λες να κυριολεκτώ όταν γράφω πως οι ρώσοι νόμισαν τα κουζινικά για έργα τέχνης ;;;;Α πλακα το λεμε τωρα ,οκ
ή δεν ξέρω τι είναι το Ερμιταζ (και ας μην έχω πάει) και έβαλα ένα όνομα στην τύχη ;
λες να κυριολεκτώ όταν γράφω πως οι ρώσοι νόμισαν τα κουζινικά για έργα τέχνης ;;;;Α πλακα το λεμε τωρα ,οκ
αν ήταν έτσι τύπε, θα γύρναγα τον Κόσμο κάνοντας προπαγάνδα υπέρ της Νιγηρίας. Έχω πηδήξει πάνω από 100 ΝιγηριανέςTo μουνι σερνει καραβι
ρώτα τους. Από που συμπέρανες ότι εγώ θεωρώ αήττητους τους Ρώσους; Αήττητοι ήταν όταν υπεράσπισαν με νύχια και με δόντια τη χώρα τους τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους από τους Ναζί. Αήττητοι ήταν οι Φινλανδοί όταν, με μόνο τα ντουφέκια τους, προκάλεσαν τρομακτικές απώλειες στο Ρωσικό Στρατό υπερασπίζοντας κι αυτοί τη χώρα τους τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τους έκαναν περίγελο. Τότε ο μέσος άντρας μετατρέπεται σε ήρωα, όταν έχει κάτι να υπερασπίσει που τον ενδιαφέρει πραγματικάΗ Ερωτηση γινεται και αντιστροφος.... γιατι οι ελληνες υποστηριζουν το αητηττο του ρωσικου στρατου οταν οι ρωσσοι κατεβηκαν με τ80 του 1980?
Όποτε και να το βάλεις, θα σε έχω συνδέσει με Κάιρονα βάλω τώρα το κλιπ με τον ποιητή Φανφάρα ή να το κρατήσω για κάποιο επόμενο πιο δυνατο ποστάρισμά σου ;
Ποια είναι τα εγκλήματα? Ποιοι τα κάνουν απέναντι σε ποιους????υπερασπίζεσαι εγκλήματα πολέμου, δεν πιστεύεις ότι γίνονται ή δεν σε νοιάζει. μιλάς μας...
Ποιος τα λέει αυτά? Που ξέρεις ότι ισχύουν που ξέρεις τι έχει συμβεί Αφού δεν υπάρχουν αξιοπιστες πηγέςΟταν ενας στρατος φθάνει στο σημείο να λεηλατεί οικοσυσκευες καταλαβαίνεις τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής αυτού του λαού. Και εχεις κάποιους παραπληγικούς εδω μεσα που σου λένε για το «μεγαλείο» της Ρωσίας.
Και τα 2 εκατ γύφτους???σοβαρά... και δεν μου λες τα 20 εκατομμύρια Τούρκων που ζουν εκεί τι θα τα κάνουμε?
Όλοι οι πισωγλεντηδες. Αζι μπορείτεΕφιάλτης και Πήλιος Γούσης είσαι εσύ και τα υπόλοιπα πουτινάκια μωρή χαμούρα.
Η αντι-ρωσικη υστερια εχει πιασει ταβανι ... το Ερμιταζ ειναι εφαμιλλο του Λουβρου καθολου τυχαια βεβαια.
