7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.425
- Πόντοι
- 206
Ποτέ δεν κατάλαβα τα φιλορώσος ή τα φιλιαμερικανός. Έχουν τίποτα συμφέροντα από τη μία ή την άλλη χώρα όσοι τα λένε;Εγώ πάντως δεν είμαι φιλορώσος αλλά σίγουρα δεν είμαι φιλοαμερικανός και φιλονατοϊκός μετά από όσα έχουν κάνει και όσα ΔΕΝ έχουν κάνει όπως στην εισβολή στην Κύπρο. Επίσης ο τρόπος ζωής της δύσης πλέον δε με εκφράζει αλλά είμαι και too old για να μεταναστεύσω στη μέση του πουθενά.
Τους βλέπεις με ένα τυφλό οπαδισμό , ανεξήγητο.
Αν κλάσει ο αντίπαλος ωρύονται και χτυπιούνται , όταν τους λες για τα δικά τους, σφυράνε κλέφτικα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ρώσοι με τον πόλεμο έκαναν πολύ χοντρή μαλακία, εγκληματική και πρέπει να το πούμε. Όπως και ιστορικά έχουν κάνει κι άλλα εγκλήματα, Στάλιν κλπ
Από κει και πέρα είναι αστείο και ανάξιο σχολιασμού το να υπερασπιζόμαστε το δυτικό κόσμο που έχει προκαλέσει εκατομμύρια νεκρούς στο διάβα του. Τί να πρωτοπούμε; Πλάκα κάνουμε ; Πέρασε η Πρωταπριλιά.
Από τους ινδιάνους, από τις αποικίες, τις ατομικές βόμβες, τις εισβολές στις χώρες , τους φυτευτούς δικτάτορες (μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα) .
Πνιγμένη στο αίμα η ..."σωστή πλευρά της ιστορίας".
Και κάθεστε να φανατίζεστε για το ποιός γκάγκστερ είναι καλύτερος;