Τράβα ρε μαλακα ανύπαρκτε
Ποτε κ πόσο καιρό έχεις πάει ζήσει στην ουκρανια κι αντ χώρες
Μάλλον ούτε ωρα
Ε Σαλτα κ γαμισου μην μας τα πρήζεις με τις βιρτσουαλ γνώσεις σου
Η μάλλον εμένα μην μου τα ζαλίζεις, γράψε ότι χαζομαρα θες, έχει κι άλλους άσχετους πιστέψτε τα μόνοι μας
Προς το παρόν οι Ρώσοι μετά τις αρχικές πολλές αστοχίες, έχουν σαφές πλάνο κ σχέδιο κ προχωρούν ευτυχώς για μας, αφηφωντας τις κυρώσεις καθόσον έχουν δίκιο κ το ξέρουν
Ο δε Βλαδίμηρος από 60 πήγε 85% σε δημοτικότητα δηλ μάλλον εκτός τους λοατκι κλπ κακό συναπάντημα τον υποστηρίζει όλος ο ενεργος πληθυσμος
το παρατράγουδο ξαναχτυπά...
βασικό χαρακτηριστικό αμόρφωτου ανθρώπου να θεωρεί την δική του, υποκειμενική εμπειρία πολύ πιο σημαντική απ' οποιαδήποτε άλλη γνώση. Κοινώς αν δεν έχεις πάει ουκρανία δεν μπορείς να έχεις άποψη/γνώμη για το τι γίνεται εκεί γιατί είσαι άσχετος...
λογικό ακούγεται... το ίδιο συμβαίνει και για όποιον δεν ήταν στην κύπρο όταν έγινε η εισβολή, δεν ζούσε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, δεν ήταν στην κορέα, δεν πήγε βιετνάμ στα 60ς, στην κουβα, στο φεγγάρι και πάει λέγοντας. γενικά ρε παιδί μου αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία δεν μπορείς να μιλάς γιατί είσαι άσχετος.
ειλικρινά τα σκέφτεστε αυτού που γράφετε ή απλά γράφετε μηνύματα να μας υπενθυμίζετε την χαζομάρα σας;
ΥΓ: Είναι πολύ σημαντικό, και σίγουρα πραγματικό, και σίγουρα απολύτως φυσικό και λογικό και καθόλου αμφισβητήσιμο ή κατασκευασμένο, σε μια χώρα που δεν υπάρχει αντιπολίτευση, που δεν υπάρχουν ΜΜΕ που κάνουν κριτική, που δολοφονούνται δημοσιογράφοι, δηλητηριάζονται πολιτικοί αντίπαλοι, συλλαμβάνονται πολίτες που ΚΑΝΟΥΝ ότι κρατάνε αντιπολεμικά πλακάτ, το 60% ή το 85% να είναι αριθμός που πηγάζει απ την αγάπη του κόσμου και πάνω απ όλα, την σωστή και σφαιρική ενημέρωσή του. το πιστεύουμε όλοι αυτό.