σε λιγο θα πειτε οτι οι Ουκρανοι ως λαος εχουν καλυτερο πολιτιστικο υποβαθρο απο τους Ρωσους
τώρα αν σε πληροφορήσω ότι την πρώτη κίνηση ενάντια στον Λένιν την έκανε η Ελλάδα, στέλνοντας στρατό εναντίον του θα σε σοκάρω; Οι Ρώσοι θεώρησαν τις Ελληνικές Κοινότητες ως προδότες και τους κυνήγησαναυτό που λες ιστορικά ισχύει αλλά οι πρώτοι που βοήθησαν τον κεμαλ ήταν οι Ρώσοι , και η βοήθεια τους ήταν καθοριστική γιατί ήρθε την στιγμή που ήταν με την πλάτη στο τοίχο, απλώς υπάρχουν κάποιες αμοιβάδες που πιστεύουν τα παραμύθια περί του ομόδοξου ξανθού γένους που θα μας δώσει την Κων/πολη (μαζί με τα 20 εκατομμύρια Τούρκων που ζουν εκεί)
Λυπαμαι αλλα δεν μου λεει κατι το μακροσκελης ποστ σου.
Σε κανενα απο τα δυο δεν εχω παει ρε βολταιρακο , μονο εσυ εισαι ικανος να τα επισκεφθεις ...Μας κάνει και συγκρίσεις με το Λούβρο που σίγουρα και αυτό το ξέρει από μέσα και από έξω.
Σπουδαίο το Ερμιτάζ αλλά ξέρουμε πως έχει αποκτήσεις κάποιες (ίσως και τις πλέον σημαντικές) από τις συλλογές του
Ναι, irkutsk.Και αυτοι Ρωσσοι ειναι
7 μύρια μεμέτια είναι λογαριασμός τροβαδούρε...Το πρόβλημα λύνεται αν αντί για 20 είναι 13 εκατομμύρια...
...και πάντα το πολιτιστικό υπόβαθρο υπήρξε σημείο αναφοράς στις συζητήσεις των μελων του μπου τύπεΗ αντι-ρωσικη υστερια εχει πιασει ταβανι ... το Ερμιταζ ειναι εφαμιλλο του Λουβρου καθολου τυχαια βεβαια.
σε λιγο θα πειτε οτι οι Ουκρανοι ως λαος εχουν καλυτερο πολιτιστικο υποβαθρο απο τους Ρωσους
Μπόκολε hiv test τάχιστα...αν ήταν έτσι τύπε, θα γύρναγα τον Κόσμο κάνοντας προπαγάνδα υπέρ της Νιγηρίας. Έχω πηδήξει πάνω από 100 Νιγηριανές
Υποθετω κατι αναλογο θα συνεβαινε αν Ελληνες εθνοφυλακες επιαναν στα χερια τους Τουρκους στρατιωτες που ειχαν αποβιβαστει σε καποιο νησι.
Ναι το γνωρίζω, αυτό είναι το επίσημο παραμύθι που ακόμα και σήμερα λέει το ΚΚΕ (εξωτερικού) για να δικαιολογήσει το πογρόμ εναντίων των Ελλήνων (αλλά και άλλων πληθυσμών) της Ουκρανίας αλλά και την γενικότερη στάση των αφεντικών τους (ΕΣΣΔ) στην μικρασιατική εκστρατεία, αυτό τους είπαν να λένε τα τότε αφεντικά τους στην μαμά Σοβιετική ένωση , το παπαγάλισαν σαν καλά παιδιά και αυτό λένε ακόμα και σήμερα.τώρα αν σε πληροφορήσω ότι την πρώτη κίνηση ενάντια στον Λένιν την έκανε η Ελλάδα, στέλνοντας στρατό εναντίον του θα σε σοκάρω;
Πρώτα απ' όλα, κάνω hiv test κάθε χρόνο. Δεύτερον, αυτή η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εποχή πέρασε ανεπιστρεπτί, Αμέτρητες Γαζέλες με υπέροχα σώματα, τώρα έμειναν ελάχιστες και οι οποίες δεν αξίζουν, εκτός από μία, την Κασσάνδρα. Ας θυμηθώ τον παλιό καλό καιρό, μου λείπουν αυτοί οι κώλοιΜπόκολε hiv test τάχιστα...
Και επανάληψη σε λίγες βδομάδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α ναι, και δωσε μια λιστα με κοπελες που βλέπεις εδω...