midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.428
- Πόντοι
- 3.656
Γειά σου αδερφαρα σαλιαρη του Γοβατου ουρακοταγκουΚαλημερούδια γλυκούλια μου πουστράκια πουτινάκια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γειά σου αδερφαρα σαλιαρη του Γοβατου ουρακοταγκουΚαλημερούδια γλυκούλια μου πουστράκια πουτινάκια.
Σλοβακος ειναιΠόλεμος στην Ουκρανία: Βρετανός εγκατέλειψε σύζυγο και παιδιά για τα μάτια 22χρονης Ουκρανής που φιλοξενούσε στο σπίτι του
Το ζευγάρι των Βρετανών φιλοξενούσε στο σπίτι του την 22χρονη πρόσφυγα από την Ουκρανία - Μέσα σε 10 μέρες ο 29χρονος σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη μαζί με τη νέα του σύντροφο - «Δεν το είχαμε προσχεδιάσει, δεν θέλαμε να πληγώσουμε κανέναν», δήλωσε ο 29χρονος Βρετανόςwww.protothema.gr
o αγγλαρας εδειξε τον δρομο , φανταζομαι τι σκυλι ηταν η γυναικα του ...
Tony Garnett σλοβακος ?Σλοβακος ειναι
Δηλ ΒΛΑΚΑΣ
Κλαιω ρε μλκΒάλε τη γόβα σου και περιπατει.
Έτσι γράφει. Σλιβακικης καταγωγής κ μιλούσε με αυτή σλοβακικα παρεμφερή με ουκρανθκα δηλ και η γυναίκα του λέει δεν έπαιρνα χαμπάρι τι έλεγανTony Garnett σλοβακος ?
Μα βγήκαν οι παροικούντες την Συγγρού να μας το παίξουν αρσενικά, 1000 τσιμπούκια μετά.Κλαιω ρε μλκ
Μια χαρά κομπλεξικοί είναι.Εχω δουλεψει μαζι τους, και ως επαγγελματιες και για παρεα μια χαρα ειναι
Λες "οσο στηριζω τον ισραηλινο αμαχο αλλο τοσο στηριζω και τον παλαιστινιο"..... και ρωταω, δεν πρεπει να δουμε το πλαισιο? Το πλαισιο ειναι οτι οι παλαιστινοι παιρνουν τα μπαζουκα και ριχνουν στα τυφλα και οι εβραιοι αναγκαζονται να απαντησουν για να μην τους πουν μαλακες.....ρε κοπρε ποιος σου ειπε οτι υπερασπιζομαι καποιον συγκεκριμενο....οσο στηριζω τον ισραηλινο αμαχο αλλο τοσο στηριζω και τον παλαιστινιο....την ιδια αξια εχει ο ουκρανος αμαχος την ιδια και ο αφγανος ...ουτε ολοι οι ουκρανοι ειναι φασιστες ουτε ολοι οι αφγανοι τζιχαντιστες ...η ολη κουβεντα ξεκινησε απο τις αρρωστες φωτογραφιες αμαχων που ποσταρει ο αλλος ο σιχαμενος φασιστας και τη λεζαντα οι ρωσικοι πυραυλοι τα κανουν αυτα.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
η προβολή, είναι κι αυτή ένας μηχανισμός αυτοάμυνας. Σε συμπονώ
αφού ασχολήθηκε με μένα η ίδια η Ζαχάροβα, φαντάσου πόσο σημαντικός άνθρωπος είμαι. Εσύ όμως για ποιο λόγο το αναφέρεις; Με φθονείς;Φιλε η Ζαχαροβα σε Μνημονευει....
αξίζει το τίμημα για τις βρισιές που μου ρίχνεις; Για πεΕσένα δε σε συμπονάνε ούτε τα αφεντικά σου στη Μόσχα ρε ρωσόδουλο ερείπιο. Στο φτύσιμο σε έχουν όλοι.
Πήγαινε μέχρι την Συγγρού να δεις αν έρχομαι λοατκακιΠάλι κλαις ρε τράβελε με το περουκίνι;
Αδερφές κ παλικάρια ψαχνετε ψωλες και καριαΕσύ δε χρειάζεται να πας. Έχεις πιάσει στασίδι εκεί όλη μέρα να ζητιανεύεις για πούτσες.
Ένα ακόμα λοατκι ναυάγιο σε αναζήτηση φτηνής ψωλης εντός του σαι...αξίζει το τίμημα για τις βρισιές που μου ρίχνεις; Για πε
Αν είσαι σε άλλη χώρα ναι γιατί είναι αδύναμοι. Τους τις έζησες εντός χώρας???και βασικά δεν μιλάω για ένα 10% μορφωμένα άτομα, μιλάω γι αυτό που λέμε ο (πουστο) λαός της Ουκρανίας ειδικά στη από ζαπατνα έως κιεβΕχω δουλεψει μαζι τους, και ως επαγγελματιες και για παρεα μια χαρα ειναι
ώπα. Κι εσύ μέλος της ομάδας την οποία αποκάλυψε ο Λεκλέρκ; ή μήπως είσαι ο Δικαστής Ντρεντ κι απαντάς εκ μέρους του πιεξ;Αδερφές κ παλικάρια ψαχνετε ψωλες και καρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένα ακόμα λοατκι ναυάγιο σε αναζήτηση φτηνής ψωλης εντός του σαι...
Δικαστής ντρεντ ήμουν πριν το μπαν από κάποιον χαζό αντ. Το σχόλιο απευθύνεται στον πισωγλεντη PX, μάλλον δεν το κατάλαβες...ώπα. Κι εσύ μέλος της ομάδας την οποία αποκάλυψε ο Λεκλέρκ; ή μήπως είσαι ο Δικαστής Ντρεντ κι απαντάς εκ μέρους του πιεξ;