CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
Τύπος τα ρούβλια μου θέλω να ξες....Ότι πεις εσύ Πουτινάκο, απλά θα είχαν φτάσει οι Ρώσοι από την Καλαμάτα μέχρι την Ισλανδία...
Τύπος τα ρούβλια μου θέλω να ξες....Ότι πεις εσύ Πουτινάκο, απλά θα είχαν φτάσει οι Ρώσοι από την Καλαμάτα μέχρι την Ισλανδία...
Ε ναι θέλεις να έχεις μονοπώλιο μην δώσει κωλο κανένας άλλος ,αχόρταγη, γαμό το τζέφρι σουΣίγουρα. Αφο΄υ θα είχε στήσει κώλο στον Πούτιν.
Με Τράμπ ο Ζε θα ήταν σε επιθεώρηση στο Δελφινάριο μαζί με το Σεφερλή ,δεν θα παριστάνε τον πρόεδρο και να κινδυνεύει να γίνει πουτανα όλη η Ευρώπη εξαιτίας τουΘα ειχε εξαφανισει τον Ζελενσκι ο ιδιος?
Ο καθένας με τον καημό του...Μονο στον Βοσπορο κωλωνουν να φτασουν οι μουνήδες
Η ΟΑΚΚΕ είχε πει καλύτερα δραχμή παρά ρούβλι πάντως !Τύπος τα ρούβλια μου θέλω να ξες....
Κρίμα ,χάνεις τυπε,έχουμε ρίξει ασυστολο γέλιο εδώ μέσα για πάνω από δεκαετία...δεν είμαι και καθημερινός θαμώνας του μπου, εκτός απο την πρώτη "σεζόν" του κορώνα τότε που ο Λαδάκης και λοιπός θίασος έδωσε ανεπανάληπτες παραστάσεις που με είχαν καθηλώσει στην οθόνη. Τον ναύαρχο μόνο σποραδικά θυμάμαι να τον έχω πετύχει στα αντίστοιχα νήματα
Ποια είναι αυτή ?Η ΟΑΚΚΕ είχε πει καλύτερα δραχμή παρά ρούβλι πάντως !
Οργανωση για την Ανασυγκροτηση του ΚΚΕΠοια είναι αυτή ?
Γιατί τι έπαθε το ΚΚΕ και θέλει ανασυγκρότηση?Οργανωση για την Ανασυγκροτηση του ΚΚΕ
Εχουν γινει ρεβιζιονιστες και οπορτουνιστεςΟπ
Γιατί τι έπαθε το ΚΚΕ και θέλει ανασυγκρότηση?
Θα μαζεψε πολλα σκορπια αρχεια ο σκληροςΟπ
Γιατί τι έπαθε το ΚΚΕ και θέλει ανασυγκρότηση?
Η ΟΑΚΚΕ είχε πει καλύτερα δραχμή παρά ρούβλι πάντως !
Μεγάλες στιγμές, που έλεγε και ο Μπαναώτης.Οργανωση για την Ανασυγκροτηση του ΚΚΕ
Γιατί δεν κάνουν Τετάρτη δόση λοιπόν,αν είναι τόσο ευπαθείς ομάδες και γίνονται όλα αυτά ,μπας και στανιαρουν?Εχουν γινει ρεβιζιονιστες και οπορτουνιστες
καλά ότι πεις,Θα κάτσω να γκουγκλαρω ποτέ πήρε ο Στάλιν τα πολεμικά του εργοστάσια πίσω από τα Ουράλια?Δώδεκα και σαράντα τα μεσάνυχτα.....ρε τυπε δεν είμαι ναρκομανης και εξαρτημένος από το αλκοόλ....λογικά άρχισε να τα φορτώνει σε βαγόνια και να τα στέλνει στο αικατερινεσπουργκ όταν σακουλιαστηκε ότι είναι στη λίστα καλεσμένων...
Για σκληρά ναρκωτικά, μόνο.
Στις προηγούμενες εκλογές υπήρχε ένα ακροδεξιό κόμμα που είχαν βριστεί τα στελέχη μεταξύ τους στη διακαναλική συνέντευξη. Πολύ γέλιοΨοφάω γι'αυτές τις διακαναλικές στις 3 τα χαράματα
Στις προηγούμενες εκλογές υπήρχε ένα ακροδεξιό κόμμα που είχαν βριστεί τα στελέχη μεταξύ τους στη διακαναλική συνέντευξη. Πολύ γέλιο