voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Σήμερα σε φουλ ένταση παίζουμε το:
Νιετ ΠΟΥΤΙΝΕ!
Νιετ ΠΟΥΤΙΝΕ!
Γαμημένο ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑ θα απαντήσεις την βασική ερώτηση;Τι να εξηγήσω σε βλαξ σαν εσένα
που αγοράζουμε πετρέλαιο και κάθε προϊόν εισαγωγής σε δολάριο και δεν βλέπει διάφορα
Πλεονέκτημα εχεις για ότι εξάγεις στην USA
Για πες μας ποσα εξάγουμε ;;
Οι μεγαλες αντιδρασεις εγιναν στην κρητη που ειχαν μαζευτει απ ολη την ευρωπη και βομβαρδιζαν τη λιβυη για το καλο της.Στη Σερβία το 99 βγήκες κανείς αμερικανοτσατσος να το κατακρίνει;;
Μουκα στη στρούγκα
Όλα για τα χρήματα τύπε κοι φουκαριαρηδες για μια θεση συμβασιουχου
δεν νομίζω να κάνει τίποτα εκτός και αν είναι τελείως τρελός και πάμε για το μεγάλο μπαμ....Φίλοι Για πείτε μου
αν η Σουηδία και η Φιλανδία κάνουν αίτηση να μπουν στο ΝΑΤΟ θα είναι σωστό ο Πούτιν να τους επιτεθεί;
O ββ πόλεμος έχει κατακριθεί από όλους ασφαλώς καπό εμένα καπό εσένα ..επειδή αυτό που σου έβαλε είναι αντιστοιχο και συνεπώς συγκρίσιμο (εισβολή σε γειτονική χώρα με κατοχή/υφαρπαγή εδαφών της).
όσο και αν παπαγαλίζεις το γνωστό τροπάριο για Ιράκ Υεμένη Βιετνάμ Αφγανιστάν μπορεί να πεις πως ήταν σωστά ή λάθος, δικαια ή άδικα ή ότι άλλο θες αλλά συγκρίσιμα ως προς τον σκοπό δεν είναι.
Η ΕΡΤ ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμαΕπίσης πες για το ανδρικό κοινό που στάθηκε στο ύψος του και έδωσε την πρώτη θέση στην Ισπανία και παρά της προσπάθεια του Κούλη και της Μάρεβα η Ουκρανία περιορίστηκε στην δεύτερη θέση στο ελληνικό televoting.
Ναυάγια αναρχιδα που αδυνατούν να καταλάβουν ότι είναι ένας ακόμα πόλεμος συμβερο των όπως οι προηγούμενοι που έκανε οι ΗΠΑ....κ κρύβονται μόνο πίσω από αυτόν τον πόλεμο επειδή τους το είπε ο κουληςΟι μεγαλες αντιδρασεις εγιναν στην κρητη που ειχαν μαζευτει απ ολη την ευρωπη και βομβαρδιζαν τη λιβυη για το καλο της.
Κοιμοντουσαν ολοι τότε. Τωρα τσίνησαν .
φυσικά και χαρήκαμεγια σένα που χαίρεσαι και τα υπόλοιπα αμόρφωτα πουτινάκια αντιγραφω ένα σχόλιο απο το reddit/combat footage όπου επίσης αναρτήθηκε το βίντεο που πόσταρες :
"MLRS munitions using a magnesium alloy charge designed to burn things, however it's being fired at buildings made of steel, concrete and probably a fair bit of asbestos. So no real point in it."
ρε μπας και τελικά χάρηκαν όντως οι ρώσοι και τα έριξαν για πυροτεχνήματα ;
Η λανθασμένη συμπεριφορά θα ήταν να του ποστάρω φωτογραφίες ή βίντεο με την πούτσα μου ή τα δάχτυλά μου μέσα σε γυναικείες τρύπες. Αυτό θα τον έτρεφε, αφού θα τα κατέβαζε και θα μαλακιζόταν κοιτάζοντας. Γειώνω τον px75 και προχωράω. Θα υπάρξει μεγάλη επισιτιστική κρίση στην Ευρώπη, αφού είναι σίγουρο ότι τα Ρωσικά σιτηρά θα διοχετευθούν αλλού. όσο για την ενέργεια, οι αυξήσεις θα συνεχίσουν
ΣυμφωνούμεΚαταδικαζω βομβαρδισμο Σερβιας.
Τα υπολοιπα αδιαφορα
για όσους θέλουν μετάφραση
Έχεις Έλληνες στην βόρεια Ήπειρο, εχεις εκλεγμένη Αλβανικη κυβέρνηση και γίνεται πραξικόπημα από Αλβανούς νεοναζί που στηρίζουν οι Τούρκοι...Έλληνες εκτελούνται... απαγορεύεται η χρήση ελληνικής γλώσσας και καταπατούνται τα δικαιώματα τους, οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου κάνουν εξέγερση...οι Αλβανοί με τουρκικά όπλα και εκπαίδευση σκοτώνουν Έλληνες...η ελληνική κυβέρνηση αντιδρά και συμφωνεί Ελλάδα με Αλβανία σε παύση εχθροπραξιών με επίσημη συμφωνία...οι Αλβανοί την καταπατανε για χρόνια και τελικά στα ελληνοαλβανικά σύνορα οι Τούρκοι φέρνουν στρατό που έχει πυρηνικό οπλοστάσιο...η Ελλάδα λέει κόψτε τις μαλακίες και οι Αλβανοί ναζι σκοτώνουν και άλλους Έλληνες...αν και τώρα δεν αντιδρας είσαι πουλημένος ελληνόφωνος κουλολατρης δεξιός...Άξιο απορίας είναι πως κάποιοι συμπολίτες μας ταυτίζονται και υποστηρίζουν την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Δηλαδή ρε παίδες αν ζούσατε το 40άντα σίγουρα θα υποστηρίζαται και τον Μουσολίνι που εισέβαλε στην Ελλάδα η τον Αττίλα στην Κυπρο. Και η τουρκοι θα μπορουσαν να βρουν μια προφαση οτι πχ,εχουμε την χρυση αυγη νεοναζι στην βουλη και να εισβαλουν στα νισια η την Θρακη