kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.057
- Πόντοι
- 6.256
Έλλη Κασόλη ακομα στο κιεβο με μαυρη ρίζα πλεον
Δεν το εγραψα καλάΠοιά τσέπη έχει η δύση ?
Αυτή με το πράσινο χαρτάκι (δολάριο) ?
Η Κίνα έχει την τσέπη, όλοι από εκεί αγοράζουν ακόμα και η δύση.
Η δύση αγοράζει ?
Εχουνε φτιάξει οι κινέζοι εταιρείες στην Αμερική και φτιάχνουν ακόμα και συρμούς του μετρό που αγοράζουν οι αμερικάνοι.
Αμερικάνοι δουλεύουν (μείωση ανεργίας) τα κέρδη πάνε ανατολή.
Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Σαουδική Αραβία από που αγοράζουν ?
Η επισιτιστική κρίση θα χτυπήσει κυρίως Αφρική και Μέση Ανατολή.
Από ρώσους αγοράζουν.
1 δίς πληθυσμό η συνολική δύση, 3 δις η ανατολή, μένουνε ακόμα 4 δις διάσπαρτα.
Κι έστω ότι μαζεύεις δολάρια. Αμα στα μπλοκάρουνε στις τράπεζες δεν έχεις τίποτα.
Γι αυτό οι ανατολικοί αρχίζουν να έχουν δικά τους συστήματα.
Οι δυτικοί χάσανε με τις μαλακίες που κάνουν, το σημαντικότερο ατού που είχανε.
ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ (στο χρήμα, στις τράπεζες κλπ)
Τυπε ειναι σιγουρα η αποψη σου; δλδ εμεις πως θα ειμαστε σιγουροι οτι ειναι δικη σου αποψη σου και δε την εχεις κλεψει απο καναν αλλο;Αυτη ειναι η αποψη μου.
Πώς μπορεί να ξαναμοιραστεί όμως ; Κάποιοι έχουν μαζέψει τόσα που τους φτάνουν και για τα εγγόνια τους ακόμα και αν σταματήσουν να βγάζουν και αρχίσουν μόνο να ξοδεύουνPx μπαγλαμά ήρθε η ώρα να δεις την πτώση του δυτικού καπιταλισμού έτσι και αλλιώς ότι ήταν να δώσει το έδωσε 30 χρόνια γαμησι με υπερκέρδη από τράπεζες φανς πολυεθνικές αγορές κτλ ήρθε η ώρα να ξαναμοιραστει το χρήμα και η δύναμη
Ανοιξε τα ματια σου και δες οτι οι διαπραγματευσεις εγιναν υπο το βλέμμα της ρωσο-ουκρανικης ελιτ .Px μπαγλαμά ήρθε η ώρα να δεις την πτώση του δυτικού καπιταλισμού έτσι και αλλιώς ότι ήταν να δώσει το έδωσε 30 χρόνια γαμησι με υπερκέρδη από τράπεζες φανς πολυεθνικές αγορές κτλ ήρθε η ώρα να ξαναμοιραστει το χρήμα και η δύναμη
Κι ο βολταιρος το γυαλίζει το πομολο κατά δήλωσή παλαιότερων μελών.. Εξ ου κ συμπάσχεις με px
Άρες, μάρες, κουκουνάρες.Ποιά τσέπη έχει η δύση ?
Αυτή με το πράσινο χαρτάκι (δολάριο) ?
Η Κίνα έχει την τσέπη, όλοι από εκεί αγοράζουν ακόμα και η δύση.
Η δύση αγοράζει ?
Εχουνε φτιάξει οι κινέζοι εταιρείες στην Αμερική και φτιάχνουν ακόμα και συρμούς του μετρό που αγοράζουν οι αμερικάνοι.
Αμερικάνοι δουλεύουν (μείωση ανεργίας) τα κέρδη πάνε ανατολή.
Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Σαουδική Αραβία από που αγοράζουν ?
Η επισιτιστική κρίση θα χτυπήσει κυρίως Αφρική και Μέση Ανατολή.
Από ρώσους αγοράζουν.
1 δίς πληθυσμό η συνολική δύση, 3 δις η ανατολή, μένουνε ακόμα 4 δις διάσπαρτα.
Κι έστω ότι μαζεύεις δολάρια. Αμα στα μπλοκάρουνε στις τράπεζες δεν έχεις τίποτα.
Γι αυτό οι ανατολικοί αρχίζουν να έχουν δικά τους συστήματα.
Οι δυτικοί χάσανε με τις μαλακίες που κάνουν, το σημαντικότερο ατού που είχανε.
ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ (στο χρήμα, στις τράπεζες κλπ)
Tην Αιθιοπία την βάζεις γιατί σε βολεύει στο αφήγημα.Άρες, μάρες, κουκουνάρες.
Μετράει ο άλλος τον πληθυσμό και νομίζει πχ ότι η Αιθιοπία που έχει πληθυσμό 115 εκατομμύρια έχει περίπου την ίδια οικονομία με την Ιαπωνία που έχει πληθυσμό 125 εκατόμμυρια.
Ότι βλακεία θες στο μπου.κομ την διαβάζεις.
Για βάλε το παγκόσμιο ΑΕΠ να δούμε κάτι:
Eσύ σε ποιά χώρα ζεις και δεν σε ενδιαφέρει η ΕΕ ?Έλα, στο έφτιαξα ρε υπάλληλε της πρεσβείας.
Άσε ρε πονηρέ πολλές χώρες έχουν κάνει γενοκτονίες και εγκλήματα πολέμου αλλά μια έχει το προνόμιο να έχει εξολοθρεύσει ολόκληρη φυλή οι Αμερικάνοι τους Ινδιάνους αυτούς υποστηρίζεις τους χειρότερους
Το "ακροδεξιός" είναι βαφτίσια των δυτικών σε όποιον δεν γουστάρουν.επειδή είμαστε ευρωπαίοι και μας αρέσει η δημοκρατία,
δεν γουστάρουμε τον πανσλαβισμό και τον κινεζισμό
(και τον έρωτα για τον κομμουνισμό του κληρονόμου βολκάνο).
και ελπίζω η ουγγαρία να αλλάξει ρότα,
μακρυά από τον ορμπάν, που έγινε ακροδεξιός
(που τον γουστάρουν όλοι οι κομμουνιστές εδώ μέσα)
Hello savvas δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με σένα είμαστε παλιοί συναγωνιστές από κοβιντ εποχήΠώς μπορεί να ξαναμοιραστεί όμως ; Κάποιοι έχουν μαζέψει τόσα που τους φτάνουν και για τα εγγόνια τους ακόμα και αν σταματήσουν να βγάζουν και αρχίσουν μόνο να ξοδεύουν
Υγ. Θυμήθηκα μόλις οτι κάποιος είχε προτείνει , με το που πεθαίνουν αυτοί οι μεγιστάνες ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας τους να πηγαίνει στο κράτος ίσως να είναι αυτός ένας τρόπος. Δεν θυμάμαι ποιός το πρότεινε αλλά τέλος πάντων.
Τυπε οι Ινδιάνοι ειναι πολυ πρόσφατα, πες μας για τις σταυροφορίες καλυτεραΆσε ρε πονηρέ πολλές χώρες έχουν κάνει γενοκτονίες και εγκλήματα πολέμου αλλά μια έχει το προνόμιο να έχει εξολοθρεύσει ολόκληρη φυλή οι Αμερικάνοι τους Ινδιάνους αυτούς υποστηρίζεις τους χειρότερους
Ναι ειναι καλο παιδι ο σαββας. Ασχετα με την ατακα που σου χε πει δε νομιζω να την εννοουσε τυπε πανω στα νευρα του την ειπεHello savvas δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με σένα είμαστε παλιοί συναγωνιστές από κοβιντ εποχή
Με αυτα που ελεγε τυπε και γω τον ειχα καταλαβει οτι καμια νεκροφορα θα οδηγουσε. Παντως ρε τυπε μη γαμας γυναικες μελη ας κρατησουμε μεταξυ μας φιλικες σχεσεις τουλαχιστονΕίπε ο ηλίθιος με το περουκίνι όπως έλεγε ο Τραμουντάνα που τον είχε συναντήσει στην Ελβετία.
Εμένα ρε καθυστερημένε οδηγέ νεκροφόρας με έχουν γνωρίσει και με ξέρουν τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μέλη του μπου.κομ από οποιονδήποτε άλλον.
Έχουν έρθει στο σπίτι μου, ξέρουν τι δουλειά κάνω, που έχω σπουδάσει, που έχω ζήσει και δουλέψει, έχουμε φάει έξω μαζί, έχουμε βγει στουντιότσαρκα και στριπτότσαρκα, ξέουν ποιές γυναίκες που ήταν μέλη εδώ μέσα έχω γαμήσει, ξέρουν και έχουν συναντήσει τουράκια που έχω γαμήσει και ξέρουν ποιά γκόμενα έχω.
Κατάλαβες τώρα ΗΛΙΘΙΕ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΙΝΙ;