diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Επέστρεψε όμως ο τροβαδούρος.Επίσης έχει εξαφανιστεί και ο @capo di capi τελευταία δεν τον βλέπω να γράφει πουθενά.
Επέστρεψε όμως ο τροβαδούρος.Επίσης έχει εξαφανιστεί και ο @capo di capi τελευταία δεν τον βλέπω να γράφει πουθενά.
Μόνο που εγώ ανέφερα γεγονότα, τα οποία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβησαν λόγω της εμπλοκής της Ελλάδας στον Πόλεμο κατά της Ρωσίας, ενώ εσύ γράφοντας ...Οπότε νομοτελειακα θα γινόταν... εκφράζεις μια απόλυτα προσωπική, ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ άποψηΙσχύουν όσα λες αλλα λάβε υπόψη ότι οι Σοβιετικοί τσάκισαν(σταδιακά) όλες τις εθνότητες που ήταν ανεπτυγμένες πολιτισμικά και οικονομικά κυρίως.
Έλληνες,Αρμένιοι,Γερμανοί,Εβραίοι(αν και είχαν αρκετούς στις τάξεις των μπολσεβίκων),Λιθουανοί,Πολωνοί κτλ υπέστησαν διώξεις,προσφυγιά,εκτελέσεις,εξορία και όλα τα δεινά.....
Οπότε νομοτελειακα θα γινόταν...
Το εξοχικο μου στην Οδησσο μετα χαρας παντα διαθεσιμο για βολκανο - τροβαδουρο - μπουκαΕ είπαμε γκομενετα από τασος3 κ οποίος αντεξει
Ναι γιατι αλλιως δεν θα μας γαμουσε με την βοήθεια τον Γερμανων. Οτι και να γινοταν σε βαθος χρόνου η Ιωνια ηταν χαμένη υπόθεση.Δε στείλαμε στρατό αλλά εκστρατευτικό σώμα;;..όχι Γιάννης Γιαννάκης
Ο Κεμάλ πήρε βοήθεια τεράστια από τους σοβιέτ τότε κ θάρρος να μας γαμησει
Αυτά με λίγα λογια
Σαν να την έχει κλάσει ο δικός σου,Μαν!
δεν υπαρχουν νομοτελειακοι εχθροι....ολα ειναι συμφερον....και ο Πουτιν το χρημα κοιταει...και οι Τουρκοι για το χρημα θα μας την πεσουν...Αν περιμέναμε τύπε βοήθεια από την Ρωσία για να αμυνθούμε γαμησέ τα.
Οι Σλάβοι είναι νομοτελειακά εχθροί μας.Αν αναλύσουμε το ιστορικό βάθος εκεί θα καταλήξουμε.
Το ομόδοξο είναι μεγάλη παγίδα.
Νομίζω πως η ιστορία έχει γράψει πως από τότε οι Αιγύπτιοι τα βρήκαν με τους Ισραηλινούς. Δεν έγιναν και κολλητάρια/αγαπημένα φιλαράκια, απλά τα βρήκαν.δεν υπαρχουν νομοτελειακοι εχθροι....ολα ειναι συμφερον....και ο Πουτιν το χρημα κοιταει...και οι Τουρκοι για το χρημα θα μας την πεσουν...
Προσφατα Αιγυπτος-Ισραηλ υπεγραψαν ενεργειακες συμφωνιες....χειραψιες-αγκαλιες πηγαιναν συννεφο....
Αιγυπτος με Ισραηλ....το ξαναλεω ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ....Αραβες-Εβραιοι...
να σου θυμισω τι εκαναν πριν κατι χρονια....
ταχαμ τα βρηκαν αλλα η Χαμας απο την Αιγυπτο επαιρνε ρουκετες....Νομίζω πως η ιστορία έχει γράψει πως από τότε οι Αιγύπτιοι τα βρήκαν με τους Ισραηλινούς. Δεν έγιναν και κολλητάρια/αγαπημένα φιλαράκια, απλά τα βρήκαν.
Από το μακρινό '70.
Μπούτσα τους οι υπόλοιποι Άραβες. Και των 2........
Από την Αίγυπτο............ε καλά τώρα, από τα σύνορα Αιγύπτου-Ισραήλ.ταχαμ τα βρηκαν αλλα η Χαμας απο την Αιγυπτο επαιρνε ρουκετες....
το θεμα ειναι πως οταν εμφανιζεται χρημα,εχθρες και κακιες πανε περιπατο....
Καταρρει ο πουτιν οπως καταρρει ο ερντο τοσα χρονια, οπυ να ναι πεθαινουν εδω και 20 χρονια
Δεν ξέρω γιατί.,
Αλλά δεν το πιστεύω
Κατέρρευσε ο Πούτιν μετά από πολύωρη σύσκεψη με αξιωματικούς του | in.gr
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν.www.in.gr
αυτο το εβγαλε σημερα η Ντεηλι Μεηλ.....και λεει "συμφωνα με πηγες στο Κρεμλινο".....εχει η Ντ.Μεηλ πηγες στο Κρεμλινο??? Σοβαρα τωρα???
Δεν ξέρω γιατί.,
Αλλά δεν το πιστεύω
Κατέρρευσε ο Πούτιν μετά από πολύωρη σύσκεψη με αξιωματικούς του | in.gr
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν.www.in.gr
Και όπως καταρρεει η τουρκική οικονομιαΚαταρρει ο πουτιν οπως καταρρει ο ερντο τοσα χρονια, οπυ να ναι πεθαινουν εδω και 20 χρονια
ΑκριβωςΚαι όπως καταρρεει η τουρκική οικονομια
Πιστεύω η πλεονεξία μας κ οι κόκκινοι παλινορθωσαν τουςσελτζουκουςΝαι γιατι αλλιως δεν θα μας γαμουσε με την βοήθεια τον Γερμανων. Οτι και να γινοταν σε βαθος χρόνου η Ιωνια ηταν χαμένη υπόθεση.
Εγώ θέλω Βολταίρο κ ξυδηΤο εξοχικο μου στην Οδησσο μετα χαρας παντα διαθεσιμο για βολκανο - τροβαδουρο - μπουκα