Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ναι. Συνέχισε την παπάτζα ότι στεναχωρήθηκε που χειροκρότησαν το Μητσοτάκη.
ότι είμαστε μόνοι μας
Καλα μωρη ξεκωλιαρα…συγκινήθηκε το κωλοσουφρετο σου για την Ρωσική οικονομια; κοιτα τα χαλια της Ελληνικής π δεν βαζει κανεις σας βενζινη,που μου το παίζατε μπρουκληδες και παχιά λογια, «ας παει και 3€/λιτρο αρκει ο Ρώσος να τον πιει»Δηλαδή ο μουνοχαλάστής, ο βολκάνο, και ο Τζον ο Ισλαμολάγνος μας έλεγαν μαλακίες; Πέφτω από τα σύννεφα.
Войдите на Facebook
Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.www.facebook.com
Έτσι, το γράφω για τους ρέκτες της ουσιαστικής ενημέρωσης.
Τα δημόσια έσοδα του ρωσικού κράτους κατά τον μήνα Απρίλιο του 2022 έπεσαν κατά 54% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2021. Ήτοι, συγκεντρώθηκαν 191,7 δισεκατομμύρια ρούβλια, έναντι 414,7 δισεκατομμυρίων την προηγούμενη χρονιά.
Η πτώση των εσόδων αποδίδεται στην μείωση της κατανάλωσης, στην κατακόρυφη πτώση των εσόδων από τη φορολόγηση των εξαγωγών, το αυτό ισχύει και για τον ΦΠΑ.
Προσέχουμε, καταγράφουμε, κρατάμε αρχείο.
Θα χρειαστεί σύντομα.
Έχω ένα τηλέφωνο που κάνει 140€, κι άμα ανοίξω το GPS του σε ένα λεπτό μου λέει που βρίσκομαι ακριβώς. Και οι Αμερικάνοι με τους αμέτρητους Δορυφόρους δεν βλέπουν τις συνεχείς καθημερινές προκλήσεις που κάνει η Τουρκία. Τουρκικά μαχητικά έφτασαν 2,5 μίλια από την Αλεξανδρούπολη κι έκαναν ότι δεν συνέβη και κάτι. Ο Ερντογάν τον στόλισε με απίστευτα επίθετα, κι ο Μπαχτσελί είπε: «Υπουλος και άνανδρος όπως οι παππούδες του».
Παλια του τέχνη κόσκινοΕμαθες και το bukkake ...
Εμένα μου φαίνεται ότι πολεμάνε παλαϊκά να σώσουν το τομάρι τους γιατί υποτίμησαν τον κίνδυνο. Απόδειξη δεν είχαν κάνει ούτε καν επιστράτευση ενώ οι άλλοι κινούσαν φανερά δυνάμεις γύρω τους.
Δεν υπάρχει ένδειξη ότι η Ρωσία ετοίμαζε κάποιο γενικό ντου που θα απειλούσε σειρά λαούς. Δεν ήταν σε γενική οικονομική άνοδο ούτε έχτιζε ανησυχητικό όγκο νέων εξοπλισμών κάθε είδους σαν την Κίνα.
Με συμβατικό στρατό παλιάς κοπής, που δεν τον είχε πριν καν μαζεμένο μόνιμα στα δυτικά της σύνορα, αδύνατον να είχε σχέδια τύπου να πάει κάποτε στο Βερολίνο.
Βάση πολλά πυρηνικά είχε από πάντοτε εξασφαλίσει την στρατηγική της άμυνα με αποτροπή. Συμβατικά ήταν χάλια μετά το 1991 και χλιαρή μετά το 2001.
Το δόγμα ασφάλειας ουδετερότητας εγγύς εξωτερικού προσπάθησε να εφαρμόσει με μία κίνηση σοκ. Κατόπιν εορτής, ατσούμπαλα, κακώς επιμελημένα, και με κάκιστη πληροφόρηση μάλιστα.
Επίσης η φάση λίγο πριν στο Καζακστάν σε συνδυασμό με την αδιαφορία για συμφωνίες Μινσκ, ουδετερότητα, κλπ. πρέπει να την θορύβησε ότι της ετοίμαζαν κα΄τι και οι Ουκρανοί.
Στα εμβολια δουλευεις μωρη και σκιζεσαι να με εμβολιάσεις;Άντε κάνε το εμβόλιο ρε αρχιψέκα μη βρεθείς στη γειτονιά των αγγέλων σαν το γλάσκο.
Και τι ειμαστε εμεις δηλαδη, να μην τα χανειςπαίδες ποιος κερδίζει γιατί έχω χάσει επεισόδια...
