Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Πάντα γκομενιάρης ο άτιμος...
Τύπε και τους Αρειανούς του υπεργαλαξιαΌλους θα τους εγαμήσουμε, έναν- έναν , τώρα γαμάμε Ρωσία και μετά τους μικροτσουτσουνιάρηδες....
Χαμπάρι δεν έχετε πάρει ότι εμείς είμαστε αυτοί...Τύπε και τους Αρειανούς του υπεργαλαξια
Εκπλήττομαι από την ερώτησή σου. Η Πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα ή τις προτιμήσεις οποιουδήποτε όντος. Ο Καπιταλισμός κέρδισε, τελεία και παύλα. Συμπονώ τους αιθεροβάμονες που φαντασιώνονται ότι θα ωριμάσουν οι συνθήκες και μπλα μπλα μπλαοκ, αυτό είναι "εσωτερικό" μας...
όσον αφορά στην κυρίαρχη, σε παγκόσμιο επίπεδο, δύναμη? ποια θα ήθελες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
από την απάντηση να υποθέσω προτιμάς τον ρώσο να κάνει κουμάντο?
Καλη ερωτηση.....η απαντηση ειναι "Κανεις".... Δεν μας συμφερει 1 αφεντικο...το καλυτερο θα ηταν Διπολικος κοσμος και να εχεις πολιτικους που θα παιζουν "μπαλιτσα" στο ενδιαμεσο..... Οπως εκανε ο Τιτο...... Εχεις τετοιους ομως??? Ολοι γλειφουν κωλους... Ποσο ζηλευω την Τουρκικη διπλωματια ωρες-ωρες...οι παραθέσεις είναι τυχαίες, απλά για να τραβήξω την προσοχή σας...
σοβαρά τώρα, και το έχω ξαναγράψει, με δεδομένο ότι πάντα κάποιος θα είναι το αφεντικό (μη γυρνάμε πίσω στα βασικά, όλοι συμφωνούμε είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε είναι σωστό/ηθικό είτε λάθος/ανήθικο ότι κάποιος είναι αφεντικό) προτιμάτε αμερικανό, πούτιν ή κινέζο?
αλήθεια τώρα τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο
α. γενικότερα για τον κόσμο
β. ειδικότερα για εμάς τους έλληνες
θέλω ειλικρινείς απαντήσεις, όχι συναισθηματικές ούτε λόγω πεποιθήσεων
Καλη ερωτηση.....η απαντηση ειναι "Κανεις".... Δεν μας συμφερει 1 αφεντικο...το καλυτερο θα ηταν Διπολικος κοσμος και να εχεις πολιτικους που θα παιζουν "μπαλιτσα" στο ενδιαμεσο..... Οπως εκανε ο Τιτο...... Εχεις τετοιους ομως??? Ολοι γλειφουν κωλους... Ποσο ζηλευω την Τουρκικη διπλωματια ωρες-ωρες...οι παραθέσεις είναι τυχαίες, απλά για να τραβήξω την προσοχή σας...
σοβαρά τώρα, και το έχω ξαναγράψει, με δεδομένο ότι πάντα κάποιος θα είναι το αφεντικό (μη γυρνάμε πίσω στα βασικά, όλοι συμφωνούμε είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε είναι σωστό/ηθικό είτε λάθος/ανήθικο ότι κάποιος είναι αφεντικό) προτιμάτε αμερικανό, πούτιν ή κινέζο?
αλήθεια τώρα τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο
α. γενικότερα για τον κόσμο
β. ειδικότερα για εμάς τους έλληνες
θέλω ειλικρινείς απαντήσεις, όχι συναισθηματικές ούτε λόγω πεποιθήσεων
Να διαβάζεις τι γράφω. Από πότε οι Πρωτοπαπες ,Κανελόπουλοι ήταν αριστεροί; Στη γενιά μου ονομάζαμε την ΠΑΣΚΕ Πανελλήνια Απεργοσπαστική Κίνηση Εργαζομένων. Αυτοί κατέστρεψαν τα Συνδικάτα. Αν ο Πρωτόπαπας προωθούσε τα συμφέροντα των Εργαζομένων θα γινόταν Υπουργός;Σε επιασε νοσταλγια για Πρωτοπαπες ,Κανελόπουλους και τα άλλα παιδιά ?
Με σηκωμενη γροθια και απλωμενο το αλλο χέρι?
Την χώρα με τα δεκαδες επιδοματα των δυ που μας εφτασε στα μνημόνια?
σε χάλασε που καραμούζιασα τα ψέματα που κυκλοφοράνε;Πάλι κλαψομουνιάζεις μωρή ρωσόδουλη πατσαβούρα;
Ενω του μεταλου ......Εκλεινε για τρεις μηνες τα παντα για να παρει αυξηση 3,5 % ενω οι εργοδοσια τους εδινε 3% και αυτοι ζητούσαν 5%.Να διαβάζεις τι γράφω. Από πότε οι Πρωτοπαπες ,Κανελόπουλοι ήταν αριστεροί; Στη γενιά μου ονομάζαμε την ΠΑΣΚΕ Πανελλήνια Απεργοσπαστική Κίνηση Εργαζομένων. Αυτοί κατέστρεψαν τα Συνδικάτα. Αν ο Πρωτόπαπας προωθούσε τα συμφέροντα των Εργαζομένων θα γινόταν Υπουργός;
Ο Τιτανομέγιστος Νοάμ τα έχει γράψει όλα. Θα πρέπει να πλησιάζει τα 100 τώρα.ο ΕΒΡΑΙΟΣ μεγάλος επιστήμονας
NOAM CHOMSKY
υποστηρίζει την ίδια άποψη, (στρεφόμενος έμμεσα
κατά του Εβραίου Ζελένσκι).
Εντάξει, δεν αναφέρεται στους Σιωνιστές, δεν φτάνει
μέχρις εκεί, όμως προβάλει ότι η αιτία του πολέμου
ήταν οι ΗΠΑ , και επισημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΕΙΡΗΝΗ, και να ΜΗΝ υποθάλπουν τη συνέχιση του
πολέμου οι ΗΠΑ, διότι ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
Noam Chomsky FULL INTERVIEW: on Ukraine, Brexit and “the most dangerous time in world history”
Χαμπάρι δεν έχετε πάρει ότι εμείς είμαστε αυτοί...
Λαδακης black editionσε αντίθεση με εμάς τους υπόλοιπους που
έχουμε εργασιακές υποχρεώσεις,
Φίλε αν έχω ένα μαγαζάκι και έρχεται ένας μπαταχτσάκος και παίρνει τσιγάρα βερεσέ, πόσα λες να του δώσω προτού πάρει πόδι; Ναι δεν θέλω να τον χάσω από πελάτη με την ελπίδα ότι θα με πληρώσει για όλα κάποτε. Όταν το πάρω χαμπάρι ότι δεν μπορεί να πληρώσει, στο δρόμο θα πεθάνει. Ξαναδιάβασε τι γράφεις.
Λέτε κι εσύ κι άλλος ο κουκουνάρας από πάνω ότι δεν θα έχει άλλη αγορά να τα πουλήσει. Θα προτιμήσει τότε να τα πάει στη χωματερή παρά να τα δώσει στον χρεοκοπημένο. Αλλά θα μπορούσε κάλλιστα και να τα καταναλώσει εσωτερικά και να αυξήσει το βιοτικό επίπεδο των κινέζων. Υπάρχουν και κλειστές οικονομίες.