρχουν ( κ από τις δύο μεριές )
Οχι,αυτο π λεω ειναι πουτσα τους τι θα πει ο μπουρντελιαρης και ο ραιντερ .Έλα εσύ πανω κάτω, μας λες ότι επειδή 4 Ουκρανοί είναι εγκληματίες ,καλά κάνει ο Πουτλερ και εισβάλει σε μια ξένη χώρα και ο στρατός του έχει βιάσει βασανίσει και σκοτώσει αθωωο κόσμο.
Τα πιστεύετε ρε αυτά που γράφετε;
Αν αισθάνεσαι μαλακας δικαίωμα σου.Δεν υπαρχει πιο μαλακας τελικα κατοικος στον πολιτη απ οτι ο Ελληνας.
Πληρωνει την βενζινη 2€ απο 1,5€ ενω πουλαει στην Κυπρο 1.3€ λεει ο πρωιυπουργος του πουτσα μου για την ακριβεια φταιει ο Πουτιν που κανει πολεμο αλλα ο μαλακας ελληνας νοιαζεται αν ο Πουτιν κατελαβε το Κιεβο.
Τυπε εισαι και συ υπερμαχος του Κιεβου;Τουλαχιστον ηταν καλο το σταφ απ τα φιλαρακια σου ή σ εκαψε τα κυτταρα;
Τέσσερις Ουκρανοί πιάστηκαν στο Πήλιο να πωλούν 130 κιλά κεταμίνης και ecstasy σε Ισραηλινούς
Αστυνομική επιχείρηση στο Πήλιο αιφνιδίασε οκτώ άτομα που είχαν συναλλαγή για μεγάλη ποσότητα απαγορευμένων ουσιών. Συνελήφθησαν τέσσερις Ουκρανοί που εισήγαγαν τα ναρκωτικά και τέσσερις Ισραηλινοί που τα αγόραζαν για να τα διανείμουν στη Μέση Ανατολή.slpress.gr
Βασικά η ιστορία είναι για να την διαβάζουμε μια που αναφέρεις για προδότες ριξε μια μάτια στην ρωσική ιστορία.Προφανώς δεν είναι 40 ευρώ .κ προφανώς σε καιρό πολέμου ο προδότης για το έθνος παραμένει προδότης κ δικάζεται ως προδότης ανεξαρτήτως αν έχει δίκιο η Ρωσία για την εισβολή ή όχι
Κ προφανώς ένα ακόμη άρθρο προπαγάνδας από τα πολλά που υπάρχουν ( κ από τις δύο μεριές )
Οταν εγώ ο περίγυρος μου και όλη η χώρα αρχίσουμε να μιλάμε και γράφουμε στα γερμανικά τότε θα συμφωνήσω μαζί σου, ως τότε μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις ,τουλάχιστον στην Ελλάδα έχεις αυτό το δικαίωμα.Υπάρχει Ελλάδα?
Κρατήδιο της Γερμανίας είμαστε. Τουλάχιστον οι Ρώσσοι έχουν χώρα και ας είναι προβληματική. Εμείς δεν έχουμε. Τη χάσαμε το 2015.
Jawohl!Οταν εγώ ο περίγυρος μου και όλη η χώρα αρχίσουμε να μιλάμε και γράφουμε στα γερμανικά τότε θα συμφωνήσω μαζί σου, ως τότε μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις ,τουλάχιστον στην Ελλάδα έχεις αυτό το δικαίωμα.
Οταν εγώ ο περίγυρος μου και όλη η χώρα αρχίσουμε να μιλάμε και γράφουμε στα γερμανικά τότε θα συμφωνήσω μαζί σου, ως τότε μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις ,τουλάχιστον στην Ελλάδα έχεις αυτό το δικαίωμα.
Ε όχι κ να συγκρίνουμε αυτήν την κοπέλα με ιστορικά πρόσωπα !!Βασικά η ιστορία είναι για να την διαβάζουμε μια που αναφέρεις για προδότες ριξε μια μάτια στην ρωσική ιστορία.
Ο Λένιν και η μπολσεβίκοι ανέτρεψαν τον τσάρο και τον εκτέλεσαν μαζί με όλη του την οικογένεια ως εχθρούς του λαού.
Όταν ο Λένιν πέθανε , ο δεύτερος άνθρωπος του κόμματος που αναμένεται να τον διαδεχθεί , ο Τρότσκι,κατηγορήθηκε ως εχθρός του λαού και προδότης . Ο Κάμενεφ, ο Ζινόβιεφ και ο Στάλιν ανέτρεψαν τον Τρότσκι και τον έστειλαν εξορία. όπου αργότερα τον δολοφονησαν.
Σύντομα αποδείχθηκε ότι ο Κάμενεφ, ο Ζινόβιεφ και ο Μπουχάριν ήταν επίσης εχθροί και παράσιτα. Τότε ο γενναίος σύντροφος Yagoda τους πυροβόλησε και σκότωσε και μετά ο Ezhov πυροβόλησε τον σύντροφο Yagoda.
Μετά το θάνατο του Στάλιν, όλοι κατάλαβαν ότι ο Μπέρια ήταν επίσης προδότης και εχθρός. Τότε ο Ζούκοφ τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.
Ο Χρουστσόφ σύντομα κατάλαβε ότι ο Ζούκοφ ήταν επίσης εχθρός του λαού και προδότης και τον και τον εξόρισε στα Ουράλια.
Επί Χρουστσόφ αποδείχθηκε ότι ο ίδιος ο Στάλιν ήταν εχθρός, παράσιτο και προδότης και μαζί του ένα μεγάλο μέρος του Πολιτικού Γραφείου. Στη συνέχεια έβγαλαν τον Στάλιν από το μαυσωλείο και έδιωξαν όλα τα μέλη του κόμματος .
Έγινε σαφές ότι ο Χρουστσόφ ήταν επίσης εχθρός του λαού. Ο Μπρέζνιεφ τον τον απομάκρυνε από την εξουσία ως ανίκανο στερώντας του πολιτικά αξιώματα.
Μετά το θάνατο του Μπρέζνιεφ, έγινε σαφές ότι και αυτός ήταν παράσιτο και ο ένοχος της στασιμότητας. Υπήρχαν άλλα δύο παράσιτα, αλλά πέθαναν τόσο γρήγορα που κανείς δεν τα θυμόταν.
Ήρθε ο Γκορμπατσόφ, ο οποίος διαπίστωσε ότι ολόκληρο το κόμμα αποτελούνταν από αναχρονιστικά παράσιτα και εχθρούς του λαού.
Εκείνη τη στιγμή όμως η ΕΣΣΔ κατέρρευσε και αμέσως διαπιστώθηκε ότι ο Γκορμπατσόφ ήταν ο προδότης και εχθρός του λαού!
Από την επανάσταση των Μπολσεβίκων μέχρι σήμερα, η Ρωσία κυβερνήθηκε μόνο από προδότες και εχθρούς του λαού.
Δεν αναμένονται εκπλήξεις για τον Πούτιν.
Θέλαμε το καλύτερο, αλλά βγήκε όπως πάντα