Δυστυχώς ούτε ο Ζελένσκι έκανε αυτή την συσχέτιση στην Κυπριακή βουλή. Μήπως γιατί υποστηρίζει Ερντογάν;με λίγα λόγια, όσα θρασύδειλα πιθηκάκια υποστηρίζουν την εισβολή της Ρωσίας, ξεπλένουν τον Αττίλα και δέχονται τον ιστορικό αναθεωρητισμό του Ερντογάν.
Καλά εκεί έγραψε ιστορία ο μισθοφόρος πολιτικοςΔυστυχώς ούτε ο Ζελένσκι έκανε αυτή την συσχέτιση στην Κυπριακή βουλή. Μήπως γιατί υποστηρίζει Ερντογάν;
μα αυτό είναι το πρόβλημα. ότι οι Κυβερνήσεις μας μας αποκοιμίζουν με γελοίες λεπτομέρειες, ενώ οι Τούρκοι προχωράνε με συνεπή στρατηγική σε βάθος δεκαετιώνΝαι , λες και ο μητσοτακης δεν ξερει τι σημαινει τουρκία, εφαγε χωρις γραβατα και κατι εγινε,
Ξερει τι μπαμπέσηδες ειναι οι τουρκαλάδες
όλα αυτά που γράφεις, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την ουσία αυτού που έγραψα. Καταγκέλω την καινούργια παπάτζα που μας πουλάνε, ότι η Τουρκία δρα έτσι, επειδή στεναχωρήθηκε που χειροκρότησαν τον πρωθυπουργό μας. Κι αντί να μας πουν ορθά κοφτά, Κύριοι, η Τουρκία βρίσκεται ΣΥΝΕΧΩΣ σε επιθετικό δρόμο, ας περιμένουμε τα πάντα, μας ταίζουν σανό ότι έφαγε χωρίς γραβάταΓιαννη να υποθεσω οτι ο Κουτσουμπας θα εκανε πολεμο? Ισως ο Αλεξης με το Γιανη.....
Θεωρω οτι εαν σκεφτεσαι να ψηφισεις τον Ηλια ή τον Κυριακο τον Καραφλο.... Κανεις ενα μεγαλο λαθος βαζεις την εθνικιστικη προπαγανδα πανω απο την Ελλαδα...
Η Ελλαδα θα επιλεξει ποτε πολεμησει οχι η Τουρκια.... Εσυ θελεις να παμε σε πολεμο (γιατι πολεμος θα γινει εαν καταρριψουμε τουρκικο αεροπλανο) οταν το ελληνικο ναυτικο λειτουργει με φρεγατες 40 ετων? Νοιωθεις οτι η Ελλαδα εχει το πανω χερι ετσι ωστε να δωσει ενα τελειωτικο χτυπημα?
Λεω εγω γιατι να μην περιμενουμε λιγους μηνες να τελειωσουν τα ανταλλακτικα στα τουρκικα φ16 και να εχουμε το πανω χερι? Ηδη εχουν ελλειψεις...
Θεωρω οτι η κριτικη σου πηγαζει απο την πεποιθηση οτι η Αμερικη δεν θα τσακωθει ποτε με την Τουρκια ασχετα εαν τα συμφεροντα τους δεν ταυτιζονται. Εγω διαφωνω σε αυτο.
Η τουρκια εχει χαιρετησει για την ΔΥΣΗ.... η εμπορικες σχεσεις της τουρκιας γινονται μερα με μερα ποιο δυνατες με την Ανατολη
Τροφη για σκεψη.... Οι ελληνες εκαναν 300 επαναστασεις πριν το 1821..... γιατι πετυχε αυτη του 1821...??
να 'σαι καλά τύπε, με έκανες και γέλασα. Στο αναγνωρίζωΣΟΚ!!
Νέο best seller γκρεμίζει το Ν του Γιάνη Μπαρούφ από την κορυφή των πωλήσεων!!
Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί στην προνομιακή τιμή 29,99 ρούβλια με ειδικό ένθετο «γεωπολιτικές αναλύσεις».
Προλάβετε…
Δυστυχώς ούτε ο Ζελένσκι έκανε αυτή την συσχέτιση στην Κυπριακή βουλή. Μήπως γιατί υποστηρίζει Ερντογάν;
Παιδια τι γινεται, γιατι δεν μπορω να βρω φρεσκα βιντεο με κατεστραμμενα ρωσικα κονβοι;
Μηπως αλλαξαν τακτικη οι Ρωσοι;